Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Автобусні тури в Великобританію з Харкова

Королівські канікули: Лондон, Париж і Амстердам!

Королівський відпустку: Англія + Шотландія

Туманний Альбіон століттями вабить тисячі туристів з усієї планети, і причин тому чимало: унікальні гірські ландшафти і густі ліси Шотландії та Уельсу, кельтська умиротворення і смачний ель Ірландії, сліпуче велич Лондона, сільські пасторальні пейзажі Йоркшира, «бітлівське» чарівність Ліверпуля, південний колорит Брайтона і Саутгемптона ... та цей список продовжувати сенсу немає, і так все не висловити! Зрозумілим є одне: Великобританію треба побачити вживу, і чим більшу її частину, тим краще. Запрошуємо Вас в автобусні тури з Харкова до Великобританії, щоб на кілька днів Ви занурилися в атмосферу, який не знайти більше ніде на Землі!
Звичайно, важливо розуміти 3 елементарні речі: дорога дуже далека (більше 3 тисяч км!), Днів в дорозі буде багато, і, до того ж, Великобританія на островах, так що одним автобусом не обійтися. Сухопутна частина туру пролягає через Україну, країни Західної Європи, а в Голландії або Бельгії відбувається пересадка на паром до англійських або шотландських портів. Автобусні тури з Харкова до Великобританії можуть істотно різнитися між собою маршрутами і основними локаціями. Тому просимо уважно вивчати і порівнювати програми турів, щоб в точності знати, що Вас очікує, і морально підготуватися. Ну а ми коротко розповімо про основні «Хайлайт» цих подорожей!

Найчастіше паром з континенту прибуває в Ньюкасл або Халл, і звідти починається знайомство з Туманним Альбіоном. Ньюкасл - досить сірий промислове місто, але вкрай показовий в плані архітектури і колориту. Халл являє графство Північний Йоркшир - стародавню землю з багатющою історією. Головна тутешня візитка - місто Йорк, де все буквально дихає духом славного минулого. Далі слід переїзд до Шотландії, а за вікном турово автобуса в цей час відкриваються дивовижні йоркширські панорами - одні з наймальовничіших на островах. Велична Шотландія вітає гостей столицею Едінбургом. Екскурсії покажуть замок XII століття, палацу Холіруд - резиденцію британської королеви в Шотландії, кілька музеїв і картинну галерею. Наступні пункти - Інвернесс і Глазго. Інвернесс - уособлення давньої Шотландії, тієї самої, з книжок і фільмів. Зелені полонини, замки, озера - все це нікуди не зникло, і є шанс відчути себе в Середньовіччі. Глазго ж, хоч і не столиця - найбільший і найважливіший місто країни. Можна сказати, що і найсучасніший: більшість архітектурних пам'яток датуються XVIII-XIX століттями, активно будуються нові квартали. З Глазго відбувається ще одна поромна переправа - в Белфаст, столицю Північної Ірландії. Ця маленька країна порадує декількома унікальними пам'ятками. Поблизу міста Бушміллс десятки тисяч невисоких колон з вулканічних порід з'єдналися і утворили так звану Дорогу гігантів. А ще багато хто знає про що висить на висоті 30 м над водою канатному мосту Каррік-а-Рід між материком і мініатюрним островом - це для любителів полоскотати собі нерви! Звичайна Ірландія цікава Дубліном, старовинними містами Корк і Кілкенні і загальним привітним колоритом. Звідти туристи повертаються поромом на материк, і зустрічаються з Уельсом - землею похмурих ландшафтів Сноудонскіх гір, замків і найчистіших озер, в яких можна скупатися. Чверть площі Уельсу займають національні парки!
Ну а фінальний і самий насичений акорд автобусних турів з Харкова до Великобританії - звичайно, сама Великобританія. Ви побуваєте на батьківщині «Бітлз» - в Ліверпулі, в заповіднику Честер в графстві Чешир, університетських Оксфорді та Кембриджі, ну а на десерт - the capital of Great Britain! Безліч екскурсій дозволять побачити на власні очі все знамениті лондонські визначні пам'ятки, знайомі з дитинства: від Біг-Бена до чортового колеса "Лондонське око»! З Лондона слід перепливши в Європу і зворотна дорога додому.
Автобусний тур з Харкова до Великобританії - вкрай насичений і пізнавальний варіант для проведення Вашої відпустки!

Всі автобусні тури в Європу з Харкова

Новости