Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Торгово-розважальний центр Green Plaza в Донецьку

Торгово-розважальний центр Green Plaza - одне з найвищих будівель в Донецьку. Вид з даху - незвичайний. Потрапити туди непросто, охоронці мало кого пропускають на поверхи бізнес-центру. Але все можливо: одяг пристойніше, особа серйозніше, представитися кур'єром - і ось ти вже на верхньому поверсі, Донецьк на долоні. Строкаті машини, трамваї і тролейбуси повзуть по головних вулицях - Артема і Челюскінців, праворуч - Кальміус, старі радянські висотки, новомодні хмарочоси, малюсінькі приватні хатинки, і люди, люди, люди - як мурахи. Торгово-розважальний центр Green Plaza - одне з найвищих будівель в Донецьку

Грін-плаза відмінно підходить для того, щоб провести там суботній шопінг, або вибратися з сім'єю або друзями - на кожному поверсі десятки магазинів і магазинчиків, на будь-який смак і гаманець. Ресторани, кав'ярні, бістро - не можна пройти повз.

Для дітей виділено цілий поверх - там знаходиться Фантіленд, ігрова зона, магазини іграшок, одягу - розбігаються очі.

На першому поверсі знаходиться кав'ярня, де варять найсмачнішу в місті кави. А на третьому - Нью Йорк Стріт піца, бюджетне місце для студентів і молоді. Піцу там можна замовити на свій смак, підібравши начинки і тісто. Ідея не нова, по всьому місту розташована мережа таких же піцерій Челентано, але так приємно сидіти в кафешці на поверсі торгового центру, спостерігати за неспішними прогулянками людей, пробігають повз дітьми, важливими дядьками ... Це відмінний спосіб розслабитися і відволіктися від справ, коли в руках - чашка чаю, перед тобою - гаряча піца, а навколо суєта, але ти не поспішаєш, п'єш зігріваючий напій і не думаєш ні про що під ненав'язливу музику в залі.

Новости