Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міжнародні контейнерні перевезення від Clever Logistic в Одесі

  1. Вигідні умови співпраці

Транспортна компанія «Сlever Logistiс» багато років спеціалізується на міжнародних морських контейнерних перевезеннях, за основними і найбільш затребуваним напрямками, таким як: Китай, США, Іспанія, Індія, Туреччина, Ізраїль та інші Транспортна компанія «Сlever Logistiс» багато років спеціалізується на міжнародних морських контейнерних перевезеннях, за основними і найбільш затребуваним напрямками, таким як: Китай, США, Іспанія, Індія, Туреччина, Ізраїль та інші.

Такий вид доставки, на сьогоднішній день, є одним з найбільш затребуваних, тому що перевезення вантажів морем дуже зручний і надійний спосіб за вигідними ціновими умовами, практично в будь-яку точку світу.

Кваліфіковані фахівці нашої компанії вдало пропрацювали і здійснили безліч маршрутів. Одеса, Маріуполь, Іллічівськ - це основні порти України, через які був відправлений або одержаний контейнерний вантаж наших замовників.

Успішний досвід компанії в реалізації контейнерних вантажоперевезень, дозволив охопити повний спектр послуг, що надаються. Міжнародні перевезення «Сlever Logistiс» відбуваються різними типами контейнерів: універсальні, особливого призначення, рефрижераторні, Хай-Кьюб, 20 або 40 футові, Flat Rack, Open Top і інші.

Компанія «Сlever Logistiс» професійно виконує послуги з організації контейнерних перевезень вантажів на вищому рівні Компанія «Сlever Logistiс» професійно виконує послуги з організації контейнерних перевезень вантажів на вищому рівні. Одним з важливих етапів даної послуги є перевантаження товару при необхідній зміні транспортного засобу. Навантаження багажу проводиться разово, а доставка контейнера з вантажем здійснюється безпосередньо на склад клієнта.

Фахівці нашої компанії допоможуть визначити найкращий спосіб і маршрут доставки контейнера на різні відстані; забронюють місце на судні; організують подачу вимагає контейнерного обладнання під навантаження; доставлять вантаж до судна в порт; оформлять небезпечні вантажі в порту та інше. Нададуть комплекс необхідних додаткових послуг з оформлення документації, які потрібні для перетину вантажів прикордонних пунктів.

Вигідні умови співпраці

Компанія «Сlever Logistiс» (Одеса, Україна) в стабільних партнерських відносинах з провідними контейнерними лініями, що дозволяє пропонувати клієнтам найвигідніші умови співпраці, вибираючи найкращий маршрут і спосіб перевезення вантажу, з найбільш конкурентними фрахтовими ставками.

Менеджери нашої компанії, з задоволенням, дадуть відповідь на всі ваші питання, з наданням вичерпної інформації про можливі варіанти доставки або перевезення вашого вантажу. Звертайтеся за вказаними контактними телефонами в розділі «Контакти».

Також Вас може зацікавити:

Новости