Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Google Trips, Flights і Destinations отримали підтримку 20 нових мов

Google повідомив , Що сервіси Google Trips, Google Flights і Destinations on Google почали підтримувати в загальній сумі 20 нових мов.

Мобільний сервіс для планування подорожей Google Destinations, запущений в березні 2016 року, тепер доступний на 14 нових європейських і азіатських мовах. У їх числі - російський, болгарський, критський, чеська, філіппінський, угорська, індонезійська, японський, литовська, малазійська, румунська, сербська, словацька і словенський.

Щоб скористатися новим сервісом потрібно ввести запит, типу: «Прованс цікаві місця», і Google покаже добірку популярних місць для вибору в цьому регіоні (Ніцца, Авіньйон і т.д.). При натисканні на кожне місто можна буде подивитися основні визначні пам'ятки, місцеву погоду, популярні маршрути і іншу інформацію.

При натисканні на кожне місто можна буде подивитися основні визначні пам'ятки, місцеву погоду, популярні маршрути і іншу інформацію

Сервіс Google Flights (Авіаквитки) запущений в 26 нових країнах Європи. У їх числі - Україна, Албанія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Крит, Кіпр, Чехія, Естонія, Фінляндія, Грузія, Греція, Гренландія, Угорщина, Ісландія, Латвія, Литва, Македонія, Молдова, Чорногорія, Румунія, Сербія, Словенія та Словаччина.

У їх числі - Україна, Албанія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Крит, Кіпр, Чехія, Естонія, Фінляндія, Грузія, Греція, Гренландія, Угорщина, Ісландія, Латвія, Литва, Македонія, Молдова, Чорногорія, Румунія, Сербія, Словенія та Словаччина

Сервіс для планування поїздок Google Trips, запущений у вересні 2016 року, тепер доступний на iOS і Android по всьому світу на шести нових мовами: французькою, німецькою, італійською, португальською, іспанською та японською мовами.

Сервіс для планування поїздок Google Trips,   запущений   у вересні 2016 року, тепер доступний на   iOS   і   Android   по всьому світу на шести нових мовами: французькою, німецькою, італійською, португальською, іспанською та японською мовами

Нагадаємо, що минулого місяця Google додав нові функції в пошук по готелям і авіаквитків, які допоможуть користувачам заощадити при плануванні поїздок.

Новости