Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Україні планує заробити Google PayOnline

Google PayOnline. Фото: NewsYou

В Україні з'явиться новий платіжний сервіс від Google для покупок в інтернет-магазинах https://cdn.segodnya.ua/img/article/11925/78_main_new.1543287783.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11925 /78_tn.1543287783.jpg 2018-11-27T07: 44: 55 + 02: 00 Фінанси Google PayOnline вже працює в 50 країнах

Google планує запустити новий платіжний сервіс в Україні. Можливість оплати в інтернеті за допомогою технології Google PayOnline може з'явитися в Україні вже в 2019 році, заявив менеджер з продажу "Google Україна" Андрій Радевич.

"Зовсім скоро в Україні буде запущено новий продукт - Google PayOnline, який вже працює в 50 країнах. Він стане альтернативою банківській картці при покупці в інтернет-магазинах", - зазначив менеджер Google.

Технологія Google PayOnline дозволяє в два кліка оплачувати товари з сайтів без необхідності ручного введення даних про карту покупця і ідентифікації з ручним введенням паролів. Новий сервіс Google буде працювати не тільки в мобільному додатку, а й на всіх інтернет-платформах. За словами Радевича, Google вже веде переговори з потенційними партнерами.

Україна входить в топ-10 країн в світі за популярністю продукту Google Pay, заявив Радевич. За рік кількість транзакцій, проведених за допомогою цього сервісу, зросла в 90 разів.

Радевич підкреслив, що за даними третіх сторін, 65% населення України регулярно користується інтернетом. Більш того, 69% покупців йдуть з сайту або закривають мобільний додаток, якщо процес покупки занадто складний. Поява нової платіжної системи стане додатковим способом оплати при покупках в інтернет-магазинах, говорить Радевич.

Нагадаємо, що минулого тижня ПриватБанк запустив прийом оплати за допомогою Apple Pay для більш 5 000 українських інтернет-магазинів і онлайн-сервісів.

Раніше ми писали, що в середині травня в Україні прийшов новий сервіс, який дозволяє розплачуватися за товари і послуги за допомогою смартфона або розумних годин від Apple. Сайт "Сегодня" розповідає, в чому особливості інновації, як почати її використовувати і чи безпечно це .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости