Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка вантажів з Німеччини, міжнародні автомобільні та морські перевезення в Росію, розмитнення в СПб, Таганрозі

  1. Морські вантажоперевезення з Німеччини
  2. Автотранспортні перевезення з Німеччини
  3. Залізничні перевезення з Німеччини

Компанія «Маршалл» вирішує всі організаційні і технічні питання по доставці вантажів з Німеччини Компанія «Маршалл» вирішує всі організаційні і технічні питання по доставці вантажів з Німеччини.

На перевезення вантажів з Німеччини йде до 9 днів. Доставка з Німеччини проводиться через Санкт-Петербург, Азов, Новоросійськ, Таганрог.

Для перевезення приймаються вантажі різних видів: транспорт і спецтехніка, побутове і промислове обладнання, хімічна продукція, товари повсякденного попиту і продукти харчування, медикаменти та ін. Доставка негабаритних товарів з Німеччини до Росії, небезпечних і проектних вантажів буде організована з повним пакетом документів і в найкоротші терміни.

ТОВ «Маршалл» пропонує комплексне вирішення завдань вантажоперевезення з повною відповідальністю за збереження і цілісність вантажу під час шляху. В послуги компанії входить повне документальний супровід вантажу, митне оформлення і випуск товарів.

Доставка всіх партій вантажів з Німеччини до Росії проходить під постійним контролем фахівців компанії. Налагоджені партнерські відносини з портовими адміністраціями, контейнерними лініями, розвинена мережа представництв дають можливість гарантувати своєчасні поставки вантажу з дотриманням всіх умов транспортування.

Морські вантажоперевезення з Німеччини

Послуги з перевезення вантажів морським сполученням виконується лінійними морськими судами, поромами. Вантажі перевозяться в контейнерах різного типу: універсальних, платформах, цистернах, з відкритим верхом, рефрижераторних, герметичних і вентильованих і ін. Доставка вантажів з Німеччини передбачає звезення збірних партій вантажу до складу або СТЗ. Відправлення судів з великих міст країни: Бремен, Любен, Бременхафен, Гамбург, Кіль і ін.

В послуги компанії входить повна доставка і розмитнення товарів з Німеччини на постах Азовської, Новоросійської та Таганрозької митниць.

дізнатись детальніше

В арсеналі компанії цілий ряд відпрацьованих схем поставок. Повна вартість доставки вантажу з Німеччини безпосередньо залежить від обраного способу перевезення, транспорту, складності оформлення супровідної документації та інших факторів.

Доставка товару з Німеччини включає в себе вартість надання послуг з ліцензування, маркуванню, перевалці, упаковці, тимчасового зберігання вантажів.

Відправлення судів з Німеччини в портах: Любек, Бремен, Бременхафен, Гамбург, Дюссельдорф-Хафен та інших. Перевезення збірних вантажів з Німеччини до Росії припускають доставку відправки до складу консолідації (подача машини на склад відправника протягом 36 годин).

Автотранспортні перевезення з Німеччини

Практичний і зручний спосіб перевезення з Німеччини вантажів і товарів великими і малими партіями. Компанія «Маршалл» має в своєму розпорядженні парком ПС, в складі якого єврофури, автопоїзда, рефрижераторні фургони та контейнери місткістю до 120 м. Куб. вантажу. Автотранспортні перевезення вантажів з Німеччини проходять транзитом по території України, Білорусії, країн Прибалтики, Польщі .

отримати консультацію

Залізничні перевезення з Німеччини

Для залізничних перевезень з Німеччини є можливість залучення вантажних платформ, цистерн, хоперів, вантажних вагонів. Залізнична перевезення вантажів з Німеччини проводиться до складу одержувача. При відсутності під'їзних шляхів вантаж може бути перевантажений на автотранспорт для подальшого транспортування.

Вартість Німеччина - Москва: від 0.35 євро за кг

Вартість Німеччина - Ростов-на-Дону: від 0.55 євро за кг

Новости