Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаперевезення вантажів в / з Німеччина (Берлін, Гамбург, Мюнхен)

Компанія «Анвей» пропонує весь спектр послуг з організації міжнародної авіаперевезення вантажів в Німеччину, так і вантажні авіаперевезення з Німеччини. У комплекс наших транспортних послуг з авіаперевезення вантажів в / з Німеччина (Берлін, Гамбург, Мюнхен, Кельн, Франкфурт, Дрезден, Бремен, Ганновер, Лейпциг, Нюрнберг, Штутгарт, Дюссельдорф, Дортмунд) входять:
• доставка вантажу з Вашого складу в міжнародний аеропорт вильоту;
• доставка вантажу з міжнародного аеропорту прильоту до вказаного місця призначення;
• оформлення необхідних експортних транспортних документів для міжнародної вантажний авіаперевезення;
• організація експортного та імпортного митного оформлення авіаційного вантажу;
• складування авіаційних вантажів;
• організація страхування вантажів для повітряного перевезення.

Авіаперевезення вантажів в / з Німеччина літаком - це один з найшвидших і надійних способів доставки вантажу з / в Німеччина . За швидкістю авіаперевезення в багато разів перевершують вантажоперевезення інших видів транспорту. Завдяки міжнародних авіаперевезень вантажів ви можете значно скоротити тривалість процесу перевезення Вашого товару. Також наша компанія здійснює перевезення збірних вантажів з Німеччини автомобільним транспортом, як правило, збірні вантажі, доставляються набагато довше, ніж вантажі, що перевозяться літаком.

Авіаперевезення вантажів в Німеччину (експорт) здійснюються з Москви (DME, SVO, VKO) і Казані ( «Міжнародний аеропорт Казань», KZN) в:   Берлін Міжнародний аеропорт «Шенефельд», код IATA - SXF   Берлін Міжнародний аеропорт «Тегель», код IATA - TXL   Бремен Міжнародний аеропорт «Бремен», код IATA - BRE   Кельн і Бонн Міжнародний аеропорт «Кельн-Бонн», код IATA - CGN   Дортмунд Міжнародний аеропорт «Дортмунд», код IATA - DTM   Дрезден Міжнародний аеропорт «Дрезден», код IATA - DRS   Дюссельдорф Міжнародний аеропорт «Дюссельдорф», код IATA - DUS   Франкфурт-на-Майні Міжнародний аеропорт «Франкфурт», код IATA - FRA   Гамбург Міжнародний аеропорт «Гамбург», код IATA - HAM   Ганновер Міжнародний аеропорт «Ганновер-Лангенхаген», код IATA - HAJ   Лейпциг і Галле Міжнародний аеропорт «Лейпциг-Галле», код IATA - LEJ   Мюнхен Міжнародний аеропорт «Мюнхен-Штраус», код IATA - MUC   Мюнстер і Оснабрюк Міжнародний аеропорт «Мюнстер-Оснабрюк», код IATA - FMO   Нюрнберг Міжнародний аеропорт «Нюрнберг», код IATA - NUE   Штутгарт Міжнародний аеропорт «Штутгарт», код IATA - STR Авіаперевезення вантажів в Німеччину (експорт) здійснюються з Москви (DME, SVO, VKO) і Казані ( «Міжнародний аеропорт Казань», KZN) в:
Берлін Міжнародний аеропорт «Шенефельд», код IATA - SXF
Берлін Міжнародний аеропорт «Тегель», код IATA - TXL
Бремен Міжнародний аеропорт «Бремен», код IATA - BRE
Кельн і Бонн Міжнародний аеропорт «Кельн-Бонн», код IATA - CGN
Дортмунд Міжнародний аеропорт «Дортмунд», код IATA - DTM
Дрезден Міжнародний аеропорт «Дрезден», код IATA - DRS
Дюссельдорф Міжнародний аеропорт «Дюссельдорф», код IATA - DUS
Франкфурт-на-Майні Міжнародний аеропорт «Франкфурт», код IATA - FRA
Гамбург Міжнародний аеропорт «Гамбург», код IATA - HAM
Ганновер Міжнародний аеропорт «Ганновер-Лангенхаген», код IATA - HAJ
Лейпциг і Галле Міжнародний аеропорт «Лейпциг-Галле», код IATA - LEJ
Мюнхен Міжнародний аеропорт «Мюнхен-Штраус», код IATA - MUC
Мюнстер і Оснабрюк Міжнародний аеропорт «Мюнстер-Оснабрюк», код IATA - FMO
Нюрнберг Міжнародний аеропорт «Нюрнберг», код IATA - NUE
Штутгарт Міжнародний аеропорт «Штутгарт», код IATA - STR

Тарифи (вартість) авіаперевезення вантажу (експорт до Німеччини) на сьогоднішній день залежать від ваги вантажу, габаритів і класу небезпеки вантажу. У вартість авіаперевезення входять: бронювання місця, збір за оформлення авіанакладній, збір за безпеку, паливний збір, авіафрахт. В тариф авіаперевезення не належать витрати по забору вантажу і доставку його до аеропорт, витрати з доставки вантажу з аеропорту на склад одержувача, вартість розвантажувально-навантажувальних робіт, складського зберігання і закриття митних процедур в аеропорту. Мінімальна вартість авіаперевезення - 17000 рублів, з передоплаченим вагою до 30 кг.

Щоб отримати детальну інформацію з авіаперевезення вантажу літаком до Берліна, Гамбурга, Мюнхена, Кельна, Франкфурт, Дрезден, Бремен, Ганновер, Лейпциг, Нюрнберг, Штутгарт, Дюссельдорф, Дортмунд (Німеччина), уточнити вартість перевезення повітряним транспортом і терміни доставки вантажу при авіаперевезення, вам достатньо зв'язатися по електронній пошті або оформити он-лайн запит на нашому сайті.

Федеративна Республіка Німеччина - країна на Заході Європи, має вихід до Північного і Балтійське море. Німеччина займає лідируючі місця в рейтингу світових експортерів і імпортерів, є одним із засновників Європейського Союзу, членом НАТО, ООН та Великої сімки. Відноситься до постіндустріальних країнах, де головною галуззю є економіка знань і послуг.

Новости