Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оголошено реєстрація на Лотерею Green Card для громадян Узбекистану

Щорічно уряд США надає 50000 віз за програмою «Візи для Іммігрантів Різних Національностей» Щорічно уряд США надає 50000 віз за програмою «Візи для Іммігрантів Різних Національностей». Ці візи рівномірно розподіляються між шістьма географічними регіонами. Відбір претендентів відбувається на основі довільного лотерейного розіграшу, проведеного за допомогою комп'ютера.

З 4 жовтня громадяни Узбекистану, які бажають брати участь в лотереї Грін Кард -2013 (ЛотереяDV), можуть проводити реєстрацію в онлайн-режимі з 21.00 по Ташкентського часу.

Дата закінчення реєстрації - 5 листопада 2011 року в 21.00 за Ташкентського часу.

Всі заявки мають бути подані в електронному форматі на інтернет-сторінці http://www.dvlottery.state.gov . Реєстрація на лотерею - безкоштовна. Після 21.00 години 5 листопада 2011 року - закінчення терміну реєстрації заявки прийматися не будуть.

Починаючи з 1 травня 2012 року, особи, зареєстровані в Лотереї DV, зможуть використовувати сторінку підтвердження своєї реєстрації на інтернет-сторінці Державного Департаменту США, щоб отримати інформацію про відбір або відхилення їх заяви в проходженні на наступний етап процедури звернення за імміграційною візою.

Для відповідності в Лотереї DV особа повинна бути уродженцем країни-учасника, в тому числі Узбекистану, мати освіту, що відповідає середньому. Додаткова інформація доступна на інтернет-сторінці Державного Департаменту США http://www.travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html .

Посольство США в Узбекистані просить врахувати, що використання послуг сторонніх організацій при подачі заявок на лотерею не підвищує шанси у виграші візи Грін Кард.

Зверніть увагу, що Державний Департамент не стягує виплати, пов'язані з процесом за даною програмою до того дня, поки переможця не звернеться до Посольства або Консульство США для проходження візової співбесіди. Будь-які повідомлення або повідомлення, надіслане учасникові лотереї про програму «Візи для Іммігрантів Різних Національностей», в якому потрібно заздалегідь провести виплати по процесу до візової співбесіди повинні розцінюватися як шахрайство.

Посольство і Державний Департамент США є єдиними офіційними джерелами інформації по Лотереї DV та її вимогам. З цієї причини, протягом вересень і жовтень місяців Посольство організовує серію заходів для надання громадськості більш достовірної інформації про лотереї та її умовах. 4 жовтня, в перший день онлайн-реєстрації Посольство проведе інформаційний захід для громадськості і засобів масової інформації для обговорення питань по Лотереї Грін Кард. Інформаційний захід відбудеться о 17:00 і для участі в ньому, представники громадськості повинні відправити лист за адресою [email protected] з інформацією про ПІБ та номер паспорта до 3 жовтня 2011 г. Для входу в Посольство необхідно мати діючий паспорт.

Крім того, Посольство планує ряд заходів доступних для громадськості.

Заходьте на сайт Посольства США в Узбекистані і стежте за додатковою інформацією - http://uzbekistan.usembassy.gov .

На сайті mg.uz можна подивитися інформацію про посольство США в Узбекистані. Див. Посилання в кінці публікації або знайдіть в каталозі зліва рубрику Дипломатичний корпус / Посольства / Посольство США

Новости