Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інформація турфірмі Діскавері Тревел Запоріжжя


Ми дякуємо за інтерес, проявлений до туристичної компанії «Діскавері Тревел», і обіцяємо докласти максимум зусиль для того, щоб Ваш відпочинок був сповнений яскравих вражень!

Туристична компанія «Дискавері Тревел» успішно працює з 2002 року і на сьогоднішній день заслужено має репутацію серйозної і професійної туристичної компанії.

Кращий показник нашої багаторічної роботи: «Нас рекомендують друзям і знайомим».
Девіз компанії: «Життя без подорожей нудне й одноманітне!»


Наші основні напрямки:

  1. Автобусні екскурсійні тури по країнах Східної і Західної Європи, Скандинавії, Великобританії. По маршрутах пропонуємо: нові комфортабельні автобуси, досвідчених гідів, розміщення в затишних готелях туристичного класу, більшість програм без нічних переїздів. Великим попитом користуються такі автобусні тури: «Золотий тиждень в Празі», «Мріючи про нього ... Амстердам! Брюссель! Париж!", "Амстердам і Париж ... запалив і привабив", "Французький Каприз", Улюблена парочка: Прага і Будапешт , «Чудова Італія», «Лазурна інтрига».
  2. Авіаційні екскурсійні тури по країнах Європи, Азії, Латинської Америки (найяскравіші, інформаційні тури при досить лояльною вартості. Найпопулярніші тури: «Париж -Екскурсійні», «Чудова Італія», «Римські канікули», «Антична Греція», «Дивовижна Британія »,« Велика прогулянка по Англії »,« Чеська казка »і багато інших.
  3. Авіатури з відпочинком на морі і екскурсійною програмою на популярних курортах світу. Як завжди великий попит мають путівки в Туреччину, тури в Єгипет, відпочинок в Таїланді, економічний відпочинок в Болгарії. Останні роки все більшою популярністю користуються тури в Шрі Ланку, відпочинок на білосніжний пляжах В'єтнаму, тури в Китай. Бувалим мандрівникам компанія «Діскавері Тревел» пропонує тури в Домінікану, відпочинок на Кубі, незабутній відпочинок в Мексиці, Чилі, Перу та ін. В зв'язку з тим, що останнім часом шенген візи для громадян України відкриваються набагато простіше, ми пропонуємо за хорошими цінами путівки в Іспанію, де наші туристи отримають європейський сервіс, відмінне харчування, багату екскурсійну програму. Останні роки хітами продажів нашої компанії стали тури в Грецію: відпочинок на острові Крит, острові Родос, п-ові Халкідікі, з вильотами з Донецька, Харкова, Києва. Хочеться також відзначити тури в ОАЕ, завдяки низьким тарифам нової авіакомпанії Fly Dubay, подорожі в цю країну стали набагато доступніше.
  4. У зимовий сезон: гірськолижні курорти Австрії, Італії, Фінляндії, Болгарії, Словаччини, Польщі, України.
  5. Групові подорожі для дітей і дорослих за індивідуальними замовленнями (привабливі умови співпраці).
  6. Індивідуальні тури (бронювання готелів, трансфертів, екскурсій, авіаквитків).
  7. Бронювання і продаж авіаквитків в усі країни світу з конфіденційних тарифів.

Ми дбаємо про наших туристах і вибираємо для співпраці тільки надійних і перевірених партнерів!
Дякуємо, що довіряєте Ваш відпочинок нашої компанії!

Наші координати і контакти

документи:

Свідоцтво про держреєстрацію Ліцензія Гарантія

Новости