Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туризм з РЖД

  1. Контакти

"Товариство з обмеженою відповідальністю" Федеральна пасажирська компанія "надає транспортні послуги з організації туристичних поїздок.

Переваги подорожі поїздом з Російськими залізницями: Переваги подорожі поїздом з Російськими залізницями:

  • різноманітність маршрутів завдяки великої протяжності залізничної мережі;
  • будь-яка тривалість поїздки: від туру вихідного дня до залізничного круїзу;
  • формування складів з вагонів різного рівня комфортності ;
  • можливість організації поїздок за індивідуальними міжнародних та внутрішніх маршрутах при формуванні спеціальних туристичних поїздів.

Для оформлення замовлення на організацію поїздки необхідно направити на заявку-звернення на перевезення пасажирів спеціальними потягами:

  • при отриманні заявки-звернення замовнику надається розрахунок вартості замовлення;
  • після отримання підтвердження від замовника на зазначену в заявці-зверненні перевезення здійснюється організаційно-технічна розробка маршруту.

Контакти

1. Центр розвитку бізнесу і продуктів АТ "ФПК": надання в оренду вагонів-салонів і вагонів класу "Люкс" для ділових поїздок керівників вищої ланки / менеджерів великих компаній.

E-mail:,
Телефон: +7 (495) 980-10-00, доб. 3-07-43

2. ТОВ "РЖД Тур" - спеціалізована компанія холдингу "РЖД", яка організовує: тури вихідного дня на ретропоїзд з Москви в область і прилеглі регіони, з Санкт-Петербурга в його передмістя, з Іркутська по Навколобайкальській залізниці; тури тривалістю від одного до трьох днів за запитом від організованих груп; новорічні подорожі до Діда Мороза у Великий Устюг або в Кострому до Снігуроньки; подорожі на поїзді "Імператорська Росія"; поїздки в будь-яку точку Росії за індивідуальним запитом або запитом від організованої групи пасажирів у вагонах будь-якого рівня комфортності.

Додаткові послуги ТОВ "РЖД Тур": бронювання номерів в готелях Росії, СНД і за кордоном, організація комплексу послуг наземного транспорту, екскурсійне обслуговування, візова підтримка та медичне страхування туристів, бізнес поїздки, продаж залізничних квитків в будь-яку точку Росії.

сайт:
E-mail:
Телефон: +7 (499) 704-35-53

Новости