Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Грузія - найкрасивіша і благодатна земля!

Грузія - найкрасивіша і благодатна земля! | TPG Україна

|  TPG Україна

Це відбувалося в ті далекі часи, коли Бог створив землю і населив її людьми. Він покликав до себе представників всіх народів і почав роздавати їм землі. Коли грузини прийшли до Бога, вони побачили величезну чергу, на початку якої люди боролися за кращі землі. Пекло сонце.
Грузини обрали містечко в тіні під деревом, недалеко від черги. Дістали прохолодне вино в бурдюки, хачапурі, зробили шашлики. Сидять, п'ють, говорять тости, вихваляють Бога. Пройшов день, сонце зайшло за горизонт. Вино і тости закінчилися, грузини встали і пішли до Бога.
Прийшовши до Бога, вони зрозуміли, що запізнилися ... Бог їх запитав: "де ж ви були стільки часу, я вже все землі роздав". Грузини зажурився: "ми тут поруч були, вино пили, тебе благословляли".
І тут Бог сказав: "ладно, приховав я для себе невелику земельку, так і бути, вам, грузинам віддам, боляче ви мені сподобалися".
З тих пір живуть грузини на Божій землі і дякують Богові, за те, що він їм подарував найкрасивішу і благодатний в світі землю. І куди б не поїхав грузин з цієї землі, все одно його назад в Грузію тягне.

І куди б не поїхав грузин з цієї землі, все одно його назад в Грузію тягне

Погодьтеся, цікава легенда ?! А скільки таких Вам належить вислухати під час подорожі до Грузії! Не злічити. Країна довгожителів, добрих і чуйних людей, храмів, чудового вина, танців і пісень, недосяжних гірських вершин і блакитного неба, сонця і галькових пляжів - це все Грузія.
У цій невеликій і дивну країну можна з задоволенням провести будь-який час року, адже в Грузії є все:
• найдавніша і самобутня культура;
• своєрідна історія;
• нерукотворна природа, від якої перехоплює подих;
• цікаві пам'ятники всесвітньої спадщини;
• дивовижне чорноморське узбережжя;
• оздоровчі та лікувальні курорти;
• знамените кавказька гостинність;
• ця країна - колиска вина і виноробства; • паломництво + Пілігрімскіе тури;
• до Грузії не потрібна віза !!!

Грузія вабить туристів з усього світу! Цілорічний відпочинок в Грузії робить цю щиру країну воістину унікальною. Влітку туристів чекає незабутній пляжний відпочинок на березі моря, особливо приваблює знаменитий грузинський регіон - Аджарія.
Столиця Аджарії - Батумі, відомий як «перлина Аджарського регіону». Це головний і самий популярний морський курорт країни. Чого тільки варті нескінченні батумські пляжі, тут завжди вирує життя: вдень поспішають на пляж відпочиваючі, а ввечері веселиться молодь і гуляють закохані парочки. Крім батумського пляжу, гостей Грузії, які люблять усамітнення і тишу, порадують своєю первозданною природою галькові пляжі Кобулеті, Сарпі, Гоніо, Кваріаті, Чаква, а єдиний пісочний пляж регіону, відомий своїми лікувальними властивостями, знаходиться в маленькому містечку Урекі.

Приїхавши на відпочинок в Батумі, Ви обов'язково повинні відвідати регіон, відомий як Гірська Аджарія. Басейн річок Чорохі і Аджарісцкалі - один із наймальовничіших куточків даної місцевості. Окрім краси величних гір і ущелин, які оточують маленькі грузинські селища, що зберегли свій многовекой побут, культуру і звичаї, можна також насолодитися красою мальовничого водоспаду Махунцеті, прогулятися по арочного мосту цариці Тамари, сфотографуватися на тлі каплиці Святого Георгія в Звара, продегустувати вино в Аджарської винному будинку, який зберігає в собі старовинні рецепти приготування цього напою.

Ще в Батумі знаходиться унікальний ботанічний сад (111 га), який називають «Зелений мис». Цьому саду немає аналогів в світі, а його колекція виняткова! Він захоплює своєю красою і величчю. Заворожлива природа на тлі Чорного моря - що може бути більше зачаровує ?!
Грузія і вино, вино і Грузія! Хіба можна підібрати слова, які краще підходили б один одному? Хіба є десь більш плідні долини? Хіба можна знайти більш відданих виноробству людей? Грузія - це колиска вина, батьківщина виноградної лози і виноградства. У цій країні лоза і вино зберігають в собі містичну основу, що протягом багатьох століть знайшло відображення в архітектурі, поезії, фольклорі, кулінарної культури. У Грузії вино не просто напій або доповнення до столу, в Грузії вино - це пісня, це тост, це сказання, це традиція. Насолода вином в келихах не зрівнятися з його дегустацією з канц - знаменитих грузинських рогів, які є символом давньої епохи. Сімейні льоху, винні будинки і заводи - місця, в яких ти розчиняєшся в часі, і воно втрачає рахунок. Цинандалі, Мукузани, Піросмані, Хванчкара, Кіндзмараулі - це лише мала частина вин, знаменитих на весь світ, а як щодо Садарбазо, Гурджаані, Ркацителі ?! Якщо Ви хочете не просто пробувати вино, а полюбити його, відчути, дізнатися його справжні ноти - Грузія готова навчити вас цьому мистецтву.
Про грузинських застіллях можна писати нескінченно, але навіщо, якщо достатньо один раз в ньому участь ?! Грузинське застілля має свої правила, традиції і ритуали, завжди супроводжується віршами, піснями і приголомшливими історіями від тамади. Грузинська кухня - це велика кількість всіляких м'ясних страв, сирів, ароматних спецій, овочів і зелені, свіжоспеченого хліба - пури і, звичайно ж, солодощів. Аджарський хачапурі володіє особливим смаком, його легко впізнати за формою, яка має вигляд човна, з жовтком посередині, що символізує сонце на заході, що опускається в море. Все геніальне - просто, і Грузія нам це легко доводить! А ми додамо від себе, що це ще й приголомшливо смачно!

Чому варто вибрати саме TPG:
• TPG - перший туристичний оператор в Україні, який запустив блокову і чартерну програми по Грузії.
• Власні чартерні рейси в Батумі з Києва по пор. і зб. з 17.06.17 по 26.06.17 (літаємо з а / к Браво).
• Гарантовані вильоти в Батумі 7 раз в тиждень ВСЕ ЛІТО.
• Більше 30 найбільш затребуваних готелів на моментальному підтвердженні в Батумі.

Так як інфраструктура Батумі з кожним роком розвивається досить швидкими темпами, і курорт стає все більш популярним, бувають випадки, коли попит починає перевищувати пропозицію по розміщенню в численних готелях міста. Але не варто впадати у відчай, адже наша компанія завжди піклується про своїх туристах і єдина в Україні, хто може запропонувати найбільш широкий асортимент готелів 3 *, 4 * і 5 * на моментальному підтвердженні: затишні і домашні Batusi from TPG і Irise, гостинний готель з власним винним погребом - Marani, романтичний O'Galogre, морський Admiral, сімейний Era Palace, новітній Colosseum Marina, венеціанська Piazza Four Colours, відомий по передачі «Орел і Решка» - Georgia Palace і багато інших.
• Гарантовані комбіновані тури Батумі + Тбілісі.
Бувають моменти, коли хочеться встигнути побачити все, але немає можливості або часу. «Маю бажання купити будинок, але не маю можливості. Маю можливість купити козу, але ... не маю бажання. Так вип'ємо за те, щоб наші бажання завжди збігалися з нашими можливостями ... », - знайомий вислів? Наша компанія протягом вже декількох років, щоліта, втілює це в життя, комбінуючи морський відпочинок на узбережжі Батумі з мудрим і старовинним Тбілісі і грузинської святинею - Мцхета. унікальні тури «Дивовижні Тбілісі + Батумі» , а також «Від Чорного моря до столиці» - золота середина для першого і, звичайно ж, далеко не останнього, знайомства з Грузією!
• Авторські екскурсійні тури по Грузії.
• Кращий автопарк з 120 автомобілів в Грузії (Toyota Prius): автомобілі 2016 року випуску.
• Також не можна забувати про те, що ми пропонуємо акцію: якщо агентство забронює 10 осіб і вище по Грузії на літо, ми з нашими партнерами даруємо агентству такий стимул, як проживання 5 ночей в готелі 4 * в Батумі в вересні. Це кращі готелі, такі як: Era Palace 4 *, O.Galogre 4 *, Admiral Hotel 4 *.
• Ми перший туроператор, який робить Work Shop в прекрасній Грузії. Він включає: проживання в одному з кращих готелів Батумі - Сolosseum Marina 5 *, виступ кращих готельєрів Грузії, знайомство зі специфікою продажу даного напрямку, прекрасна розважальна програма, найкраща кухня і грузинська гостинність. Крім цього, Ви можете поїхати в даний Work Shop абсолютно безкоштовно, умови можна знайти на сайті TPG.
Грузія - це країна, оповита таємницею і загадкою. Тут завжди весело, ситно, затишно і натхненно. Якщо Ви любите пригоди, колорит, якщо Ви гурман, - вирушайте разом з нами на незабутній відпочинок в Грузію!

Погодьтеся, цікава легенда ?
Заворожлива природа на тлі Чорного моря - що може бути більше зачаровує ?
Хіба можна підібрати слова, які краще підходили б один одному?
Хіба є десь більш плідні долини?
Хіба можна знайти більш відданих виноробству людей?
Цинандалі, Мукузани, Піросмані, Хванчкара, Кіндзмараулі - це лише мала частина вин, знаменитих на весь світ, а як щодо Садарбазо, Гурджаані, Ркацителі ?
Про грузинських застіллях можна писати нескінченно, але навіщо, якщо достатньо один раз в ньому участь ?
», - знайомий вислів?

Новости