Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Завантажити торрент Калевала - Дискографія (2007-2014) MP3 безкоштовно і без реєстрації

  • Тип: Дискографія
  • Формат: MP3

«Калевала» - російська група, що працює в напрямку фолк-метал і Паган-метал. Дискографію «Калевали» в форматі MP3 ви можете скачати на нашому торрент без реєстрації.


Становлення колективу почалося в квітні 2007 року, коли майбутня солістка «Калевали» - Ксенія - покинула групу «Невидь» і почала співпрацювати над спільним проектом з гітаристом Микитою Андріянови. Згодом новостворений колектив приступає до роботи над першими демо своїх пісень і займається пошуком музикантів. Ними стають басист Олександр швили (Джміль) і барабанщик Василь Конюхов. Затверджений склад групи приймається за репетиції і дає свій перший концерт в Москві 5 жовтня 2007 року.


У квітні 2008 року виходить перший альбом «Куделя Білого Льону», успішно прийнятий публікою. Музиканти беруть участь в декількох фолк-фестивалях і приймаються за запис наступного альбому, робота над яким триває в протягом всього наступного року.


Вдалий стиль виконання і підбір музикантів дозволяє групі збирати численну публіку. У 2009 році виходить популярний альбом «Зозулині діти». Листопад 2010 року відзначився відходом з групи Шмеля, якого замінив діючий бас-гітарист Олексій Митрофанов.
2010 рік позначився випуском нового альбому «Відьма», на підтримку якого призначені гастролі по всій Росії. Після дебюту на фестивалі «Нашествие» групу покидає барабанщик, а його місце тут же займає Денис Золотов. У цьому складі група презентує нову акустичну програму «Осінь в стилі фолк».


У 2013 році побачив світ альбом «Місяць і гріш», на підтримку якого пройшли гастролі в Молдавії і Україні. 12 липня того ж року колектив презентував перший кліп на трек «Кращу заспіваю вам пісню». Зараз ведеться робота над новим сміливим альбомом «Доху я купила».


Якщо ви є прихильником цього колективу, завантажуйте альбоми групи «Калевала» безкоштовно на нашому сайті.


Завантажити Калевала - Дискографія (2007-2014) MP3

Новости