Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які терміни оформлення візи до Великобританії?

Збираючись виїжджати до Великобританії, правильно ставити собі питання: які терміни оформлення візи до Великобританії

Збираючись виїжджати до Великобританії, правильно ставити собі питання: які терміни оформлення візи до Великобританії Збираючись виїжджати до Великобританії, правильно ставити собі питання: які терміни оформлення візи до Великобританії? Офіційна відповідь посольства завжди від трьох до двадцяти восьми робочих днів. Головне, що слід розуміти під час оформлення і подачі документів, що терміни оформлення візи до Великобританії залежать тільки від посольства Великобританії, і вплинути на них неможливо. Прискорити процес, швидше за все, ніхто не в силах.

Візовий центр не стане звертати увагу на те, що Вам потрібно включити термінова справа, тому рекомендуємо подавати документи для оформлення візи не пізніше, ніж за три тижні до планованого від'їзду, що допоможе Вам уникнути поспіху і проблемних ситуацій.

Терміни оформлення візи до Великобританії, безумовно, залежать також від типу візи. Наприклад, транзитна віза до Великобританії може бути готова менше ніж за тиждень. Оформлення не довгострокових віз, як правило, також займають невеликий проміжок часу - зазвичай етооколо 10 робочих днів, коли немає ажіотажу у візовому центрі, і близько 15 робочих днів в період, коли всі масово звертаються за оформленням віз. Трохи довше готуються студентські короткострокові візи, оскільки Посольство ретельно вивчає деталі про запрошує стороні і дуже вимогливо ставиться до документів про розміщення студентів.

Терміни оформлення візи до Великобританії на один рік і більше також можуть розглядатися протягом двох тижнів, за умови відсутності трьох піврічних віз.

Терміни оформлення візи до Великобританії залежать тільки від Посольства. Часто Посольство зв'язується з стороною, що запрошує, і в тому випадку, якщо запрошуюча сторона не відповідає, процес затягується до того моменту, поки Посольство не отримає підтвердження. Також варто враховувати і навантаження, які випробовує Посольство, тому щоб забезпечити собі своєчасне отримання візи до Великобританії необхідно вибирати для себе правильно, а значить, документи подавати завчасно.

Збираючись виїжджати до Великобританії, правильно ставити собі питання: які терміни оформлення візи до Великобританії?

Новости