Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Google розкрив інтереси і хобі росіян

Популярний пошуковий ресурс Google оприлюднив список найпопулярніших запитів, які в цьому році найбільше цікавили користувачів Рунету. "Google Росія" також підготував рейтинги в категоріях "подія року", "хобі року", "людина року", "де знаходиться", "коли" і "як".

як повідомляє 3DNews , Гарячою темою для російських користувачів інтернету в 2010 році стала політика, зокрема, зміна мера Москви. Запити "Собянін" і "Лужков" посіли друге і п'яте місця відповідно в рейтингу найбільш популярних запитів. При цьому запит "відставка Лужкова" потрапив на другу сходинку. Обійшов гучну відставку лише запит "Олімпіада 2010", який посів перше місце в цьому рейтингу.

Запитами, чия популярність росла швидше за все, стали "президент.рф", "chatroulette" і "avito.ru". "Олімпіада 2010" і "сутінки 4" зайняли четверте і п'яте місця відповідно. Друга половина десятки дісталася соціальних мереж - тут розташувалися запити "Facebook", "Twitter", "в контакті", "однокласники". Замикає топ-10 "mail.ru", передає телеканал "Вести" .

Природні аномалії хвилюють російську інтернет-аудиторію приблизно так само, як онлайн-ігри і питання ЖКГ. Так, в категорії "коли" найпопулярнішими виявилися запити "коли закінчиться спека", "коли вийде катаклізм" (оновлення для популярної онлайн-гри World of Warcraft - Прим. Ред.) Та "коли включать опалення".

У категорії "де знаходиться" лідирують "Казантип", "печінку", "Сколково", "Туніс" і "сингапур". В "як" потрапили запити "народити", "їсти суші", "прибрати банер", "працює кондиціонер". У категорії "хобі року" опинилися такі запити: "хаус 7 сезон", "рибалка онлайн", "фенечки з муліне", "квіти з паперу", "в'язання спицями моделі", вказується на сайті Google.

Новости