Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Термінове отримання візи в Англію, допомога в оформленні

Anglo Travel Agency - візове агентство, засноване в 2008 році і займається вузькою спеціалізацією в туристичному бізнесі - допомогою в отриманні віз до Великої Британії. Якісна підготовка документів для отримання дитячих, туристичних, гостьових, бізнес, студентських віз, а також віз категорії Tier 4 - це наша повсякденна робота. Ми також надаємо послуги з отримання термінової візи до Великобританії і здійснюємо допомогу при відмові у візі до Англії. Потрібна віза до Великобританії - звертайтеся до нас, ми допоможемо! Anglo Travel Agency - візове агентство, засноване в 2008 році і займається вузькою спеціалізацією в туристичному бізнесі - допомогою в отриманні віз до Великої БританіїСоня

Moscow 25 січня 2016

Величезне спасибі фахівцям за виконану роботу! Віза після відмови успішно отримана! Шкода витраченого часу і нервування з самостійної подачею і наступною відмовою.

Ольга

Москва 11 січня 2016

Отримала несподіване запрошення до Шотландії, на все про все було 5 днів, підписали договір, на наступний день віддала документи і вже в кінці тижня отримала термінову візу.

Ігор

Долгопрудний 28 лютого 2016

Всі самі зробили, самі перевели, заповнили і призначили. Я тільки документи передав і в посольство сходив. Рекомендую.

Микола

Корольов 9 травня 2016

У мене була складна ситуація, я отримав відмову після самостійної подачі. Швидко розібралися в чому була проблема і по пунктах чого не вистачало все зробили, через 2 тижні я отримав візу.

Катерина

Балашиха 4 червня 2016

Зробили все чітко і оперативно!

Новости