Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Грін кард" лотерея (Diversity Immigrant Visa Program)

Ми надаємо послуги з кваліфікованого заповнення електронної анкети на участь в «Грін кард» лотереї, в тому числі виготовлення необхідної електронної фотографії

Ми надаємо послуги з кваліфікованого заповнення електронної анкети на участь в «Грін кард» лотереї, в тому числі виготовлення необхідної електронної фотографії. Своєчасно реєструємо наших клієнтів для участі в лотереї. Відстежуємо і сповіщаємо заявників про виграш. Це дуже важливо, тому що період реєстрації триває всього один місяць і, як правило, багато хто згадує про своє бажання взяти участь в Грін Кард лотереї вже після того, як він закінчився. Заповнивши анкету у Нас в будь-який час року, Ви можете бути впевнені, що вона буде розміщена вчасно.
Вартість даного комплексу послуг становить 2500 руб. на кожного заявника.

Детальніше про «Грін кард» лотереї:

Офіційно в американському законодавстві Лотерея Грін Кард іменується як Diversity Immigrant Visa Program (в перекладі на російську «візова програма імміграційного розмаїття») або Green Card lottery. У 1994 році вспервие була проведена Лотерея «Грін Кард».

Процес проведення лотереї:

Щорічно уряд США виділяє 50 000 віз (Грін Кард), що дають право на постійне проживання і роботу в США громадянам інших держав. В рамках цієї програми з усього числа зареєстрованих заявок комп'ютер відбере випадковим чином близько 100 000 заявок. Половина відсівається через невірно заповнених анкет або інших причин. «Грін Кард» отримують тільки 50 000 чоловік в рік, які разом зі своїми сім'ями отримають право на постійне проживання в США і в правовому відношенні практично прирівнюються до громадянина США, не маючи лише права голосувати на виборах. Візи розподіляються по шести географічних регіонів (Азія, Африка, Європа, Океанія, Північна Америка, Південна і Центральна Америка), причому більшу кількість віз отримують країни, звідки в США прибуває меншу кількість іммігрантів. У кожному регіоні жодна країна не може отримати більше 7 відсотків від усіх віз, що надаються в рамках програми DV протягом одного року.

Зверніть увагу, що на ймовірність виграшу не впливає ні знання англійської мови, ні вік, ні професія - взагалі нічого, тільки везіння.

Володар «Грін Кард» має наступні права:

Проживати в США за умови, що він не робить тяжких протизаконних дій;
Працювати в будь-якій сфері за власним вибором і кваліфікації;
Вчитися в США;
Бути спонсором для імміграції родичів в США;
Вільно пересуватися по території країни;
Отримувати право безвізового в'їзду в країни з якими у США укладені відповідні угоди, а це більш ніж 100 країн, включаючи всі країни Європи.
Власникові «Грін Кард» стають доступні соціальний захист, охорону здоров'я, послуги в сфері освіти та інше. У правовому відношенні володар Green Card практично прирівнюється до громадянина США, не маючи лише права голосувати на виборах. Подати прохання на американське громадянство володар зеленої картки може через 5 років.

Брати участь в лотереї можуть усі бажаючі, при виконанні необхідних умов:

Народження в країні, дозволеної до участі;
Наявність як мінімум середньої освіти або, за відсутності такого, стаж роботи два роки і більше за останні 5 років.
Брати участь в лотереї може кожен повнолітній житель Росії, Білорусі, України і країн СНД.

Офіційний прийом заявок проходить восени. А сам розіграш анкет проходить навесні. Щасливчикам в кінці весни або на початку літа висилаються письмові повідомлення про те, що вони стали переможцями і повинні протягом певного терміну пройти процедуру отримання імміграційної візи. З імміграційною візою переможці приїжджають в США і отримують там «грін карту».


Новости