Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Імміграція до Великобританії: ВНЖ за інвестиції, резиденство через відкриття бізнесу або довгострокова віза?

  1. Імміграція по візі інвестора і підприємця
  2. Нові вимоги для оформлення візи інвестора
  3. Вимоги для Візи Підприємця
  4. Отримання довгострокової Visitor візи
  5. Допомога при виборі візової категорії для подальшої імміграції до Великобританії

Немає часу читати статтю? Надіслати на email

Великобританія традиційно користується великою популярністю як туристичний, так і імміграційне напрямок і часто перед потенційним заявником постає нелегкий вибір вигідною візової категорії для подальшої імміграції Великобританія традиційно користується великою популярністю як туристичний, так і імміграційне напрямок і часто перед потенційним заявником постає нелегкий вибір вигідною візової категорії для подальшої імміграції.

Імміграція по візі інвестора і підприємця

Найбільш привабливою для спрощеного процесу імміграції до Великобританії є британська віза Інвестора Tier 1 (Investor) і віза Підприємця Tier 1 (Entrepreneur) .

Додатковим аргументом для заможних людей на користь імміграції по візі Інвестора і візі Підприємця до Великобританії послужили перспективи і можливості прискореного оформлення громадянства Великобританії через натуралізацію .

Учасники даної програми після прискореної натуралізації мають можливість отримати другий паспорт, який відкриває доступ до безлічі переваг, в тому числі, до безвізових подорожей по світу.

З цієї причини серед людей з високим рівнем доходу існує надзвичайно високий інтерес щодо імміграційної програми по візі Інвестора Tier 1 (Investor).

Тільки в минулому році понад 355 претендентів були схвалені для отримання британської візи інвестора - Tier 1 (Investor).

Нові вимоги для оформлення візи інвестора

Однак попит на цю візу з боку успішних підприємців та інвесторів може різко скоротиться в зв'язку з посиленням контролю програми, введеного Британським урядом.

З 6 липня 2018 року набрали чинності додаткові вимоги до бажаючих оформити британську візу інвестора Tier 1 (Investor). Прийняті нововведення істотно ускладнюють порядок і процедуру підтвердження збереження інвестиції.

До прийняття змін, заявник з метою підтвердження і докази збереження інвестицій на необхідному рівні в 2 мільйони фунтів стерлінгів, повинен був в обов'язковому порядку надати звіт про стан інвестиційного портфеля.

Даний звіт необхідно підписати у фінансовій установі, яке регулюється Управлінням з фінансового регулювання і нагляду Великобританії (Financial Conduct Authority; FCA).

На сьогоднішній день, крім підписання звіту про стан інвестицій, регульоване фінансова установа має також підтвердити, що кошти були інвестовані лише в допустимі активи, і не були використані в якості застави для отримання будь-якого кредиту.

Вимоги для Візи Підприємця

З огляду на, що отримання громадянства Великобританії за інвестиції вимагає значних вкладень (не менше 2 млн. Фунтів стерлінгів) і включає досить багато складних процедур, альтернативою Візи Інвестора Tier 1 (Investor) є Віза Підприємця Tier 1 (Entrepreneur) .

Даний тип візи створений з метою залучення з-за кордону ділових людей, які бажають створити власний бізнес або купити вже існуючу компанію в Великобританії.

Програма з оформлення Візи Підприємця Tier 1 (Entrepreneur) пропонує порівняно невеликий розмір інвестицій (від 50 000 фунтів стерлінгів при затверджених державним органом проектів бізнесу, або від 200,000 фунтів стерлінгів для всіх інших бізнес проектів) і швидку обробку заявок.

Згідно з офіційною статистикою британська схема бізнес-імміграції користується постійно зростаючим попитом серед заявників, які обирають бізнес в Англії як спосіб отримання статусу ПМЖ, а в подальшому громадянства.

Це популярний варіант для багатьох іноземців- в тому числі для осіб, які закінчили університети Великобританії.

Студенти і випускники британських університетів і коледжів, як правило, шукають легальну можливість отримання посвідки на проживання у Великобританії з правом на роботу, і віза Tier1 Entrepreneur надає таку можливість без необхідності пошуку прямого роботодавця.

Отримання довгострокової Visitor візи

Всі також актуальним і поширеним способом імміграції та отримання ПМЖ в Великобританії без значних інвестицій і вкладень є отримання довгострокової візи на стандартних підставах (трудоустройство- Tier2, Єдиний Представник Зарубіжної Компанії, навчання Tier4 і т.п.)

Британське імміграційне законодавство передбачає можливість отримання довгострокової Visitor візи (На 1, 2, 5 або 10 років). Однак, даний тип візи дозволяє іноземцям перебувати на території Великобританії тільки 180 днів в році (накопичувально, але не безперервно) і не дає право подачі на ПМЖ в Великобританії Indefinite Leave to Remain.

І не дивлячись на факт, що у вас в паспорті стоїть п'ятирічна або 10-ти річна віза до Великобританії, умови перебування на ній не передбачають право на проживання, так як вона видається тільки для відвідування близьких родичів, друзів, партнерів по бізнесу, або туризму .

Варто звернути увагу на статистичні дані, які вказують, що рівень отримання відмов у оформленні довготермінових віз до Великої Британії складає близько 11%.

Так, у 2017 році з 3,061 млн. Заявок на візи до Великобританії було видано 2,71 млн. Віз на в'їзд. Таким чином, 340 тис. Заявок отримали відмову в якості відповіді.

Із загального числа схвалених заявок 77% (майже 2,1 млн.) Припадало на візи для короткотермінового відвідання країни.
Близько 8% віз були видані іноземцям з метою навчання в Великобританії (223 536 візи).

Також, в 2017 році була видана 165 131 робоча віза і 68 136 віз за категорією «Возз'єднання родини".

Таким чином, вибір візової категорії до Великобританії, відповідної вашим цілям, є першочерговим завданням і грає важливу роль в подальшій імміграції до Великобританії.

Допомога при виборі візової категорії для подальшої імміграції до Великобританії

Фахівці Феод Груп мають великий досвід роботи з підготовки документів на всі види віз, а також для імміграції до Великобританії. C 1992 року компанія надає своїм клієнтам комплексне обслуговування, в тому числі, унікальну для України послугу імміграційного планування.

Наявність в складі компанії акредитованих британських адвокатів, імміграційних фахівців зі стажем роботи понад 20 років, офісів компанії в Великобританії (Лондон) і Україні (Київ, Одеса) дозволяє клієнтам отримати повний юридичний супровід та захист їх інтересів.

З нашою допомогою ви зможете як отримати найпростішу візу для короткострокового візиту, так і спланувати, інвестиційну або бізнес-імміграцію до Великобританії для всієї родини.

Звертаємо Вашу увагу, що Феод Груп надає своїм клієнтам супутні послуги, пов'язані з переїздом та адаптацією на території Великобританії.

Для докладного обговорення вашої ситуації і професійної допомоги в плануванні імміграції - записуйтеся на зустріч до Директорам Феод Груп.

Якщо Ви перебуваєте в Україні, для узгодження зустрічі дзвоніть нам за телефонами:
+38 044 383 90 30
+38 050 393 90 30
+38 093 345 40 40

Якщо ви перебуваєте за кордоном - ви можете зв'язатися з нами за електронною адресою ( [Email protected] ) Або по Skype (feodgroup)

Конфіденційність і захист ваших інтересів - головні принципи роботи Феод Груп.

Звертайтеся, ми будемо раді вам допомогти!

Новости