Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Особливості перевезення вантажу 200 по Росії

  1. Крім того, представник померлого може супроводжувати вантаж 200 на машині від моргу до місця похорону....
  2. Особливості залізничного ритуального транспорту
  3. Особливості повітряного перевезення вантажу 200

Перевезення померлих по Росії на спеціально обладнаних мікроавтобусах - це одна з основних послуг нашої ритуальної компанії. Причому перевезення може бути здійснена як з Москви в інші міста Росії і країни СНД , Так і в Москву з інших міст. Вивчимо особливості перевезення вантажу 200 по автомобільній дорозі.

Для перевезення використовуються   автомобілі з відсіком для труни   і всіх ритуального приладдя (вінків, хрестів і так далі) Для перевезення використовуються автомобілі з відсіком для труни і всіх ритуального приладдя (вінків, хрестів і так далі). Також машини обладнані системою кондиціонування і зручними сидіннями для супроводжуючих.

Ритуальним транспортом керують досвідчені експедитори, які мають великий досвід перевезень покійних в різні міста і на різні відстані.

Якщо порівнюється перевезення покійних по Росії на авто, залізничному і авіатранспорті, то автомобільниё ритуальний транспорт завжди виділяється завдяки своїм перевагам. Яким саме?

По-перше, ретельно автомобілі можуть під'їхати безпосередньо до місця поховання.

По-друге, для перевезення на автотранспорті не потрібно такої кількості документів, як, наприклад, для авіаперельоту.

Нарешті, для перевезення тіла потрібне дотримання мінімальних вимог.

Почнемо з труни. На автотранспорті по території Росії можна перевозити тіло в дерев'яній труні . Тільки у випадках сильного пошкодження тіло кладеться в цинкову труну . Але! В такому випадку у експедитора повинна бути довідка про невложеніі, видана в морзі або іншому місці запаювання цинкової труни.

Далі потрібні документи:

  1. довідка про проведення бальзамування тіла (видається в морзі або ритуальному агентстві);
  2. медичне свідоцтво про смерть (видається в медичному закладі і є доказом смерті людини);
  3. довідка з СЕС про відсутність епідімеологіческі-небезпечного захворювання (видається на підставі медичного свідоцтва про смерть);
  4. гербовое свідоцтво про смерть (є основним документом про смерть і пред'являється незалежно від виду транспорту);
  5. довідка про невложеніі (видається, якщо тіло ховається в цинковій труні);
  6. переклади документів на російську мову (необхідні, якщо оригінали документів складені на інших мовах).

Перевезення померлих по Росії зручна і для супроводжуючих. Адже в більшості випадків не потрібно підлаштовуватися під графік вильоту літаків і час відправлення поїздів.

Крім того, представник померлого може супроводжувати вантаж 200 на машині від моргу до місця похорону. Або ж він може добиратися самостійно.

Нарешті, перевезення померлого по Росії на автотранспорті обходиться зазвичай дешевше, ніж авіапереліт або поїздка на поїзді. Безсумнівно, автомобільний ритуальний транспорт - оптимальний варіант для гідних проводів покійного людину в останню путь.

Особливості залізничного ритуального транспорту

іноді необхідна перевезення померлого по Росії по залізниці . І головна перевага цього способу - це можливість подолати дійсно великі відстані.

Однак! Необхідно знати деякі особливості.

Перевезення померлих по Росії роблять лише в вантажних вагонах. І це може створити певні складнощі. Так як поїзда з вантажними вагонами ходять рідше, ніж звичайні пасажирські потяги. Наприклад, в Алма-Ату перевезти вантаж 200 можна приблизно 1 раз в 6-7 днів. Більш детальну інформацію ви можете дізнатися у працівників залізничного вокзалу.

Ще одна обов'язкова умова - це приміщення тіла покійного в цинкову труну і в дерев'яний транспортувальний короб. Зрозуміло, труну повинен бути надійно запаяний. А у супроводжуючих на руках повинна бути довідка про невложеніі, яку можна отримати в місці запаювання труни (морзі, ритуальному агентстві). Інформація про виготовлення трун, запайке і нюансах можна дізнатися в компаніях, що надають ритуальні послуги.

Вантаж 200 повинен бути занурений від вантажного терміналу станції відправлення. Аналогічно і на станції прибуття.

Вантаж 200 повинен супроводжувати представник, у якого на руках повинні бути всі необхідні документи. І головне - у нього повинен бути посадковий квиток в пасажирський вагон.

Особливості повітряного перевезення вантажу 200

Головна перевага повітряного перевезення померлих - це швидкість. І дійсно на літаку можна за лічені години переміститися з одного міста в інший.

вивчимо особливості авіаперевезення тел покійних .
В першу чергу варто знати, що не всі авіалінії здійснюють перевезення покійних. Про це варто заздалегідь дізнатися в ритуальному агентстві і у працівників аеропорту. Якщо перевезення померлого по Росії можлива, то варто заздалегідь домовитися про всі тонкощі завантаження труни в літак.

Як у випадку з залізничним перевезенням, для авіаперельоту необхідний запаяний цинкову труну і дерев'яний короб. Зрозуміло, потрібна довідка про невложенііі, яку можна отримати в фірмі, запаяну труну.

Навантаження труни проводиться за кілька годин до вильоту літака. Під час перельоту вантаж 200 знаходиться в спеціальному вантажному відсіку.

Тіло покійного повинен супроводжувати представник. Це може бути родич, співробітник ритуального агентства або іншу особу. У супроводжуючого повинні бути всі документи на ім'я покійного і посадковий талон на літак.
Підведемо підсумок.
Ми розглянули 3 види транспорту для перевезення вантажу 200 по Росії і країнам СНД. Кожен з них має свої переваги. Яким з них скористатися - це особиста справа кожної людини. Головне - останню путь покійного повинен бути дійсно гідним.

Яким саме?

Новости