Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристичні ресурси Великобританії

Автор: мандрівник Автор:   мандрівник   ЛОНДОН   Англія пропонує туристам різноманітні розваги круглий рік

ЛОНДОН

Англія пропонує туристам різноманітні розваги круглий рік. У будь-якому великому місті ви знайдете магазини, нічне життя, а також подієвий туризм (від середньовічних банкетів до лицарських турнірів). Добре розвинена туристична індустрія Англії характеризується тим, що по всій країні є пурістскіе інформаційні центри, де можна отримати довідку про місцеве громадському транспорті, туристичних програмах і визначні пам'ятки.
Є величезний вибір готелів - від реконструйованих замків до заміських старовинних трактирів. Пропонуються різноманітні пізнавальні тури, подорожі по Англії, які поєднують досвід вивчення мови, сімейний відпочинок, шоп-тури, тури для дітей, спортивні тури, велосипедні прогулянки, подорожі верхом.

Англія
Лондон столиця Великобританії. Визначними пам'ятками міста є Тауер. Вестмінстерський палац, де зберігається безцінна колекція королівських коштовностей, Тауерський міст, один з найвідоміших мостів на Темзі, Собор Св. Павла - класичне спорудження, в якому проводяться державні церемонії, Букінгемський палац. Королівська галерея, Королівська стайня, театр «Голбус» - Шекспірівський меморіал. Музей Вікторин і Альберта- твори світового мистецтва. Британський музей, Музей природознавства, Музей Мадам Тюссо. У Музеї рок-музики можна сфотографуватися зі знаменитостями.
У передмістях Лондона розкинулися знамениті Королівські ботанічні сади, де зібрано найбільшу унікальна в світі колекція рослин. Недалеко розташований тюдоровского палац Генріха VIII з його регулярними садами і недавно відкритими для публіки Таємними садами. Коли туристи повертаються назад в Лондон, вони потрапляють в Грінвіч, де можна постояти на Грінвічському меридіані, а також відвідати Стару Королівську Обсерваторію. Недалеко знаходяться і інші об'єкти туристичного показу: замки Віндзор (VIII ст.), Довер, Варвік. У Лондоні є ресторани, стилізовані під американські салуни, які вважаються рокерських. Для розваги туристів вивішені фотографії музикантів і подається проста, рясно смачна, по-справжньому «рокерська» їжа.

Кентербері - це місто славиться Кафедральним собором.

Солсбері - це місцевість на півдні Англії. Там туристи знайомляться не тільки з древнім собором, а й із загадковою пам'яткою друїдів - Стоунхенджем. Це найдавніша в світі обсерваторія і культовий комплекс докельтского часу (2300-1800 р. До н.е..).

Брайтон - традиційний морський курорт півдня Англії з розвагами на пірсі і сліпучим Королівським павільйоном, де молодь може розраховувати на альтернативний відпочинок.

Дурхам. Місто розташоване на північному сході Англії. Визначних є замок I в. з чудовим собором, вознісся над річкою Всар.

Йорк. Це місто знамените лабіринтами вузьких середньовічних вулиць і собором з вежами.

Манчестер - це місто прекрасних магазинів і художньої галереї Тейт. Розважальна програма відвідин міста пов'язана з місцями перебування членів ансамблю «Бітлз».

Честер. Це місто знамените чорно-білими будинками і дворівневої галереєю магазинів, відомих як «Роуз».

Бірмінгем - це географічний центр Англії. Поруч розташований містечко Стратфорд-он-Ейвон, де народився Шекспір.

Бат. Цей курортний місто розташоване і східній Англії, недалеко від Кембриджу (університетського центру Англії). Тут знаходиться старовинний англійський бальнеологічний курорт, який заснували римляни.

Шотландія
Едінбург- столиця Шотландії з красивими площами, широкими вулицями, елегантними магазинами і замком XII ст. - палац Холирудхауз, пов'язаний з ім'ям Марії Стюарт.

Глазго. У цьому місті, культурній столиці Шотландії, знаходиться Баррелл Коллекшен- один з кращих музеїв світу, а також Музей Пейслі з безцінною колекцією шалей та орнаментів.

Поруч розташовуються парки, баронський замок Кратес, замок Броуді, замок Бродік (розташований в рододендрових лісах острова Арран), замок Інверарн - готичне казкове спорудження, яке стоїть на озері Фаїна, Сади Крері (зі знаменитими хвойними деревами, квітучими кущами з панорамою на озеро) .

Уельс
Уельс - це край ваблять ландшафтів, величних замків, переказів старовини, а також добрих і гостинних людей. В Уельсі багато говорять на двох мовах - англійській і кімреге (валлійському, або уельській). Це один з найдавніших кельтських мов Європи. Одна п'ята частина Уельсу - національний заповідник.
Основними об'єктами туризму є суворі крижані вершини хребтів навколо озера Сноудон на півночі і плоске плато Брекон Бикон на півдні. Там же розташовуються піщані затоки і врізані в морський берег бухти на узбережжі Пемброкшир. Біля підніжжя пагорбів Сноудон розташовується знаменитий парк з водоспадами і лісовими стежками. Дивну суміш регулярного парку і дикого лісу туристи можуть спостерігати в Гвіннеде в Бонд Гарден (долина Конви). У містечку Бленафон в Біт Піт в глибоких печерах можна спостерігати історію у т я (Музей історії видобутку углеразработок).

Кардіфф - це елегантна столиця Уельсу з розкішними магазинами та культурними закладами. Уельський народний музей, Девіді Холл - зал, в якому регулярно виступають великі музиканти з усього світу. У передмісті розташовується музей, де представлена ​​археологія кельтського світу.

Британія - містечко, де знаходиться собор Сент-Девіс (XII ст.), Де зберігаються мощі Святою Давида. В Уельсі влаштовується щорічний музичний фестиваль Ейстенфод в місті Хілаголлен.

подієвий туризм
Музичні фестивалі, кінні скачки, Рочестерський діккенсівський фестиваль, автогонки, туризм різдвяні базари, джазовий фестиваль.

Единбурзької військове шоу. Королівське Уельський шоу, джазові фестивалі.
Лондон (церемонія виносу прапорів у День народження королеви).
Церемонія спуску прапора, Королівський турнір (липень).
«Купол тисячоліття» - через Грінвіч проходить нульовий меридіан, який ділить східне і західне півкулі Землі.
31 грудня 2000 року тут відбулося грандіозне дійство, яке ознаменувало початок останнього року другого тисячоліття і прощання з ним. На площі в 80 тис. Кв. км розмістилася експозиція з 13 розділів, які символізують всі сфери діяльності людини.

Популярні тури
• Шотландія: «Озера і долини».
• Уельс: «Узбережжя і замки».
• Англія: «Серце Англії».

Всесвітнє історико-культурну спадщину
Мостова гігантів і узбережжі Козвей.
Замок і собор Дарема.
Стадіон Ройял Парк, включаючи руїни абатства Фаунтсіз.
Стоунхендж, Евбері і прилеглі пам'ятки.
Замки і міські стіни короля Едварда в Гуіндс.
Старовинне місто Ват.
Вал Адріана.
Вестмінстерський палац, Вестмінстерське абатство і церква Св. Маргарити.
Тауер Лондона.
Кентерберійський собор, абатство Св. Авустина і церква Св. Мартіна.
Старий і новий міста Единбурга.
Заповідник дикої природи острів Гоф.
Морський Гринвіч.

А так же - Дивіться недороге просування на http://seoshnig.ru - розкрутка інтеренет магазину від приватного оптимізатора.

Новости