Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ешлі Грін в журналі «Asos»

Герої сутінкової саги нарозхват

Герої сутінкової саги нарозхват. Ось і свіжий номер журналу «Asos» прикрасить обкладинка з Єшлі Грін . Журналістам видання зірка «Сутінків» трохи розповіла про себе і свої плани на майбутнє. Виявляється, дівчина потрапила в проект в 20 років, в той час, коли вона ще працювала в ресторані «The Belmont Café» в Лос Анжелесі і зачитувалася «сутінковими» книжками.

Отримавши роль, дівчина була на сьомому небі від щастя (але до сих пір іноді не вірить в своє везіння), але розуміла, що її життя повинна круто змінитися. Хоча до деяких сторонам слави вона до сих пір не може звикнути. Наприклад, вона не розуміє тих папараці, які переслідували її тільки для того, щоб сфотографувати, як вона їсть морозиво.

Незважаючи на популярність, вона все-таки хоче мати право на нормальну особисте життя. Тому юна зірка хоче купити апартаменти в Нью-Йорку. По-перше, тут так багато цікавого: Уолл-Стріт, музична сцена, а по-друге, дівчина впевнена, що їй ніхто не буде кидатися в ноги тільки через те, що вона увійшла в кімнату.

Новости