Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жителі Канади, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії проголосували за безвізовий режим між їх країнами

Автор: Immigrant.Today

Згідно з даними опитування, проведеного організацією Royal Commonwealth Society (благодійний клуб, який існує з 1868 року з метою сприяння Британській Співдружності), більшість опитаних висловилися за скасування обмежень жити і працювати у всіх чотирьох країн.

Онлайн петиція, яка закликає необмежену пересування між Канадою, Великобританією, Нової Зеландії та Австралією, зібрала понад 50 000 підписів. За введення безвізового режиму між країнами серед тих, хто проголосував висловилися:

- в Новій Зеландії - 82%

- в Канаді - 75%

- в Австралії - 70%

- в Великобританії - 58%

Найбільш активна підтримка імміграційних змін виявилася з боку молодого покоління від 18 до 35 років, серед яких 90% жителів Нової Зеландії і 80% австралійців.

Дані опитування Royal Commonwealth носять інформативний характер, і проект щодо безвізового режиму вимагає узгодження і згоди з боку всіх чотирьох країн Британської співдружності, але кампанія набирає обертів, а вільне пересування громадян між Великобританії, Канади, Австралії та Нової Зеландії активно обговорюється вже на найвищому рівні .

Проте, в Великобританії 6 квітня 2016 року набула чинності нова жорсткіша імміграційна політика, яка поширюється і на громадян країн Британської співдружності. Вона включає в себе вимогу до власників візи Tier 2, які знаходяться в країні вже 6 років, заробляти не менше £ 35 000, щоб мати право залишатися в Великобританії на постійній основі.

Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Подивіться які імміграційні програми можуть вам підійти (НОВИНКА!). Ви можете також оцінити свої шанси і отримати рекомендації від ліцензованого канадського імміграційного консультанта.

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

мережі, щоб дізнатися більше:   YouTube-канал   ,   Telegram   ,   ВКонтакте   ,   Facebook   ,   Instagram

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e

Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Новости