Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що Подивитися, Можна Відвідати в Нью-Йорку

  1. Що подивитися в Нью-Йорку зі знижками і гарячими пропозиціями Поточні знижки, гарячі пропозиції для...
  2. Що подивитися в Нью-Йорку: відомі пам'ятки, тури і екскурсії
  3. New York Pass - 100+ місць Нью-Йорка
  4. Річкові прогулянкові круїзи в Нью-Йорку
  5. Оглядовий майданчик на Рокфеллер Центр
  6. Куди сходити в Нью-Йорку любителям мистецтва
  7. Що робити в Нью-Йорку у вільний час: прогулянки по місту
  8. Найпопулярніше місце для відвідування в Нью-Йорку: Тайм Сквер
  9. Що варто подивитися в Нью-Йорку: бродвейські мюзикли
  10. Купити квиток на бродвейський мюзикл

Що подивитися в Нью-Йорку зі знижками і гарячими пропозиціями

Поточні знижки, гарячі пропозиції для самостійної поїздки в Нью-Йорк

Столиця світу - Нью-Йорк, один з найдорожчих міст світу. Якщо ви подорожуєте самостійно в Нью-Йорк, такі знижки, спеціальні акції та гарячі пропозиції допоможуть вам значно знизити витрати. Більшість знижок доступні тільки при покупці квитків через Інтернет. У касах міста знижки не пропонуються. Ну і якщо, скажімо так, ви не зовсім в ногу з англійським, і вас не дуже приваблює спілкування з касиром англійською, і довгі черги, то багато пропозицій дозволять вам уникнути всього цього з електронними квитками. Вигідно, зручно і економить час!

Що подивитися в Нью-Йорку: відомі пам'ятки, тури і екскурсії

Плануючи поїздку в Нью-Йорк, багатомільйонне місто, з безліччю цікавих місць, виникає питання що ж варто подивитися, які з пам'яток Нью-Йорка варті того, щоб їх відвідати, особливо якщо час для час на відпочинок обмежена. Але ж стільки всього хочеться відвідати, подивитися найвідоміші місця!

Але ж стільки всього хочеться відвідати, подивитися найвідоміші місця

New York Pass - 100+ місць Нью-Йорка

Карта покриває вартість відвідування більше 100 пам'яток Нью-Йорка. Володарям абонемента не потрібно стояти в касах міста за квитками, в лише пред'явити Нью-Йорк Пасс при вході, спеціально виділеним для власників карти.

Читати »

Річкові прогулянкові круїзи в Нью-Йорку

Круїзи навколо Манхеттена і річкові екскурсії в Нью-Йорку - один з найпопулярніших і цікавих способів подивитися визначні пам'ятки міста. Доступні ціни та широкий вибір круїзів приваблює безліч туристів. Круїзи Hop-On Hop Off і на швидкісній човні, 2-годинні круїзи. Протягом круїзів ви побачите всі відомі хмарочоси Манхеттена - Емпайр Стейт Білдінг, Крайслер Білдінг, Торговий Центр, Фінансовий район Нью-Йорка, острів Елліс, монумент Статуї Свободи і ін.

Читати »

Оглядовий майданчик на Рокфеллер Центр

Оглядовий майданчик Рокфеллер Центру трирівнева, знаходиться на 67, 69 і 70 поверхах. З майданчика відкривається вид на 360 градусів. Тільки з цього майданчика можна побачити панорамний вид на Центральний парк і північну частину Манхеттена. Існує кілька способів потрапити на оглядовий майданчик хмарочоса Рокфеллер. Звичайно можна піти і купити квиток в касі, вистоявши довжелезні черги, втративши купу часу і сил. Для всіх тих, кому такий варіант не до душі, поспішаю порадувати що є більш вигідні варіанти.

Читати »

Незабутні види на столицю світу з висоти пташиного польоту! ВІП тур на вертольоті навколо Манхеттена - незабутня подорож по Нью-Йорку, що охоплює найбільшу площу міста і найбільше число пам'яток - історичний район Коні Айленд і Луна-Парк, Міст Верразано, район Стейтен Айленд, Статую Свободи, Говернор Айленд, Острів Еліс, меморіальний комплекс жертвам 9/11, Батарейний Парк, Емпайр Стейт Білдінг, будівля Крайслер, Тайм Сквер і багато іншого .. Квитки дійсні протягом 1 року з дня покупки. Читати »

Читати »

Екскурсії та тури на двоповерхових автобусах - це один з найпопулярніших способів серед туристів подивитися Нью-Йорк, Манхеттен. Це не тільки цікавий і пізнавальний спосіб вивчення міста і його пам'яток, а й ще прекрасна можливість заощадити гроші. Більшість турів включають не тільки самі екскурсії по місту, але спеціальні бонуси-пропозиції такі як відвідування цікавих місць міста, музеїв, і навіть обіди в відомих ресторанах Нью-Йорка. Читати »

Круїзи навколо Манхеттена і річкові екскурсії в Нью-Йорку - один з найпопулярніших і цікавих способів подивитися визначні пам'ятки міста. Доступні ціни та широкий вибір круїзів приваблює безліч туристів. Читати »

Куди сходити в Нью-Йорку любителям мистецтва

Для любителів мистецтва, Нью-Йорк пропонує широкий асортимент музеїв, виставкових залів і галерей. Багато музеїв і виставки міста пропонують безкоштовні годинник для відвідування. Які музеї і коли проводять такі акції читайте в статті музеї Нью-Йорка з безкоштовним відвідуванням .

любителі опери , Балету, класичної музики можуть відвідати культурні заходи і концерти в Нью-Йорку.

У Нью-Йорку проходить безліч концертів світових виконавців і зірок, а також великі спортивні заходи. Квитки можна також купити заздалегідь і з великими знижками через Інтернет: квитки на концерти в Нью-Йорку .

При виборі місць для відвідування в Нью-Йорку головне визначитися з вашими бажаннями, тимчасовими і матеріальними можливостями, тоді вибір стане простіше, а перегляд пам'яток цікавіше.

Що робити в Нью-Йорку у вільний час: прогулянки по місту

Тим, хто віддає перевагу прогулянкам по місту, досить цікаво буде прогулятися по Центральному Парку. Пройдіться і по знаменитій П'ятій Авеню з її бутиками та магазинами. З Бруклінського моста відкривається красивий вид на Манхеттен, а якщо придивитися і придивитися в саму далечінь затоки, то в ясну погоду можна побачити Статую Свободи. Вид з моста неодмінно запам'ятатися!

Ще кілька красивих місць Нью-Йорка для прогулянок - це Браянт Парк, розташований недалеко від Тайм Сквер, і Беттарі Парк, що знаходиться в самій нижній частині Манхеттена, від куди відправляються круїзи до Статуї Свободи . Цей парк розташований уздовж річки і здасться особливо красивим і приємним для відвідин в теплі літні дні і вечори.

Найпопулярніше місце для відвідування в Нью-Йорку: Тайм Сквер

Ну і звичайно ж сама Тайм Сквер - серце Манхеттена. Саме людне, найбільш відвідуване місце Нью-Йорка. Якщо дозволяє час, то можна відвідати Тайм Сквер вдень і вночі - залишить незабутнє враження. Саме на цю площу щорічно прагнуть мільйони туристів, щоб зустріти Новий Рік. Новий Рік на Тайм Сквер - це велике і одне з найзначніших заходів в життя Нью-Йорка.

Що варто подивитися в Нью-Йорку: бродвейські мюзикли

А після цілого дня ходіння по музеях і виставках, відвідування визначних пам'яток, бігання по магазинах, можна насолодитися бродвейськими мюзиклів і шоу, серед широкого асортименту яких можна знайти уявлення як для дорослих, так і для дітей.

А після цілого дня ходіння по музеях і виставках, відвідування визначних пам'яток, бігання по магазинах, можна насолодитися   бродвейськими мюзиклів   і шоу, серед широкого асортименту яких можна знайти уявлення як для дорослих, так і для дітей

Купити квиток на бродвейський мюзикл

Щодня бродвейські шоу приваблюють безліч глядачів в свої концертні зали, причому мюзикли відвідують не тільки гості міста, це також улюблене проведення часу багатьох жителів Нью-Йорка. Барвисті, костюмовані уявленням з добре поставленим вокалом і танцювальними постановками не залишать байдужими аудиторію. Читати »

Дякуємо за Вашу підтримку!

Новости