Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Вибачте, преса не намалювала»: дружина Басти показала ідеальну фігуру в бікіні

Багато зірок шоу-бізнесу за традицією на новорічні свята полетіли в ОАЕ, де персонал п'ятизіркових готелів настільки звик до святкового «десанту» знаменитостей, що вже легко і невимушено розмовляє по-російськи. Однак, на відміну від завжди високого сервісу, погода і море в цьому році в Дубаї «підкачало». Спочатку на холоду в своєму Сторіс поскаржилася Ольга Бузова, знявши на відео одного, які кутається в ковдру на пляжі. А трохи пізніше дружина Василя Вакуленко - Басти Олена Пінська опублікувала фото дітей з іронічною підписом: «Обіцяли, що можна буде купатися». Однак, якщо врахувати, що зараз в столиці ОАЕ всього 15 градусів, погода до водних процедур явно не має в своєму розпорядженні. А ось до засмаги цілком.

Чим і вирішила скористатися дружина Басти заодно відобразили в своєму мікроблозі в красивому золотом бікіні. Треба відзначити, що знімок викликав ажіотаж серед шанувальників. 38-річна фігура мами двох дітей виглядає чудово в купальнику: висока груди, тонка талія, струнка фігура. Але Пінська і в підписі під цим знімком не втрималася від іронічної інтонації: «Вибачте, забула намалювати прес».

Фоловерів в коментарях тут же написали, що плоского живота досить, все і так як треба. «Багато хто мріє про таку постать, і вже не згадують про кубиках», «Фігура супер», «Ти і так прекрасна!», - залишили вони свої думки.

До слова, Олена Пінська завжди виглядає на всі сто. Дочка співзасновника виноторгових бренду, вона отримала освіту у Франції, і планувала успадкувати від батька його бізнес. Але щоб зрозуміти все його тонкощі, розпочала роботу з продавця в винному бутіку, поступово піднімаючись по кар'єрних сходах. У підсумку майбутня обраниця ростовського репера дослужилася до фахівця, в обов'язки якого входить комплектація льохів. Цим вона займалася до моменту, поки не пішла в декрет. З Бастой Пінська познайомилася в клубі «Симачев». Там частенько виступав і репер, і його творчість дуже подобалося багатій спадкоємиці. Одного разу вона побачила Василя в клубі з дівчиною. Дочекавшись, поки супутниця відійде, вона пробралася до Басте і висловила йому своє захоплення. І закрутилося. За дивним збігом обставин, Баста жив поруч з Оленою в орендованій двокімнатній квартирі. Лена стала приходити до реперу в гості.

Лена стала приходити до реперу в гості

Вибачте, забула намалювати прес

Багато з кола спілкування Олени не зрозуміли її вибору: «Бритий гопник з Ростова, ти з глузду з'їхала!», - говорили їй. Але були люди, які підтримали її і повірили, з ними дівчина дружить досі. Вирвавшись з кола «золотої молоді», дівчина раптом відкрила для себе новий світ. Виявляється, тут теж є життя, є можливість домагатися висот і рости. Так, умови, далекі від тепличних, але Олена виявилася не настільки вже рафінованої панянкою, як могла здатися. Вона продовжувала працювати в своєму винному бізнесі, матеріально повністю себе забезпечуючи, а Баста виявляв чудеса працездатності. Він брав будь-яку роботу, щоб заробити будь-яку копійку і відповідати рівню своєї жінки. |

Зараз Олена займається вихованням двох дочок - Маші і Василини, і допомагає в просуванні звукозаписної лейблу чоловіка «Gazgolder». |

|

Обіцяли що можна буде купатися ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Максим Галкін: Баста - такий кльовий чувак!

- Перед першою зйомкою ми не готувалися, «читали з листа». Баста справив на мене незабутнє враження - такий кльовий чувак! Мені завжди здавалося, що представники реп-субкультури дивляться на нас, простих попсовиків, зверхньо. Виявилося, немає ( подробиці )

Новости