Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карта Великобританії

Карта Великобританії

Великобританія - це острівна незалежне західноєвропейська держава. На географічній карті Великобританії видно, що в її склад входять такі територіальні одиниці, як Шотландія, Англія, Північна Ірландія і Уельс. Отже, держава займає більшу частину площі Британських островів. Всі держави в складі Великобританії мають свої історію, традиції та визначні пам'ятки. Великобританія - це унікальна країна зі своїм політичним ладом.

Багато туристів мріють потрапити до Великобританії, адже тут багато красивих місць, серед яких національні парки і заповідники. В цій державі туристів заворожують красиві озера на території Шотландії, бездоганні галявини з вираженим англійським колоритом, різноманітні і розкішні ландшафти, мальовничі гори Уельсу і неймовірні обриви безпосередньо в Північній частині. Британський світ особливий і дивовижний.

Британський світ особливий і дивовижний

Як потрапити до Великобританії? Це питання задають багато наших співгромадян. Українці, які планують поїхати до Великобританії повинні мати закордонний паспорт і візу. Оформлення візи до Великобританії для українців - процес не складний, особливо якщо ви відразу зверніться до візової агентство або посольство Великобританії в Київ е. Процес отримання цього важливого дозвільного документа передбачає збір необхідної документації, заповнення анкети, оплату консульського збору. Звернувшись в посольство України в Великобританії, ви можете отримати повну консультації щодо термінів і умов отримання візи. У вас є можливість оформити гостьову, туристичну та бізнес-візу. Як правило. терміни отримання візи залежить від мети вашої поїздки.

Після отримання візи ви можете сміливо вирушати в Британію і милуватися її унікальними пам'ятками. Будьте впевнені, що поїздка в цю країну подарує вам незабутні враження! У кожного туриста обов'язково повинна бути при собі карта Великобританії, а куди ж без неї 😉

Більш докладно про те, як відправитися в подорож в цю дивовижну країну можна дізнатися перейшовши за посиланням http://travel-architect.net/vizy-world/viza-v-velikobritaniju/

Тут можна знайти список необхідних документів, вимоги до оформлення документів для візи в Англію, а також дізнатися весь процес оформлення візи до Великобританії для українців.

З любов'ю до кожного мандрівникові, Архітектор туризму!

Підписуйтесь обов'язково на нашу сторінку в соц мережах!

Як потрапити до Великобританії?

Новости