Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Замовляємо авіаперевезення вантажів

  1. Користування послугами авіаперевезення

Якщо вам знадобилися надійні послуги авіаперевезення будь-якого виду вантажу, тоді слід звернутися в перевірену компанію, яка здійснює подібні послуги

Якщо вам знадобилися надійні послуги авіаперевезення будь-якого виду вантажу, тоді слід звернутися в перевірену компанію, яка здійснює подібні послуги. Кращим рішенням виявиться звернутися в організацію avia.lcl-ukraine.com , Яка вже довгі роки надає свої послуги на вищому рівні. За рахунок наявності свого авіаційного офісу в британському аеропорту Heathrow вже довгі роки компанія пропонує кращі умови авіаперевезень.

Компанія FS Mackenzie має 14 своїх офісів в шести країнах світу, де працює понад 150 фахівців. Тут укладені прямі контракти з найбільшими авіаперевізниками. У компанії є свої консолідаційні сервіси по збірним вантажам.

Більше десяти років FS Mackenzie зареєстрована в Україні, маючи свій офіс в Києві. Тут грамотно організовуються авіаперевезення, а будь-який тип вантажу буде завжди в безпеці. Відповідальності компанії, як експедитора, застрахована в англійській страховій групі TT Club.

Послуги є цілком доступними за вартістю. Фахівці компанії викуповують великі обсяги вантажних місць у великих авіакомпаній, що дає можливість отримувати знижки на авіаперевезення.

Користування послугами авіаперевезення

Авіаперевезення вважаються надійним способом доставки будь-яких видів вантажів. Тут забезпечуються збереження і швидкість транспортування посилок. Особливо це важливо при потребі перевезти швидко псується, термінову продукцію або ту, яка вимагає зберігання в особливих умовах. Точно також авіадоставка є актуальною послугою, коли мова йде про високу ціну товарів і низької вартості доставки щодо ціни вантажу.

Звернувшись в компанію FS Mackenzie, кожен може розраховувати на перевезення генеральних вантажів, великогабаритних, небезпечних, великовагових виробів, продуктів харчування що швидко псуються, тварин, а також негабаритних посилок. Точно також компанія пропонує авіаперевезення вантажів, які вимагають термінового транспортування.

Замовляйте якісні послуги авіаперевезення вантажів в перевіреної і надійної компанії!


Новости