Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Глобальні моди GTA Vice City

Вашій увазі пропонується глобальна модифікація однієї з кращих ігор (якщо не найкращою) Rockstar Games - GTA: Vice City. REAL MOD 2014 вносить безліч нових новвоведение в уже давно знайому Vice City. Головною «родзинкою» мода є новий автопарк. Було замінено більше 80 марок авто на сучасні автомобілі, такі як BMW, Mercedes, Volkswagen, Chevrolet та ін. Все нові моделі високополігональні і мають відмінну деталізацію. Повний список замінених автомобілів можна подивитися нижче.

Сайт команди: http://wintermod.ucoz.ru/

Припустимо, що в Вайс-Сіті випав сніг. Припустимо, що снігу випало дуже багато - шаром снігу покриті не тільки дороги і галявини, але і дахи житлових будинків, магазинів ... Перехожі змушені одягатися тепліше, автомобілі заносить на слизькій поверхні, дме сильний вітер і це все як не можна краще підходить до насувається на місто зимових свят.

Модифікація Winter Mod 3.0 - це остання модифікація в лінійці модов Winter Mod, яка перетворює річний Вайс-Сіті в справжній зимовий місто.

Автор: iTakumi

З цим графічним патчем ENB Series ви перетворите свій Vice City в місто нічного життя - Токіо, сподіваюся Вам сподобається.

Установка: проста заміна файлів в папці гри

Наша улюблена олдскульна гра, завдяки їй все по-справжньому полюбили світ ГТА. З нами знову місто пороку - Вайс Сіті. У ньому буде все: злидні і палаци, красиві дівчата і мафіозі, сонячні пляжі і круті машини. Краща гра за показниками продажів в 2002 році. Vice City дозволить вам заглянути в яскравий, повний чорного гумору та насильства злочинний світ гігантського мегаполісу, надзвичайно нагадує Майамі. Тепер і у вас є шанс пройти шлях від звичайного вуличного вишибали до представника еліти злочинного світу. Прибувши в мегаполіс, повний спокус і насолод, головний герой Томмі Версетті втрачає все в першій же угоді. Він хоче отримати назад свої гроші, але на його шляху встають банди байкерів, кубинські гангстери і продажні політики. Схоже, весь Vice City ополчився проти Томмі. Залишається тільки одне: відповідати ударом на удар - і, врешті-решт, прибрати місто до рук!

Вперше RockStar Games на своєму сайті вирішив розповісти гравцям як саме варто проходити місію в грі. Чому так сталося? після виходу GTA Vice City для Android (За посиланням є стрибка і опис гри), стали сипатися тисячі питань на сайт про проходження гри. До речі, російські геймери дуже активно дискутують на сайті розробника, правда, більшість з них явно не витрачали своїх грошей на покупку гри, але так само вимагають інформації про проходження місій.

Найбільшим каменем спотикання стала місія з Вертольотик, яку мало хто пройшов і сил її проходити залишається все менше і менше. Але рокстар поспішає до нас на допомогу!

Ось і настав грудень і як ми анонсували раніше в статті Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition , Виходить Android версія всіма улюбленої гри. Звичайно ж, ми пропонуємо Вам завантажити ГТА Вайс Сіті на Андроїд.


І так я збираюся створити новий мод (черговий)
Повну версію читай в подробицях)))

Це дуже захоплююча частина чергової Vice city


чергова Глобальна модифікація старої відомої гри GTA: Vice city
Модифікація Ігри GTA vice cityЧому так сталося?

Новости