Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини світу - Великобританія закрила генконсульство в російському Санкт-Петербурзі - 112 Україна

Таке рішення британський уряд прийняв у зв'язку з отруєнням екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері Таке рішення британський уряд прийняв у зв'язку з отруєнням екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері   UKinRussia   Великобританія закрила власний генеральне консульство в Санкт-Петербурзі після отруєння екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері

UKinRussia

Великобританія закрила власний генеральне консульство в Санкт-Петербурзі після отруєння екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки в Солсбері. Про це повідомило посольство Великобританії в Москві в Twitter.

"Генеральне консульство Великобританії в Санкт-Петербурзі офіційно закрито. На жаль, це було зроблено під примусом російського уряду після (отруєння, - ред.) В Солсбері. Прапор був спущений в понеділок у присутності нашого першого і останнього генерального консула, які були відряджені в це місто ", - написали в дипломатичній місії.

Нагадаємо, екс-офіцер ГРУ РФ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні в британському місті Солсбері 4 березня. Пізніше прем'єр-міністр Тереза ​​Мей заявила, що відповідальність лежить на Росії, а наслідок підтвердило застосування в Солсбері нервово-паралітичного газу "Новачок" , Який виробляють в Росії.

Понад два десятки країн вислали російських дипломатів у зв'язку з отруєнням в Британії колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля. Зокрема, Україна вислала 13 російських дипломатів, а Росія у відповідь оголосила персонами нон грата 13 українських дипломатів .

також відбувся новий випадок отруєння під Солсбері , Схожого на отруєння екс-офіцера ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері 4 березня. Були виявлені без свідомості чоловік і жінка у віці 40 років. Обидва є громадянами Великобританії.

У Скотланд-Ярді заявили, що вони були отруєні паралітичним речовиною "Новачок" після контакту із зараженим предметом . Пізніше стало відомо, що жінка, яка отруїлася "Новачком" в Еймсбері, померла.

Новости