Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з США

  1. З США ми перевозимо:
  2. Доставка вантажів з Америки
  3. Морські перевезення з США

Сполучені Штати Америки

Компанія «Межтрансавто» пропонує послуги з доставки вантажів з США. Ми надаємо допомогу в постачанні товарів з Америки повітряним, в універсальних і спеціальних контейнерах морських контейнерних ліній, а так само за схемою мультимодальних перевезень авіа + автоперевезення, море + автоперевезення з перевалкою в великих європейських портах Котке (Фінляндія), Талліні (Естонія), Ризі (Латвія), Клайпеді (Литва) і у Владивостоці (Росія).

Доставка вантажів з США в Росію здійснюється під ключ з повним логістичним комплексом, в який крім транспортування і експедирування входять послуги з митного оформлення, страхування, оформлення дозвільних документів, необхідних для імпорту.

Ми оперативно доставимо вантаж з Америки до Москви, Санкт-Петербург, міста Центрального і Північно-Західного федеральних округів, Чорнозем'я, Поволжя, Уралу, Далекого Сходу і Сибіру.

З США ми перевозимо:

  • промислове обладнання та виробничі лінії;
  • запасні частини та комплектуючі;
  • двигуни та їх частини;
  • електронні пристрої та прилади, електронні блоки управління;
  • продукцію хімічної промисловості;
  • вироби з тканин, шкіри і полімерів, в тому числі одяг і взуття.
  • будь-яку номенклатуру товару, крім заборонених до перевезення і продуктів харчування;
  • вантажі з температурним режимом в збірній машині;
  • ADR вантажі.

Перевезення вантажів з США здійснюється з найбільших міжнародних аеропортів країни: Хартсфілд Джексон Атланта (Атланта), Сан-Франциско (Сан-Франциско, Каліфорнія), Денвер (Денвер, Колорадо), Балтімор (Балтімор, Меріленд), О'Хара (Чикаго, Іллінойс ) а так само з портів Бостон, Балтімор, Х'юстон, Новий Орлеан, Сіетл.
Ми організуємо вантажоперевезення з Америки для будь-яких партій комерційних вантажів.

Доставка вантажів з Америки

Ми здійснюємо доставку вантажів з Америки в Росію за схемою мультимодальних перевезень авіа + автоперевезення, море + автоперевезення з перевалкою в великих європейських портах Котке (Фінляндія), Талліні (Естонія), Ризі (Латвія), Клайпеді (Литва) і у Владивостоці (Росія) .

Морські перевезення з США

Морські перевезення з США

Доставка морем з США до Росії в середньому займає близько 45 днів.

Відправляємо вантажі в універсальних і спеціальних контейнерах морських контейнерних ліній CMA CGM, MAERSK, APL, OOCL, COSCO.

При необхідності швидкої доставки комерційного вантажу особливим попитом у клієнтів користуються послуги авіаперевезення з США через міжнародні аеропорти Домодєдово, Шереметьєво, Внуково При необхідності швидкої доставки комерційного вантажу особливим попитом у клієнтів користуються послуги авіаперевезення з США через міжнародні аеропорти Домодєдово, Шереметьєво, Внуково.

«Межтрансавто» приймає до перевезення збірні вантажі з США від 1 кг .

Консолідація і перевалка здійснюється на складах партнерів в США і на власних складах консолідації в Європі і Росії: в Аугсбурзі, Ризі, Вероні, Празі, Москві. Будучи великим 3PL оператором, надаємо додаткові послуги з розміщення, складування і зберігання вантажів, що пройшли ТО.

Ми допоможемо Вам так само відправити вантаж з Росії в Америку.
Звертайтеся до нас - співробітники нашої компанії не тільки швидко прорахують вартість перевезення і дадуть відповідь на Ваші питання, а й безкоштовно проконсультують з питань митного оформлення та міжнародного права. Кожному клієнту надається особистий оперативний менеджер.

Новости