Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

чудова Європа

Спеціальна пропозиція Автобусний тур

Угорщина-Австрія-Чехія-Німеччина

Автобусний тур, без нічних переїздів Маршрут: Будапешт (1 ніч) Відень-Прага (4 ночі) -Карлови Вари-

замок Альбрехтсбург-Дрезден-замок Сіхров-Турнов

Дати виїздів:

31.05, 14.06, 28.06, 19.07, 02.08, 16.08, 30.08, 13.09, 27.09, 11.10, 25.10, 15.11, 29.11, 13.12, 20.12, 28.12, 04.01 ...

програма туру

1 день

Виїзд з Києва на комфортабельному автобусі від Південного терміналу ж / д вокзалу о 10:00. Для туристів, які приєднуються до групи у Львові - о 14:00 екскурсія "Елегії Стародавнього Львова" (входить у вартість туру).

2 День

Прибуття в Будапешт. Оглядова екскурсія по Будапешту: Будайська фортеця, собор Богородиці (Св. Матяша), Рибальський бастіон, Королівський палац, Базиліка Святого Іштвана, площа Героїв, пам'ятник Тисячоліття, Замок Вайдахуняд, монумент Аноннімусу, міський парк Варошлігет.

Рекомендуємо відвідати:

- Термальні купальні «Сечені» (вхідний квиток - 16 € - безлімітний) - одних з найбільших термальних комплексів Європи, побудований в оригінальному стилі з скульптурами і скляною мозаїкою, що прикрашають купальню.

Розміщення в готелі категорії 3 *. Вільний час. Рекомендуємо відвідати: - Вечірня прогулянка на теплоході по Дунаю «Місто в ілюмінації» (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 20 €), під час якої, Ви отримаєте незабутні враження від споглядання освітлених набережних величного Будапешта. Ви відкриєте для себе Будапешт з нового боку, пропливши вздовж основних визначних пам'яток під чудовий розповідь Дунаю про історію та цікаві події міста. Парламент, Ланцюговий міст, Королівський палац постануть перед Вами в світлі ілюмінацій, які надають загадковість і шарм нічним Будапештом. Під час прогулянки гостям круїзу пропонується випити келих висококласного алкогольного або безалкогольного напоїв за вибором.

Самостійне повернення в готель. Ночівля.

3 День

Імператорський Палац Хофбург

Віденська державна опера (Wiener Staatsoper)

Імператорський Палац Хофбург

Віденська державна опера (Wiener Staatsoper)

Віденська державна опера (Wiener Staatsoper)

Сніданок. Звільнення номерів. Виїзд з готелю до Відня. Оглядова екскурсія по Відні - столиці Австрії, імператорський вигляд якої, помітний у будь-якому куточку міста і майстерно поєднується з сучасним мистецтвом, музикою і стилем життя. В ході екскурсії перед Вами з'являться пам'ятники, що несуть блиск і славу столиці Великої Імперії Габсбургів: Ринг, Оперний театр, пл. Марії Терезії, Хофбург, Грабен, собор св. Стефана та ін. Вільний час в Відні. Рекомендуємо відвідати: - імператорська Скарбниця (вхідний квиток - 20 €). Відвідування Скарбниці дозволяє перенестися в минуле, і зазирнути в чаруючий світ дивацтв і політичних ігор Габсбургів. Серед експонатів найбільш цікаві: імператорська і австрійські корони. Окремий зал "Бургундської скарбниці" - регалії, церемоніальні шати, коштовності і реліквії ордена Золотого руна і герцогів Бургундських, в тому числі "Священний спис", яким був, нібито, пронизав розп'ятий Христос. - музей Сіссі (вхідний квиток - 20 €). Прекрасна, всіма улюблена імператриця - в цій якості Єлизавета давно стала культовою фігурою. Музей Сісі в імператорських покоях Хофбурга протиставляє цьому міфу реальність. До числа найбільш примітних експонатів відносяться незліченні особисті речі Єлизавети, а також знамениті портрети прекрасної імператриці. Переїзд в Прагу.

Розміщення в готелі категорії 3 *. Ночівля.

4 День

Сніданок. Вільний день в Празі. Рекомендуємо відвідати: - автобусна екскурсія в замок Сихров + Р Турнов (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 15 € + вхід. Квиток). замок Сихров - «різьблене диво Чехії», овіяний таємницями і легендами про привидів. Замок розташований в мальовничому куточку північної Богемії під назвою «Чеський рай». Останніми господарями замку були представники французького роду - сім'я Роганов. Розповідь про багату історію великого роду допоможе Вам зануритися в романтичну епоху Олександра Дюма. - Переїзд в затишне містечко Турнов з відвідуванням заводу Граната, який вважається столицею регіону Чеський Рай. У вас є можливість побачити, як червоні крапельки перетворюються на благородні камені в золотій оправі в руках досвідчених ювелірів. Втім, блискучі камені - це не все, чим славиться це місто. Ратуша, церкви, будиночки в стилі Ренесанс створюють таку затишну атмосферу, що хочеться тут залишитися назавжди. Повернення в Прагу. Пішохідна екскурсія по Старому Місту: Вацлавська площа, Порохова вежа, Староміська площа, міська ратуша зі знаменитими астрономічним годинником, Тинський храм, Паризька вуличка, Єврейський Квартал, Старонова синагога. Вільний час в Празі. Рекомендуємо відвідати: - прогулянка на теплоході по романтичній річці Влтава з вечерею «шведський стіл» (дорослі / діти до 12 років - 30 € / 20 €). Теплохід відпливає від пристані. На нижній палубі вже підготовлений для гостей вечеря у формі шведського столу. Тут багатий вибір закусок, кілька видів гарячих страв, салатовий бар, десерти, фрукти. Неквапливо тече річка, не поспішає і теплохід. Звучить музика, панорами набережних змінюють одна одну. Ось він древній Карлів міст з застиглими на століття скульптурами, силует Празького Граду височить над річкою. Повз нас пропливають Національний театр із золотою короною, Танцюючий будинок, середньовічний монастир На Слованах. Ви захопитися другим празьким градом - міцністю Вишеград на високій скелі, почуєте цікаві легенди про це таємниче місце. - уявлення Чорного театру (дорослі - 550 крон, діти до 15 років - 500 крон) ... На Прагу лягає вечір, ритм буденного життя міста сповільнюється і настає час, коли вся магічна сила цього міста починає діяти повністю і на всіх. Час, коли в багатьох театрах запалюється світло, і глядачі займають свої місця в залі ...

Самостійне повернення в готель. Ночівля.

5 День

замок Альбрехтсбург

замок Альбрехтсбург

Сніданок. Вільний день в Празі. Рекомендуємо відвідати: - факультативна автобусна екскурсія: палац Альбрехтсбург + Дрезден (дорослі / діти до 12 років - 50 € / 35 €). На високій скелі над мальовничою долиною Ельби височить позднеготический замок Альбрехтсбург (вхідний квиток - 15 €), який вважається першим палацом в історії архітектури Німеччини. Вузькі вулички ведуть відвідувача вгору до замку, в приміщеннях якого, була споруджена перша порцелянова мануфактура під керівництвом винахідника порцеляни Бетгер. Сьогодні Альбрехтсбург є музей. Відвідувачів палацу вражає як унікальна архітектура будівлі, так і настінні розписи XIX століття в його залах, що зображують важливі події саксонської історії та історії Альбрехтсбург. Постійна експозиція Альбрехтсбург оповідає про історію саксонського фарфору. Переїзд в стару саксонську столицю Дрезден - одну з перлин Німеччини. Місто, раніше відомий як "Флоренція на Ельбі", був знаменитий на всю Європу своєю чудовою архітектурою і художніми скарбами. Все змінилося, коли Дрезден серйозно постраждав під час Другої світової війни і на його реставрацію знадобилося багато часу. Вільний час або відвідування Дрезденської галереї - головного надбання міста (за додаткову плату). Всесвітньо відома картинна галерея, одне з найбільших у світі зібрань живопису, заснована ще в 1560 р

Повернення в Прагу. Ночівля.

6 День

Сніданок. Вільний день в Празі. Рекомендуємо відвідати: - Королівський пивзавод "Крушовіце" з дегустацією декількох сортів пива (вхідний квиток - 15 €). Історія Королівського пивоварного заводу Крушовіце, одного з найстаріших в Чехії, бере початок з 1517 року. Для приготування пива використовують найчистішу воду з Крушовицького джерела, богемский ячмінний солод і жатецький хміль. Пиво Krusovice не береться пастеризації і цим зберігає унікальний смак і корисні властивості напою. - Карлові Вари (дорослі / діти до 12 років - 45 € / 25 €). Екскурсія в імперське місто-курорт Карлові Вари, який мальовничо розташовується в долині річки Тепла, оточений гірським масивом Славковского Лісу. Екскурсія по курортній зоні Карлових Вар проходить по казковим набережних річки, ви будете милуватися Млинській, Ринковій, Садовій колонадами, католицьким храмом Марії Магдалени, курортними будинками, які велично відображаються у воді. Подарунок Фірми * (при замовленні факультативної екскурсії): відвідування заводу "Яна Бехера" з дегустацією цілющого напою «Бехеровка».

Повернення в Прагу. Ночівля.

7 День

Сніданок. Звільнення номерів. Пішохідна екскурсія по Празькому Граду: Страговський монастир, скарбниця Лоретта, Празький Град, собор св. Віта, Президентський палац, «Золота вуличка», Мала Країна - острів Кампо, знаменитий Карлів міст з загадуванням бажань. Вільний час. Виїзд до Києва.

8 День

Прибуття до Києва (орієнтовно о 20:00).

У вартість туру входить:

• автобусне обслуговування по програмі; • екскурсії по Будапешту, Відні, Празі, за програмою

• проживання в готелях категорії 2 * або 3 * в 2 - 3-х місних номерах зі зручностями; • сніданки в готелі;

• супровід керівника групи по всьому маршруту.

У вартість туру не входить:

• відвідування: Карлові Вари, Дрезден, Турнов, Замок Сихров, Дрезденська гплерея, замок Альбрехтсбург і пивзавод Крушовіце

• оформлення візи і медичної страховки для громадян України - 50 євро;

• Документи приймаються ЗА 14 ДНІВ до дати виїзду

Ціна: від 270 Euro

3

Новости