Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Rome Cavalieri »Великий Рим

Цей курортний готель знаходиться в 3 км від кордону Ватикану, має солідну колекцією живопису, скульптури і гобеленів, на його даху розмістився ресторан, удостоєний трьох зірок Мішлен, а з пагорба Монте-Маріо, де стоїть готель, видно весь Рим з Ватиканом разом. Це - Rome Cavalieri від Waldorf Astoria.

Cад зі старими соснами приховує віллу сучасних патриціїв, номери в ній - живе втілення римського стилю: трохи помпезного, безмірно прекрасного і безсовісно епікурейського. З терас і балконів відкривається вид на Рим.

Мармур ванних кімнат нагадує про часи Римської імперії, але основна коштовність - цілий поверх творів мистецтва, що включає антикварні цінності Венеції XVIII століття і такий експонат, як розшитий костюм Рудольфа Нурієва. Все це доступно лише поглядам членів елітарного клубу Imperial Club. А ще Imperial Club - це довгі аристократичні чаювання, домашнє морозиво і різноманітні салати в будь-який час.

Та й взагалі, для гурманів це місце - просто рай! Розташований на даху ресторан La Pergola є своєрідним музеєм смаків. Страви тут створює майстер «кулінарії без кордонів» шеф-кухар Хайнц Бек, чию кухню називають симбіозом генія і креативності.

Згідно з його думкою, головна мета гурмана - дізнаватися нові смаки і поєднання, що і забезпечують творіння La Pergola. Винну карту ресторану склав знаменитий сомельє Marco Rcitano. Фаворити маестро - червоні вина з П'ємонту Барбареско, як ізиска- Шато Лафіт Ротшильд 1922 року.

Для любителів спорту і краси готель пропонує два тенісних корти, бігову доріжку і спа-центр з басейном, оформлений в стилі римських терм.

Новости