Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторан дня: Valenok

Аркадій Новіков відкрив на Кольоровому бульварі новий двоповерховий ресторан з фермерськими продуктами в меню під назвою Valenok. Розміри закладу вражають: восьмиметрові стелі, вікна в два поверхи і щонайменше 340 посадочних місць.

Меню закладу навіває спогади про ресторан «Країна, якої немає», і це не дивно, адже шеф-кухар Сергій батук якраз звідти. Воно принципово будується на російських фермерських продуктах: яловичину везуть з Брянська, рибу - з Мурманська, кролика - з Воронежа, молочну продукцію - з Дубни.

У ресторані є дров'яної гриль, тандир і коптильня, встановлені на відкритій кухні, яка в кращих традиціях закладів Новикова місцями перетворюється в овочеві ряди продуктового ринку.

Батук пропонує гостям просту і зрозумілу їжу: форшмак (450 р.), В міру гострий аджапсандал (500 р.), Судака на грилі з перловою кашею (550 р.), Крабові котлети (750 р.) І салат зі страчателлой (750 р.), точь-в-точь як у « сироварні ». Є відмінний розділ «Ікра», в якому представлені п'ять її видів: баклажанная, кабачкова, щуча, грибна (все по 500 р.) І лососева (750 р.).

Без м'яса, звичайно, теж не обійшлося: від тушкованої ніжки кролика з пшоняною кашею (550 р.) До курячих люля (500 р.) І лопатки ягняти (850 р.).

Любителям мучного Valenok пропонує відмінні пиріжки з м'ясом і капустою (50 р.), Вареники з картоплею (350 р.), А також хачапурі (400 р.), Манти (90 р.) І чебуреки (350 р.).

Обов'язково залиш місце і для десерту. Посада кондитера займає Марина Носова (Vogue Cafe), яка славиться своєю майстерністю. Так що в Valenok можна заглянути і просто на десерт з чаєм.

Скоро тут обіцяють запустити самоварні чаювання з тортами, пирогами і тістечками. А ще спробуй смачні хрусткі трубочки з білковим кремом (90 р.) І знаменитий «Наполеон» з заварним кремом (250 р.).

По п'ятницях і суботах Valenok планує дати крен в сторону клубного життя: вечірки, жива музика, концерти молодих груп (п'ять днів на тиждень - з середи по неділю). За все вечірки тут відповідає арт-команда під керівництвом відомого промоутера Иньї Тундра. Маленьких гостей розважатимуть будуть не менш активно, ніж дорослих: для них обладнають дитячу кімнату, привернуть анімацію і організують майстер-класи.

Ближче до літа відкритий дворик ресторану обладнають парасольками і столиками, на яких зможуть розміститися ще чотири сотні гостей. Одним з головних козирів нового закладу є, звичайно ж, ціни: в середньому гості залишають тут 1200-1500 рублів і йдуть ситими і задоволеними.

  • Середній чек: 1200 рублів
  • Адреса: Кольоровий бульвар, будинок 5
  • Телефон: +7 (499) 290-02-15

Новости