Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічний тур в Великий Устюг

  1. Автобусні тури в Великий Устюг Вотчина Діда Мороза (Великий Устюг) - казкове місце, розташоване...
  2. Міська резиденція Діда Мороза:

Автобусні тури в Великий Устюг Вотчина Діда Мороза (Великий Устюг) - казкове місце, розташоване в чудовому сосновому бору! В гостях у Діда Мороза кожен може поринути в свої дитячі мрії!

Великий Устюг - один з найдавніших міст на російській півночі, ровесник Москви, маленьке містечко з населенням 33 тисячі чоловік .. Свою назву отримав за однією з версій - від близькості до гирла річки Південь, яка разом з Сухоной впадає в Північну Двіну, що відображено на прапор і герб міста. Місто славиться своїм промислом - чорнінням по сріблу, плетінням і розписом по бересті, кованим залізом. А з 1999 року (з ініціативи тодішнього мера м.Москва Лужкова Ю.М.), відкрилася і Вотчина нашого Діда Мороза. Чудовий турпроект вже довів свою затребуваність у росіян !. Є ж у білоруського Діда Мороза резиденція в Біловезькій Пущі, у фінського Йоулупуккі будинок в Рівному, данці звели для Санта-Клауса в Гренландії Санта-комплекс, а ніж наш дідусь Мороз гірше?

Сказати, що Резиденція Діда Мороза чудова - значить нічого не сказати. Величезний різьблений терем, засніжені ялини, російські посиденьки, катання на снігоходах і гумових човнах з гори, справжній північний олень, розважальні вистави, "стежка казок" з загадками і конкурсами, чудова оранжерея з екзотичними рослинами, скриньки з солодкими подарунками для дорослих і дітей.

Стежка казок в Резиденції Діда Мороза Подорож по «Тропе казок» Програма в вотчині Діда Мороза починається із зустрічі казковим персонажем біля воріт, а далі вітер чарівництва підхопить Вас і закрутить на «Стежці Казок», по якій Ви зробите повчальне і веселу подорож, знайомлячись з жителями казкового лісу - симпатичними і привітними створіннями "Стежка казок" в Резиденції Діда Мороза Подорож по «Тропе казок» Програма в вотчині Діда Мороза починається із зустрічі казковим персонажем біля воріт, а далі вітер чарівництва підхопить Вас і закрутить на «Стежці Казок», по якій Ви зробите повчальне і веселу подорож, знайомлячись з жителями казкового лісу - симпатичними і привітними створіннями. Вони відразу дадуть Вам зрозуміти: Ви прибули в царство казки і дитячих мрій, в справжній казковий світ ігор і розваг, розвиваючих уяву і дають поживу для допитливого розуму (програма проходить на вулиці, тривалість приблизно 20-25 хв).

Будинок Діда Мороза Головне, про що Вам шепоче вітер, Вас чекає в теремі Діда Мороза. Будинок Діда Мороза Головне, про що Вам шепоче вітер, Вас чекає в теремі Діда Мороза Будинок Діда Мороза Піднімайтеся на його Тесів ганок, входите в візерункові двері! Тут Вам підкажуть, як не заблукати в вотчині, Ви побачите її зменшену копію - казковий макет, запам'ятайте імена і обличчя тих її мешканців, яких Ви могли зустріти на «Стежці Казок», а може і прогледіли. Тепер вже точно знати будете, хто в казці живе, а хто святкові короваї пече, щоб дорогих гостей пригощати. В обсерваторії Діда Мороза Ви подивіться в чарівний телескоп. Бачить в нього Дід Мороз між зірок шляхи-дороги, по яким його помічники подарунки та листи дітям доставляють, за якими лине і санний поїзд його друга Санта Клауса. Запросять Вас і в кабінет чарівника, і в його бібліотеку, і навіть в опочивальню дозволять заглянути, і в світлиці чарівних предметів багато чому подивуватися. І з самим російський Дідом Морозом обов'язково в вотчині зустрінетеся! (В приміщенні, тривалість приблизно 30-40 хв).

Зоопарк Діда Мороза Зимовий сад на вотчині Діда Мороза.

Химерні заморські рослини з особливою любов'ю і турботою тут вирощують. Заходиш в сад і ніби в літо потрапляєш посеред зими. Тут і папужки вітають гостей, і фонтанчики під мостом різьбленим плескаються. Краси небаченої, ну казкової просто, у всій пишноті своєму квіти радують кожного: і ананаси, і троянди, і лимони, і навіть кактуси квітучі (в приміщенні, тривалість приблизно 20-30 хв).

Зоопарк Єдиний північний зоосад знаходиться в вотчині Діда Мороза. Уряд Москви зробило такий от подарунок для гостей вотчини. У філії Московського зоопарку, в затишних вольєрах живуть собі поживають звірятка і птиці. Їх тут стільки, що всіх не перелічити. Тому, як у Казці нашої опинитеся, не забудьте відвідати сімейство ведмедів, лелек і пугачів, бельчат і лисиць, та й все звірі казкові раді гостям будуть! (На вулиці, тривалість приблизно 20 хв).

Театралізована вистава Сам Дідусь Мороз вітає всіх дорогих гостей, а щоб веселіше було влаштовує для них Театралізована вистава Сам Дідусь Мороз вітає всіх дорогих гостей, а щоб веселіше було влаштовує для них   Театралізована вистава в Резиденції Діда Мороза уявлення Театралізована вистава в Резиденції Діда Мороза уявлення! (На вулиці, тривалість приблизно 15 хв)

Атракціону в Резиденції Діда Мороза Атракціон Кожен гість Дідуся Мороза катається на одному з його чарівних атракціонів: спуск з російської гірки, або катання на бурані, або грубці, або паровозику (на вулиці, тривалість приблизно 10 хв) Атракціону в Резиденції Діда Мороза Атракціон Кожен гість Дідуся Мороза катається на одному з його чарівних атракціонів: спуск з російської гірки, або катання на бурані, або грубці, або паровозику (на вулиці, тривалість приблизно 10 хв).

Ігрова розважальна програма Чарівні помічники Діда Мороза весь рік готуються до новорічного приїзду гостей! Готують вони спектаклі, ігри та забави гостям на радість (в приміщенні, тривалість приблизно 30 хв).

Пошта Діда Мороза Відвідування Пошти Діда Мороза На вотчині у Дідуся Мороза і пошта своя є Пошта Діда Мороза Відвідування Пошти Діда Мороза На вотчині у Дідуся Мороза і пошта своя є. І ми її обов'язково відвідаємо! Побачимо величезна кількість листів, що надійшли з різних куточків землі на адресу Діда Мороза і самі зможемо залишити послання (в приміщенні, тривалість приблизно 15-20 хв).

Міська резиденція Діда Мороза:

Чарівний зал, Тронний зал, майстер-клас з народних промислів, сувенірна крамниця
У світлих просторих залах міської резиденції Діда Мороза завжди панує казкова атмосфера. Саме тут - в Чарівному залі - Ви дізнаєтеся, як відбувається диво на батьківщині російського Діда Мороза, хто допомагає чарівникові казку зробити бувальщиною, а бувальщина та буденність - казкою. Фея Доброї Казки щедро поділиться з Вами чарівними знаннями і досвідом помічників Діда Мороза, а для наймолодших гостей Морозової резиденції почне своє чудесне обертання театральний Чарівний зал, Тронний зал, майстер-клас з народних промислів, сувенірна крамниця   У світлих просторих залах міської резиденції Діда Мороза завжди панує казкова атмосфера Майстер-класи в Резиденції Діда Мороза барабан, і зазвучить казка про втрачений і знову знайдений посох зимового чарівника ... Зупиніться Ви і у календаря Діда Мороза, щоб задуматися. Згідно з указом Морозову готує для Вас Фея Доброї Казки випробування.

Впоралися з випробуванням? Тоді жалуйте в Тронний зал резиденції - настав урочистий момент «Книгу добрих справ» відкривати і розповіддю про свої звершення поповнювати! Будете Ви і честі удостоєні посидіти на чарівному, прикрашених казкової різьбленням, троні Діда Мороза. Тут же, в міській резиденції, Ви познайомитеся з майстринями-устюжанкамі, знаючими секрети знаменитих промислів. Вони навчать Вас азам вологодського кружевоплетения, Шемогодськая різьблення по бересті і північній розпису. У крамниці міської резиденції Ви зможете придбати сувеніри, які будуть нагадувати Вам про зустріч з Дідом Морозом і поїздці в його зимову казку.

Інтерактивний захід в одному з музеїв Побачити, відчути, зробити своїми руками - саме так відбувається народження творчості, саме таку щасливу можливість нададуть кожному з Вас під час інтерактивного заходу в одному з музеїв Великого Устюга. Історія оживає, стає відчутною і зримою.

Є ж у білоруського Діда Мороза резиденція в Біловезькій Пущі, у фінського Йоулупуккі будинок в Рівному, данці звели для Санта-Клауса в Гренландії Санта-комплекс, а ніж наш дідусь Мороз гірше?
Впоралися з випробуванням?

Новости