Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доставка в Узбекистан з Санкт-Петербурга

  1. Вартість доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан
  2. Терміни доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан.

Північна столиця була заснована як «вікно в Європу»

Північна столиця була заснована як «вікно в Європу». Сьогодні торгово-економічні відносини пов'язують один з найбільших міст Росії з усім світом. Групою компаній «Митні технології» вже більше 10 років здійснюється доставка в Узбекистан з Санкт-Петербурга найрізноманітніших вантажів. Ми професійно виконуємо не тільки перевезення, але і повне митне супровід як генерального, так і збірного вантажу.

В інтересах міста і країни в Санкт-Петербурзі реалізуються проекти з підтримки несировинного експорту. В рамках цих проектів малі і середні підприємства, що експортують свою продукцію, отримують субсидії, мікропозики, порука, консультування та маркетингову підтримку Санкт-Петербурзької Експортною Ініціативи. Завдяки цьому щорічно зростають обсяги експорту. Одним з найбільш перспективних напрямків міжнародного ринку збуту є Узбекистан.

З Спб поставляють на міжнародний ринок робототехніку, фармацевтичну продукцію, промислове та медичне обладнання, автомобільні аксесуари, електронні прилади, продукти харчування (зокрема, рибу і готову рибну продукцію). При цьому ключовими експортерами є не тільки великі підприємства, а й представники малого і середнього бізнесу.

Цим легко пояснюється той факт, що доставка в Узбекистан з Санкт-Петербурга, як і в інші країни, затребувана не тільки великими обсягами. «Митні технології» пропонують своїм клієнтам такі варіанти доставки:

  • Перевезення автомобільним транспортом різної вантажопідйомності. Наша компанія використовує власний сучасний автопарк для транспортування комерційних і приватних відправлень. Для вантажів, що потребують дотримання температурного режиму, є рефрижератори.
  • Авіадоставка з Санкт-Петербурга в Узбекистан. Оптимальний спосіб перевезення термінових вантажів малого і великого обсягів. Термін доставки скорочує не тільки сама швидкість літака, а й можливість уникнути транзитних складнощів, так як Республіка Узбекистан не має спільного кордону з Російською Федерацією.

Професійні логісти «Митних технологій» підбирають найкращу схему перевезення в залежності від маршруту, особливостей вантажу і побажань клієнтів.
Накопичений досвід дозволяє нам з упевненістю гарантувати дотримання термінів перевезення, умов договору і повне збереження вантажів.

Вартість доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан

Ми пропонуємо своїм клієнтам розумні ціни, які окупаються якістю сервісу. Вартість доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан складається з тарифів на перевезення, митних та інших необхідних витрат. Ціна договору залежить від індивідуальних характеристик вантажу і набору послуг. базові тарифи доступні в однойменному розділі.

Група компаній «Митні технології» завжди готова:

Ми можемо укласти договір виключно на доставку, оформлення супровідних документів або на весь комплекс послуг. Співробітники «Митних технологій» володіють необхідною кваліфікацією, щоб виступити як перевізником, так і контрактодержателем . Таким чином, ми можемо зняти з вас частину турбот з експорту, або повністю провести заплановану вами угоду.

Залежно від потреб свого бізнесу, ви вибираєте, яким буде наше представництво і, відповідно, якою буде вартість доставки в Узбекистан з Спб. Відповідальний підхід до виконання замовлення і прагнення діяти в інтересах клієнта з нашого боку роблять співпрацю з «Митними технологіями» вигідними для вас.

Терміни доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан.

Незалежно від того, яким буде маршрут, і який вид транспорту обраний для перевезення, ми прагнемо провести доставку в найкоротший час. Однак загальний термін виконання договору залежить від багатьох факторів. У нього може входити:

  • час для підготовки пакету супровідних документів;
  • період очікування консолідації збірного вантажу;
  • час проходження митного контролю;
  • термін перевезення з Спб до пункту призначення.

Терміни доставки з Санкт-Петербурга в Узбекистан різняться від 48 годин (авіаперевезення) до 12 днів (автомобільним транспортом). У деяких випадках значно скоротити час перевезення дозволяє змішана логістична схема, що поєднує автомобільну і авіадоставку. Завдяки такій комбінації будь-який вантаж може бути оперативно доставлений навіть в найвіддаленіші і важкодоступні населені пункти Узбекистану.

Професіоналізм наших співробітників і напрацьовані протягом багатьох років зв'язку є гарантією того, що доставка з Санкт-Петербурга в Узбекистан будь-якого товару пройде в найкоротші терміни без непередбачених ускладнень. Саме це є найважливішим для успіху торгової угоди і вигідно вашому бізнесу.

Зателефонуйте нам по телефону в Москві або використовуйте форму зворотного зв'язку на сайті, щоб подати попередню заявку і отримати розрахунок вартості перевезення вашого вантажу. Ми дуже швидко обробляємо інформацію і даємо відповідь. Експортні процедури у співпраці з нами стають легкими і вигідними!

Новости