Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Понад 10 українських стартапів стали учасниками Web Summit в Дубліні

На початку листопада в Дубліні в останній раз зібралися понад 42 тис. Підприємців, програмістів і просто гіків - з наступного року конференція Web Summit переїжджає до Португалії. А в цей раз в Ірландію відправився ряд українських проектів, які представили свої розробки в області програмного забезпечення і «заліза».

в Ірландію відправився ряд українських проектів, які представили свої розробки в області програмного забезпечення і «заліза»

KeepSolid - стартап з Одеси з командою близько 60 осіб, який розвиває бюджетний сервіс VPN-доступу під назвою VPN Unlimited, а також технологію цифрового підпису CoreSign і сервіс віртуальної телефонії KeepSolid Phones.

KeepSolid   - стартап з Одеси з командою близько 60 осіб, який розвиває бюджетний сервіс VPN-доступу під назвою VPN Unlimited, а також технологію цифрового підпису CoreSign і сервіс віртуальної телефонії KeepSolid Phones

QRhythm - український стартап, не так давно вийшов з «стелс-режиму», цільовою аудиторією якого є корпоративні клієнти, які використовують хмарні сервіси і платформи. Команда розробників розподілена між офісами у Львові і Стокгольмі - працюють вони над виртуализацией процесів.

Команда розробників розподілена між офісами у Львові і Стокгольмі - працюють вони над виртуализацией процесів

.io - стартап, що займається веб-аналітикою для електронної комерції та медіа-сайтів; на цей момент привернув близько 30 платоспроможних клієнтів, включаючи Forbes, McDonalds, Lenta.Ru і «Київстар».

Ru і «Київстар»

Kids in town - українська платформа тематичних електронних розсилок для дітей та їхніх батьків, що повідомляє про проведення заходів для даної аудиторії в вашому місті. На сьогоднішній день працює в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Львові; є плани по виходу на ринок Польщі.

На сьогоднішній день працює в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі та Львові;  є плани по виходу на ринок Польщі

DIYZER - київський стартап, який має намір стати аналогом GitHub, але для команд, які проектують «залізо». Представляє систему контролю версій, сумісну з популярними інструментами прототипування; знаходиться в режимі розробки, тому візит до Дубліна команда цього проекту сприймає як тестування «в полях».

Представляє систему контролю версій, сумісну з популярними інструментами прототипування;  знаходиться в режимі розробки, тому візит до Дубліна команда цього проекту сприймає як тестування «в полях»

LucidLMS - команда молодих розробників з Черкас створила плагін LucidLMS для движка WordPress, щоб прискорити створення онлайн-курсів на сайтах. В якості цільового ринку для розробки стартап обрав Північну Америку.

В якості цільового ринку для розробки стартап обрав Північну Америку

Moneyveo - fintech-стартап з Києва, що займається наданням швидких кредитів: до $ 500 всього за 8 хвилин з моментальним зарахуванням на карту після схвалення кредитної заявки. У числі потенційних ринків команда розглядає Мексику.

У числі потенційних ринків команда розглядає Мексику

Footurum - мобільний додаток для бажаючих розвинути певні навички. Коло пропонованих тем досить широкий: від мети пробігти марафон до управління гнівом. Запуск проекту відбувся в листопаді 2015 року; платформа допомагає знайти експерта в цікавій для вас області та скористатися його консультаціями для досягнення власних цілей.

Запуск проекту відбувся в листопаді 2015 року;  платформа допомагає знайти експерта в цікавій для вас області та скористатися його консультаціями для досягнення власних цілей

SwipeBank - український «Банк без відділень» , Де всі операції з грошима проводяться онлайн через спеціальне мобільний додаток. Операції бек-офісу забезпечує реальний банк; проте бренд банку команда поки не розкриває. На попередній стадії стартап був профінансований українськими інвесторами; запуск бета-версії очікується до кінця року.

На попередній стадії стартап був профінансований українськими інвесторами;  запуск бета-версії очікується до кінця року

Yeed - команда з Одеси, яка створює соціальну мережу для заходів в Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську і Дубліні. Всі кошти команда вкладала з власних заощаджень; але зараз розробники шукають посівні інвестиції.

Всі кошти команда вкладала з власних заощаджень;  але зараз розробники шукають посівні інвестиції

Dipolium - ще одна соціальна мережа, на цей раз призначена для шанувальників кіно, створена двома студентами КПІ, один з них зараз отримує магістерський ступінь в Великобританії.

Dipolium   - ще одна соціальна мережа, на цей раз призначена для шанувальників кіно, створена двома студентами КПІ, один з них зараз отримує магістерський ступінь в Великобританії

Kray Technologies - єдиний hardware-стартап в списку учасників з України: компанія розробляє спеціальних дронів, здатних переносити по повітрю вантажі вагою близько 20-30 кг. Розробники знаходяться в Києві та Луцьку; створені вже 2 діючих моделі, на цей момент розробники шукають покупців своїх апаратів за межами України.

Розробники знаходяться в Києві та Луцьку;  створені вже 2 діючих моделі, на цей момент розробники шукають покупців своїх апаратів за межами України

Readdle - український стартап зі штаб-квартирою в Одесі, який створив популярне додаток для роботи з поштою ; а до того - набір утиліт для OS X і iOS: PDF Office, PDF Expert, Scanner Pro, Calendars 5.

Readdle   - український стартап зі штаб-квартирою в Одесі, який створив популярне   додаток для роботи з поштою   ;  а до того - набір утиліт для OS X і iOS: PDF Office, PDF Expert, Scanner Pro, Calendars 5

Attendify - український стартап, завершальний цей список, розробляє мобільні додатки для будь-яких заходів. У числі клієнтів - Google, Aol, Cisco, Philips і ряд інших великих компаній; у компанії є свій офіс в Пало-Альто.

джерело: KyivPost | фото: Andrii Degeler

Новости