Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

🚚 Доставка вантажу з Таїланду до Росії - OnlogSystem

  1. Доставка вантажів з Таїланду до Росії Азіатсько-тихоокеанський регіон - перспективний бізнес-партнер,...
  2. Доставка вантажу в Таїланд з Росії
  3. Структура експорту в Таїланд
  4. Міжнародна доставка з Таїланду до Росії
  5. Торговельні відносини між Росією і Таїландом
  6. Економіка Таїланду

Доставка вантажів з Таїланду до Росії

Азіатсько-тихоокеанський регіон - перспективний бізнес-партнер, що пропонує товари за порівняно низькою вартістю; єдиний недолік - це відстань. Наша компанія скорочує цю відстань, здійснюючи доставку вантажів з Таїланду до Москви та інших міст Росії. Ми пропонуємо морські, авіаційні, автомобільні перевезення та мультимодальні схеми доставки.

Морські вантажоперевезення вимагають великих затрат часу - від 35 до 50 діб, однак є найефективнішими з точки зору пропускної здатності та вартості. Повітряні перевезення вантажів з Таїланду до Росії виконуються в строк до 7 днів - це найшвидший спосіб доставки вантажів. Вибір виду транспорту визначається характером вантажу і терміновістю доставки.

Як відправити вантаж з Таїланду до Росії - про це ви дізнаєтеся, отримавши консультацію нашого фахівця. Наприклад, для дрібних партій товарів ми пропонуємо відправку з Таїланду в складі збірного вантажу, що значно здешевлює доставку.

Наша компанія готова працювати як з фізичними, так і з юридичними особами на разової або довгостроковій основі. Ми пропонуємо своїм клієнтам також всі супутні послуги, в тому числі оформлення пакету необхідних документів, страхування вантажів на всіх етапах перевезення, а також послуги митного представника . При необхідності ми можемо організувати інспекції якості товару, що імпортується.

Наші фахівці подбають про те, щоб проходження митниць під час перевезення вантажу з Таїланду до Росії не викликало труднощів. Вони підберуть коди ТН ЗЕД, підготують для вас митну і транзитну декларацію, сертифікати та дозволи, а також всі інші необхідні документи, подбають про оплату всіх мит і митних зборів.

Структура імпорту з Таїланду

У торгових відносинах Таїланду і Росії явно помітна перевага російського експорту над імпортом. У 2013 р це співвідношення склало 3,50 млрд. Дол. Експорту проти 1,16 млрд. Дол. Імпорту.

Основні статті таїландського імпорту в Росію - це:

Категорія товарів Експорт у 2010 році,% Експорт у 2013 році,% Автомобілі та автозапчастини 28% 27,0% Дорогоцінні метали та ювелірні вироби 3% 5,6% Побутова, теле-, радіотехніка 4% 7% Консервовані фрукти 6% 4,9 %

Помітно знизилися обсяги імпорту в Росію тайського рису (у 2012 році його частка становила 3% від загального обсягу імпорту). Менше в частці російського імпорту стало і полімерної продукції. Зросли обсяги поставок дорогоцінних каменів і ювелірних виробів з Таїланду. Безумовним лідером залишається продукція автомобільної галузі.

Бізнесмени Таїланду зацікавлені розширювати імпорт в Росію сільськогосподарської продукції, якість якої в багатьох випадках вище, ніж в інших азіатських країнах. Значуще місце в рейтингу імпортованих в Росію товарів з Таїланду може зайняти свіжа риба. У список дозволених до імпорту на територію РФ товарів включена свинина.

Розвиток текстильної промисловості країни створює всі передумови для поставок на російський ринок тайських тканин. Популярністю у росіян користується вироблена в Таїланді меблі з ротанга, масиву деревини тропічних порід дерев, шкіри. Все частіше на прилавках російських магазинів з'являються косметичні засоби з натуральними компонентами, вироблені на підприємствах Таїланду.

Очевидна відкритість Таїланду світу в цілому і Росії зокрема. Для того, щоб скористатися цією відкритістю, необхідне дотримання ряду умов. У свою чергу, співпраця з надійним логістичним підрядником полегшить тайським і російським партнерам комфортне ведення спільного бізнесу.

Для організації термінових поставок існують можливості скористатися міжнародними повітряними перевезеннями з Таїланду. У разі, якщо тимчасовий чинник для партнерів не є визначальним, їм вигідніше буде зупинити свій вибір на контейнерної доставки вантажів морським транспортом . У будь-якій ситуації, при будь-яких обставинах сервіс OnlogSystem готовий запропонувати Вам правильне логістичне рішення.

Доставка вантажу в Таїланд з Росії

Компанія OnlogSystem здійснює доставку вантажів в Таїланд з Росії. Ми працюємо з усіма типами вантажів, у тому числі швидкопсувними і небезпечними. Доставка проводиться з будь-якої точки Росії: Москви, Санкт-Петербурга, Нижнього Новгорода, Єкатеринбурга та ін., В Бангкок і інші міста Таїланду.

Для перевезення вантажу в Таїланд використовується морський та авіаційний транспорт, при необхідності складається мультимодальная схема перевезення. Термін морського перевезення становить від 25 до 50 днів. Авіадоставка займає близько 3-5 діб.

Наші фахівці пропонують своїм клієнтам відпрацьовані і оптимізовані логістичні схеми доставки, що знижують транспортні витрати.

Наші фахівці оформляють всі необхідні документи, сертифікати та дозволи для експорту з Росії в Таїланд, підбирають підходящий варіант страхування вантажів, надають логістичні та складські послуги, а також послуги уповноваженого економічного оператора . Ми забезпечуємо повним супроводом експортований в Таїланд з Росії товар, тримаємо під строгим контролем всі етапи вантажоперевезення до передачі вантажу одержувачу.

Вартість відправки вантажу в Таїланд Ви можете визначити за допомогою калькулятора на сайті або зв'язавшись з менеджером.

Структура експорту в Таїланд

Структура імпорту товарів з Таїланду до Росії відрізняється від такої для Таїланду. Так, за результатами 2013 року, експорт російських товарів в Таїланд склав 3502,8 млн. Дол. Ця цифра менше аналогічних показників 2012 року на 13,6%. Головні статті експорту з Росії за останні роки практично не змінилися, хоча частка їх у загальному експорті зазнала деяких змін:

Категорія товарів Експорт у 2010 році,% Експорт у 2013 році,% Нафта і інші енергоносії 54% 54,7% Метали і металеві вироби 32% 16,4% Хімічні добрива 7% 13,7%

На колишньому рівні залишився експорт з Росії в Таїланд овочів - майже 2%. Помітно зросли обсяги російських поставок ювелірних виробів, в тому числі золотих та срібних злитків. Істотно знизилися показники, що демонструють поставки металів.

У найближчі роки Таїланд планує активно розвивати великі інфраструктурні проекти всередині країни. Йдеться про управління водними ресурсами, прокладанню сотень кілометрів високошвидкісних залізничних магістралей, будівництво нових автошляхів, розвитку національної індустріальної зони «Дауей». Керівництвом країни курируються кілька десятків серйозних інфраструктурних проектів, реалізувати які воно розраховує до 2020 р

Відповідно, країна буде зацікавлена ​​в підтримці старих і налагодженні нових зовнішньоторговельних контактів. Одночасно з цим, неминуче зростання ринку логістичних послуг .

Щороку зростає потреба промислових підприємств Таїланду в сучасних інноваційних продуктах. Затребувані поставки програмного забезпечення для комунікаційних компаній, технології для оптимізації сільського господарства, медичного обслуговування, технологічних процесів.

Таїланд вкладає чималі кошти в проекти, що розвивають технології з вироблення альтернативної енергії (2/3 електричної енергії в країні виробляються за рахунок використання природного газу, який Таїланд не тільки видобуває, а й закуповує в зарубіжних країнах), екологічні програми. Щоб уникнути потрясінь на ринках вуглеводнів, влада Таїланду прагнуть диверсифікувати поставки сирої нафти і природного газу. Зберігаються обсяги імпорту в країну різних металів, а також хімічних добрив.

Все це створює умови для розвитку торговельних відносин між Росією і Таїландом. І хоча країни віддалені один від одного географічно, за допомогою міжнародних транспортних компаній, що мають великий досвід організації перевезень, підприємці обох держав успішно реалізують взаємовигідні торговельні відносини.

Міжнародна доставка з Таїланду до Росії

За рахунок розвитку економіки Таїланд міцно зайняв місце серед лідерів азіатської промисловості. Багато хто звик вважати країну місцем проведення відпустки або експортером сільгосппродукції, проте основними статтями міжнародної торгівлі Таїланду вже давно стали продукція автомобілебудування, побутова техніка та електроніка. Хоча, звичайно, Таїланд не здає позиції одного з найбільших експортерів рису.

Основним способом здійснити імпорт з Таїланду до Росії є спосіб доставки вантажів морем . Головними портами країни слід назвати Бангкок, Саттахип, Пхукет, Сонгкхла і ряд інших. Найбільшим торговельним морським портом на території Таїланду вважається Бангкок, що займає 21 місце в списку найбільших морських портів світу. Саме через нього йдуть на експорт тайський рис, морепродукти, тканини, каучук, олово.

Морські перевезення вантажів - оптимальний спосіб доставити більшість товарів з Таїланду до Росії. Якщо мова заходить про термінову доставку, то єдино придатним видом транспортування стане перевезення авіатранспортом. Експортні перевезення вантажів здійснюються з 6 міжнародних аеропортів Таїланду. Найбільший з них - повітряний порт Суварнабхумі (Бангкок), через який щорічно проходять мільйони тонн вантажів.

Про транспортування товарів по території Таїланду російські бізнесмени можуть не переживати: логістичні процеси в цій азіатській країні налагоджені на вищому рівні: є відмінне автомобільне сполучення, розвинена мережа залізниць, існують численні річкові, морські та повітряні порти місцевого призначення.

Плануючи доставку вантажів з Таїланду, варто вибирати надійних підрядників, які зможуть надати бізнесменам повний комплекс послуг за адекватною вартості.

сервіс OnlogSystem надає можливість вибору найбільш підходящого способу доставки виходячи з конкретних обставин.

Торговельні відносини між Росією і Таїландом

Торговельні відносини Росії і Таїланду ніколи не відрізнялися великим розмахом - навіть сьогодні імпортно-експортні операції з Росією становлять близько 1% зовнішньоторговельних операцій Таїланду. Але ці відносини завжди були вищі за політичні забобонів: навіть під час Другої світової війни, коли Таїланд був в союзі з Японією і Німеччиною, підприємства Радянського Союзу безперебійно отримували таїландський натуральний каучук, такий необхідний оборонної промисловості.

У 2013 р торговельні відносини Росії і Таїланду йшли на спад. За статистичною інформацією, зібраною Таїланду митними службами, товарообіг між країнами знизився приблизно на 10% в порівнянні з результатами 2012 року і склав 4,67 млрд. Дол.

Експортні поставки з Росії в 2013 році здійснювалися в наступних товарних групах:

Нафта і інші енергоносії - 54,7%;

Метали і металеві вироби - 16,4%;

Хімічні добрива - 13,7%;

Ювелірні вироби, злитки з дорогоцінних металів - 7,1%;

Металева руда, шлак, металеві відходи, брухт металів - 2,6%;

Овочева продукція - 1,9%;

Найбільший обсяг імпорту з Таїланду до Росії припадав на:

Автомобілі, автозапчастини - 27%;

Коштовне каміння, ювелірні вироби - 5,6%;

Побутова, теле-, радіотехніка - 7,0%;

Електрообладнання - 5,5%;

Полімери - 4,9%;

Консервовані фрукти - 4,9%;

Каучук - 3,5%.

Активно йде доставка вантажів в торгові мережі Росії: на полицях супермаркетів нескладно знайти різні сорти рису, вирощені саме в Таїланді.

За даними статистики, в 2014 р торговельні відносини Росією і Таїланду розвивалися з позитивною динамікою. Товарообіг між країнами показав зростання на 14% і наблизився до цифри 5 млрд. Дол. Керівництво обох країн зацікавлено у подальшому прогресі і планує буквально за кілька років збільшити річний обсяг торгівлі вдвічі. Якщо ці плани будуть реалізовані на практиці, то в уже в 2016 році він може досягти цифри 10 млрд. Дол.

Зрозуміло, втілення в життя таких амбітних планів можливо лише за активної участі представників наших країн, а також постійне вдосконалення міжнародної логістики на рівні держав (вдосконалення транспортної інфраструктури, а також митних процедур ). Дуже важливу роль тут також буде грати участь агентів і експедиторів .

Необхідно враховувати особливості міжнародних перевезень з Таїланду - великі відстані і переважання морського транспорту, як частини мультимодальной перевезення. З метою спрощення організації доставки вантажів, а також надання супутніх послуг був створений сервіс OnlogSystem. За допомогою нашого сервісу ви можете спростити і прискорити вирішення ваших логістичних завдань.

Економіка Таїланду

Таїланд вважається найбільш розвиненим і європеїзовані серед держав Індокитаю. Крім цього, Таїланд є другою за масштабом економікою в Південно-Східній частині Азії, поступаючись в цьому рейтингу лише Індонезії. За розміром ВВП держава займає 25 місце на планеті.

Сільське господарство Таїланду приносить країні трохи більше 10% ВВП і дає зайнятість половині працездатного населення. Головна сільгоспкультура країни - рис, під обробіток якого віддана третина оброблюваних земель. Крім цього, Таїланд є великим виробником цукрової тростини, бавовнику і джуту. Хороший дохід в бюджет країни приносить риболовcтво.

Частка промислового виробництва у ВВП країни становить близько 45%, при цьому на промислових підприємствах працює лише 15% працездатного населення. Таїланд - великий експортер олова і вольфраму. У країні ведеться видобуток природного газу, що є основним ресурсом для вироблення електрики. Експортні перевезення вантажів з Таїланду включають продукцію нафтохімічної промисловості, електроніку, автомобілі, ювелірні вироби. Високого рівня розвитку досягли текстильна, харчова промисловість.

Туризм приносить Таїланду близько 7% ВВП. За підсумками 2012 року, країну відвідало 22,3 млн. Туристів.

Якщо оперувати цифрами, озвученими Міністерством торгівлі Таїланду, зовнішньоторговельний товарообіг держави за 2013 р досяг майже 480 млрд. Дол. Основними статтями експорту з Таїланду стали:

Промислові товари - 76,05%;

Сільськогосподарська і агропромислова продукція - 17,51%;

Корисні копалини і паливо - 6,44%.

Структура імпортованих в Таїланд товарів у 2013 році виглядала наступним чином:

Промислові товари - 26,22%;

Нафта і нафтопродукти - 20,81%;

Споживчі товари - 9,0%;

Транспортні засоби - 5,91%.

Найбільший обсяг експортованих Таїландом товарів в 2013 р відправився в:

  • Китай (27,2 млрд. Дол., 11,9% експорту країни);
  • США (23,0 млрд. Дол., 10,1% експорту країни);
  • Японія (22,2 млрд. Дол., 9,7% експорту країни).

Найбільший обсяг імпорту в 2013 р надходив до Таїланду з:

  • Японії (41,1 млрд. Дол., 16,4% імпорту країни);
  • Китаю (37,7 млрд. Дол., 15,1% імпорту країни);
  • Об'єднані Арабські Емірати (17,3 млрд. Дол., 6,9% імпорту країни).

Морська доставка вантажів обслуговує основний обсяг товарообігу Таїланду. Грамотно організовані ланцюжка поставок - це надійна і безпечна перевезення вантажів з Таїланду на будь-які відстані. А допомогти в організації подібних ланцюжків Вам може сервіс OnlogSystem. Миттєвий розрахунок вартості доставки і супутніх послуг, а також автоматизація бізнес-процесів зроблять процес перевезення Вашого товару максимально комфортним і зручним.

Новости