Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Яка валюта у В'єтнамі? Її характеристики, котирування!

  1. Зміст:
  2. Трохи з історії донга!
  3. Сучасні котирування в'єтнамського донга!
  4. Яка найпоширеніша валюта у В'єтнамі?
  5. Використання банківської карти!
  6. Особливості ввезення та обміну валюти у В'єтнамі!
  7. Як заробляти на коливаннях валютних курсів!

Зміст:

1. Історія в'єтнамської валюти!
2. Котирування донга!
3. Найпопулярніша валюта В'єтнаму!
4. Банківські карти!
5. Ввезення і обмін валюти в країні!
6. Як заробити на валютному курсі?

Привіт, дорогі друзі, з вами сьогодні знову Іван Гришин, і мова сьогодні піде про грошову одиницю однієї з азіатських країн.
На питання: Яка валюта у В'єтнамі? - відповідь проста: в'єтнамський донг - одна з найдешевших грошових одиниць в світі. Сьогодні ми поговоримо про її характеристиках, особливості обміну і котируваннях до основних світових валют.

Трохи з історії донга!

Перші донги були випущені в Північному В'єтнамі в 1947 році, далі донги випустили в Південному В'єтнамі в 1955 році. Після об'єднання В'єтнаму донг теж був об'єднаний в одну загальну валюту.

За час свого існування донг неодноразово піддавався деномінації, і знецінювався в тисячі разів через інфляційних процесів.

У перекладі з в'єтнамського слово «донг» означає «мідь». В'єтнамці всі світові валюти називають «донг» в сукупності з назвою країни, наприклад: американський донг - долар; російська донг - рубль і т. д.

Зараз офіційно в обігу перебувають монети і банкноти номіналом від 100 до 500000 донг. Але, з огляду на дуже низьку вартість Донга, монети практично не використовуються. Також слід знати, що в щоденному спілкуванні один донг на увазі під собою тисячу донгів.

Ще однією цікавою особливістю в'єтнамських банкнот є їх матеріал - вони зроблені з пластика. Це робить їх міцними і зносостійкими. На кожній банкноті зображений в'єтнамський вождь - Хо Ши Мін.

Сучасні котирування в'єтнамського донга!

Головним фінансовим розпорядником в цій країні є в'єтнамський центральний банк. В останні кілька років валюта цієї країни відрізняється завидною стійкістю і стабільністю, в чому важлива заслуга цієї фінансової установи. Головним фінансовим розпорядником в цій країні є в'єтнамський центральний банк

У цій країні кожен житель є донговим мільйонером, в цьому ви зараз переконаєтеся, подивившись на курси обміну місцевої валюти.
Міжнародне позначення в'єтнамського донга: VND.

Пропоную Вашій увазі курси обміну цієї валюти:
1 американський долар коштує 22400 донгів;
за 1 євро дають 24400 донгів;
1 російський рубль дорівнює 285 Донг;
а за 1 українську гривню дають 870 донгів.

Це далеко не повний перелік котирувань, адже в світі існує безліч різних грошових одиниць з різними курсами обміну і повний перелік всіх курсів Донга зайняв би значну частину цієї статті. Якщо ж ваш бізнес, як мій, наприклад, заснований на відстеженні різних валютних котирувань або вас просто дуже цікавить тема різних світових валют, і можливість заробляти на цих знаннях, рекомендую вам підписатися на безкоштовну поштову розсилку від порталу ПАММ-ТРЕЙД:

Отримати покрокову інструкцію заробітку!

.

Особисто мені постійно потрібно свіжа фінансова інформація, так як я є трейдером - торгую на валютному ринку - Форексі. Про плюси і мінуси такої торгівлі можна отримати вичерпну інформацію ось в цій статті: "Як заробити на Форексі? Покрокова інструкція простими словами!"

Далі я докладніше зупинюся на перспективах такого заробітку, а зараз можу вам запропонувати відпочити від читання, і переглянути короткий інформаційне відео про його особливості:

Пора зробити вибір

Яка найпоширеніша валюта у В'єтнамі?

Якщо ви вирішили відвідати В'єтнам для відпочинку або з робочих питань, вам однозначно буде цікавий питання: «З якою валютою туди їхати?» - адже за межами цієї країни купити донги вельми проблематично.

Відповідь проста і передбачуваний: як і в більшості країн світу з доларами в кишені у В'єтнамі вам відкриті всі двері. Долар широко поширений в проведенні готівкових розрахунків по всій країні. Долари номіналом 50 і 100 мають трохи кращий курс обміну, ніж інші номінали банкнот. Намагайтеся мати при собі тільки нові і чисті купюри, інакше можете серйозно втратити на обмінному курсі.

Євро також є ходовою валютою, яка всюди добре приймається. Російські рублі до В'єтнаму краще з собою не брати, так як обміняти їх за вигідним курсом вельми проблематично.

Використання банківської карти!

Якщо у вас гроші на пластиковій картці, враховуйте кілька моментів:

- перед виїздом до В'єтнаму уточніть в своєму банку, чи буде дійсною ваша карта в цій країні;

- при знятті готівки у в'єтнамських банкоматах можна отримати тільки донги, при цьому комісія становить близько 10%;

- при розрахунках карткою комісія складає близько 3%.

Особливості ввезення та обміну валюти у В'єтнамі!

Обов'язково задекларуйте суму, яку ви ввозите в країну, і збережіть декларацію, так як вивезти більше того, що ввезено, ви не зможете.

Обмін валюти в країні можна провести в банках, аеропортах, вокзалах. Завжди хороший курс пропонують місцеві ювелірні магазини і туристичні агентства. На вулицях з рук обмін краще не робити, так як нетренований людина легко може заплутатися у великій кількості нулів в Донг і стати жертвою шахраїв.

У цій країні діє принцип Такс Фрі - при вильоті з країни ви можете повернути 10% від покупки на суму від 100 доларів в одному чеку. Це робиться в спеціальному відділенні в аеропортах. У цій країні діє принцип Такс Фрі - при вильоті з країни ви можете повернути 10% від покупки на суму від 100 доларів в одному чеку

Як заробляти на коливаннях валютних курсів!

Куди б ви не виїжджали з рідної країни, всюди в світі ви стикаєтеся з потребою обміну валют. Практично скрізь послуги обміну надає безліч державних і приватних структур. Вивіска «Exchange» є найпоширенішою в світі. У цьому бізнесі зайнято тисячі людей, і всі вони дуже пристойно заробляють.

Як я вже говорив вище, я є трейдером на валютній біржі, і це заняття є моїм основним і дуже вагомим джерелом доходу. Мій профіль - торгівля бінарними опціонами. У цього виду торгівлі є кілька дуже вагомих переваг, які я вам хочу перерахувати:

- сума стартового капіталу для початку торгівлі - від 200 доларів США;

- прибутковість по кожній вдало проведену операцію - до 90% від її вартості;

- тривалість часу, на яке купується бінарний опціон - від 60 секунд.

Якщо говорити простіше, все, що вам потрібно - це правильно дати прогноз того, в який бік - вгору або вниз рушить ціна обраної вами валютної пари. Правильно казали напрямок дає вам прекрасне грошову винагороду, помилковий прогноз - втрату суми опціону.

Більш докладно про особливості початку торгівлі на бінарних опціонах можна прочитати тут: "Як торгувати бінарними опціонами? Секрет успіху Віктора Самойлова!" .

У будь-якої людини при освоєнні чогось нового з'являється багато різних питань, пошук відповідей на які може забрати багато часу і сил. Свого часу величезну допомогу в освоєнні трейдингу мені надав портал ПАММ-ТРЕЙД, дружба з яким у мене триває по сьогоднішній день. Відповіді на найпоширеніші питання новачків можна знайти в цій статті: "Бінарні опціони для новачків! Питання і відповіді для починаючого трейдера!" .

Також коротко хочу зупинитися на основний чинник успіху в трейдингу - правильно підібраною стратегії роботи. Тільки перевірена стратегія дасть вам стабільний прибуток, і впевненість в завтрашньому дні. Я особисто досить успішно застосовую стратегію «Точний вхід». Саме з її допомогою мені нарешті вдалося заробити на бінарних опціонах перші серйозні гроші. Детально з особливостями і секретами застосування цієї стратегії можна ознайомитися в цій статті: "Бінарні опціони: стратегії! Краще творіння Віктора Самойлова!"

Я дуже сподіваюся на те, що вам була корисна ця фінансова інформація, і ви зробили для себе правильні висновки.

Отже, ми з вами сьогодні розібрали питання про те, яка валюта у В'єтнамі, які її котирування, особливості обміну. На завершення хочу вам побажати благополуччя і процвітання. Щиро ваш, Іван Гришин.

>

>

>

Яка найпоширеніша валюта у В'єтнамі?
На питання: Яка валюта у В'єтнамі?
Якщо ви вирішили відвідати В'єтнам для відпочинку або з робочих питань, вам однозначно буде цікавий питання: «З якою валютою туди їхати?

Новости