Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Перевезення негабаритних вантажів автотранспортом по Україні

  1. транспортування сільгосптехніки
  2. Доставка будівельної техніки

Щоб максимально надійно організувати перевезення негабаритних вантажів автотранспортом по Україні, довіряти таку транспортування необхідно досвідченому і відповідального перевізника. на сайті www.nt-trans.com.ua ви можете ознайомитися з перевагами транспортно-експедиторської компанії NT TRANS, яка в найкоротші терміни виконати доставку великогабаритних, довгомірних і великовагових вантажів.

Особливу увагу перевізник приділяє найбільш затребуваних напрямах ...

транспортування сільгосптехніки

транспортування сільгосптехніки

У період польових робіт доставка комбайнів, тракторів та іншої спецтехніки повинна виконуватися в найкоротші терміни. Саме тому перевезення сільськогосподарської техніки - це найважливіший транспортний процес для більшості фермерів і аграрних компаній, які прагнуть ефективно організувати жнива або посівну кампанію.

Перевезення сільгосптехніки відрізняється наступними нюансами:

  • наявність додаткового навісного обладнання (сівалки, косарки і т. п.) нерідко вимагає використання спеціального причепа;
  • точна організація вантажно-розвантажувальних робіт ускладнюється тим, що в більшості випадків місця завантаження / розвантаження знаходяться на сільськогосподарських полях, де немає належної інфраструктури;
  • при складанні маршруту необхідно враховувати великогабаритні розміри вантажу і виключати по-максимуму дороги громадського користування.

Доставка будівельної техніки

Доставка будівельної техніки

при перевезення будівельної техніки все ще більш складно, ніж при транспортуванні сільгосптехніки. Справа в тому, що доставка екскаваторів, бульдозерів, дорожніх ковзанок і т. П. Найчастіше виконується в густонаселеній межах міста, тому особливу увагу необхідно приділяти складанню маршруту і розробці схем кріплення.

Якісне перевезення негабаритної спецтехніки можна розділити на кілька етапів:

  • вибір транспорту - залежить від габаритів, ваги та інших технічних характеристик вантажу;
  • складання маршруту - визначається розмірами негабариту і можливостями дорожнього полотна;
  • підбір способу кріплення - гарантує безпечну і надійну перевезення негабаритного вантажу;
  • організація робіт з навантаження / розвантаження - ускладнена через наявність незначного місця для проведення подібного роду робіт.

При виборі компанії-перевізника для транспортування негабаритних вантажів, звертайте увагу на такі моменти, як досвід роботи на ринку, відгуки попередніх клієнтів, наявність необхідної документації і т. П.


Новости