Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи потрібна віза до Великобританії?

Для тих, хто хоче зробити поїздку до Великобританії, першим питанням буде а чи потрібна віза до Великобританії

Для тих, хто хоче зробити поїздку до Великобританії, першим питанням буде а чи потрібна віза до Великобританії Для тих, хто хоче зробити поїздку до Великобританії, першим питанням буде а чи потрібна віза до Великобританії? Звичайно, обов'язково потрібна віза, більш того, є різні типи віз, які підійдуть для різних категорій населення. А ми готові завжди посприяти в отриманні візи до Великобританії.

Великобританія не є країною-учасницею Шенгенської угоди, тому Шенгенська віза вважається не дійсною на території Англії. У посольство Великобританії віза необхідна національна, але цей процес досить складний і вимагає уважності, потрібно правильно вказати анкетні дані, і надати Посольству всі необхідні документи.

Для правильного оформлення візи найкраще використовувати послуги нашого візового центру, це спростить Ваші дії, і Ви будете точно знати, що все робите правильно. Короткострокова віза видається найбільш часто, це так звана «віза відвідувача», ви можете відвідати всі частини Королівського співтовариства, вам буде потрібно всього одна віза. Термін дії такої візи, як правило, становить пів року. При довгостроковій візі буде потрібно довше чекати рішення Посольства Великобританії, тому що потрібна перевірка Ваших даних. Найпоширеніша віза до Великобританії - туристична, її найпростіше відкрити, але при цьому треба вказувати точний маршрут і терміни в'їзду і виїзду в країну. Є й інші типи віз - гостьова, робоча, сімейна ділова, лікувальна, туристична віза до Великобританії і так далі.

Для відкриття візи до Великобританії потрібно зібрати список необхідних документів, і краще зробити це завчасно, тому що сам розгляд заявки, перевірка документів і прийняття рішення займає в середньому близько місяця. Щоб не робити все це в останні тижні, коли вже треба думати про саму поїздку, краще пройти цю процедуру раніше.

Найкраще, проконсультатіроваться у кваліфікованого фахівця, який розповість, чи потрібна віза до Великобританії і який саме тип підходить Вам. Будьте дуже уважні при виборі типу візи, адже при наданні неправдивих даних Вам можуть заборонити в'їзд на територію країни строком до 10 років.

Для тих, хто хоче зробити поїздку до Великобританії, першим питанням буде а чи потрібна віза до Великобританії?

Новости