Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найбільші груди в світі продовжує весь час зростати. фото

У студії британської ранкової передачі This Morning з'явилася жінка, яка стверджує, що її груди є найбільшою в світі. Челсі Чермс, 35-річна виконавиця екзотичних танців і стриптизерка з Міннеаполіса, нарікає, що з тих пір, як вона добилася бажаного розміру грудей, люди перестали дивитися їй в очі.

"Я виявилася заручницею власного бажання вдосконалюватися. Мені здавалося, що великі груди буде характеризувати моє ставлення до краси, як зовнішньої, так і внутрішньої, проте тепер моя душа нікого не цікавить. Всі дивляться тільки на цицьки", - поділилася в ефірі міс Чермс.

"Коли я робила першу операцію, мені були вставлені імплантанти зі спеціального поліпропілену, матеріалу забороненого зараз до використання в пластичній хірургії. Він, сворачиваясь особливим чином, виділяє сироватку, стимулюючу зростання грудей. Цей процес може тривати нескінченно. Я звернулася до хірургів з тим, щоб мені зменшили груди. Сподіваюся, все буде закінчено найближчим часом ", -заключает міс Чермс.

В даний час її бюст продовжує рости зі швидкістю один дюйм в місяць, пише MIGnews.com .

як повідомляв MIGnews.com.ua , словенські хірурги розробили і випробували новий підхід в пластичної хірургії грудей . Нова груди максимально схожа на здорову і має ту ж температуру, що і все тіло, і має властивість рости або зменшуватися зі зміною ваги жінки .

Нова груди максимально схожа на здорову і має ту ж температуру, що і все тіло, і   має властивість рости або зменшуватися зі зміною ваги жінки

Новини по темі:

Американський Playboy запал на груди українки. фото
Апетитні красуні виставили груди. ФОТО

Пластичні хірурги відновили жіночі груди без імплантанов

Новости