Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Літній табір у Великобританії

  1. інфраструктура
  2. Програми навчання та дозвілля
  3. Вимога до учасників
  4. Безпека і харчування
  5. Вартість перебування в літньому таборі в Англії

Продовжуючи тему корисних літніх канікул за кордоном, пропонуємо Вам звернути на літні табори в Англії. Адже де ж ще можна отримати хорошу мовну практику англійської, як не на батьківщині самого мови.

Побувати в Великобританії, побачити на власні очі Біг-Бен, покататися на London Eye, пожити в англомовному середовищі і зайнятися улюбленим видом спорту - це мрія, а не канікули !!!

Візьмемо, наприклад, Бредфілд коледж, який є престижною приватною школою і пропонує підліткам, віком від 8 до 17 років, весело провести літню пору граючи в футбол і вивчаючи мову, неподалік від Лондона.

інфраструктура

Сам коледж розташований в сільській місцевості неподалік від Лондона в містечку Бредфілд і його основним видом спорту вважається футбол, саме тому, коледж має кілька трав'яних футбольних полів з вечірнім освітленням. Також учні можуть тренуватися в сучасному спортивному центрі, зайнятися плаванням в басейні, зіграти в баскетбол, волейбол, крикет або настільний теніс.

Добре провести час на відкритому повітрі дозволять кілька тенісних кортів. Для всебічного розвитку учнів в коледжі функціонують театральна і танцювальна студії.

Програми навчання та дозвілля

Літня програма від Бредфілд коледж передбачає два варіанти проведення час в літньому таборі:

  • вивчення англійської та культурні заходи
  • вивчення англійської, культурні заходи + футбол.

В обох варіантах на вивчення англійської відводитися 30 годин. Серед викладачів висококласні вчителя - носії мови. Групи учнів формуються невеликі - максимум 15 чоловік.

Викладання англійської проходить за спеціальними методиками навчання іноземної мови, включаючи інтерактивні заняття, ігри та квести. Не варто хвилюватися, що Ваша дитина проведе літо за партою, навчання проходить в невимушеній обстановці, уроки пролітають швидко і легко, і дають можливість отримати базову підготовку до таких іспитів, як ESB, Cambridge та інші.

Культурно-розважальна програма в обох варіантах включає в себе 4 екскурсії на вибір, під час яких хлопці відвідають Лондон, проїдуться на знаменитому London Eye, доторкнутися до світового мистецтва в Лондонських музеях і познайомляться з кількома престижними вузами Британії, наприклад, поїдуть в Оксфорд.

Крім цього, кожен вечір учнів чекає розважальна програма з караоке, танцями, фільмами, вікторинами, змаганнями і т.д.

Для тих, хто вибрав 2 варіант програми літнього табору, надаються ще й 18 годин тренувань з професійними футбольними тренерами, а також кілька футбольних турнірів з місцевими командами.

Вимога до учасників

Базовий рівень англійської.

Обидва варіанти табору (англійська, англійська + футбол) приймають як хлопчиків (8-17лет), так і дівчаток (8-14лет).

Для участі у футбольній програмі запрошують гравців з різним рівнем володіння футбольними азами. Акцент тренувань ставиться на відточування майстерності володіння м'ячем під час нападу, а також формування стратегії і тактики гри.

Безпека і харчування

Учні в таборі перебувають під наглядом дорослих координаторів цілодобово. У таборі працює багатомовний персонал.

Учням надається 4-х разове харчування: тільки здорова і калорійна їжа.

Вартість перебування в літньому таборі в Англії

Вартість двотижневого перебування в літньому таборі становить:

  • вивчення англійської та культурні заходи - від 1500 фунтів стерлінгів за два тижні;
  • вивчення англійської, культурні заходи + футбол - 1750 фунтів стерлінгів за два тижні.

Послуги пральні - безкоштовні.

Berkshire English & Football Camp або Berkshire EnglishCamp - це відмінний варіант літніх канікул у Великобританії для школярів і підлітків з вивченням англійської, екскурсіями по Лондону і футбольними тренуваннями.

Детальніше читайте тут .

Новости