Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Паелья в домашніх умовах - 28 золотих рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Іспанська паелья з куркою
  2. Паелья зі свининою
  3. Паелья в казані
  4. Паелья в воке
  5. Паелья з рибою
  6. Паелья в мультиварці
  7. Паелья з куркою і овочами
  8. Паелья в мультиварці з морепродуктами
  9. Чорна паелья
  10. Паелья з куркою і грибами
  11. Паелья з куркою в мультиварці
  12. Паелья з кальмарами
  13. Паелья вегетаріанська
  14. Каша рисова з яловичиною
  15. Паелья з куркою
  16. валенсийськая паелья
  17. Паелья по-іспанськи
  18. Паелья з грибами
  19. Паелья з креветками
  20. Паелья овочева
  21. Паелья з куркою і морепродуктами
  22. Паелья з мідіями
  23. Паелья з куркою та креветками
  24. Паелья
  25. Паелья з морепродуктами
  26. Традиційна іспанська паелья
  27. куряча паелья

Кулінарне співтовариство Li.Ru - Гарячі страви

Паелья в домашніх умовах

Іспанська паелья з куркою

Якщо ви збираєтеся приготувати ситне, але в той же час легке блюдо, то дивіться, як приготувати паелью з куркою, смак якої сподобається всім. А запах, що доносився з кухні, покличе всіх до столу.

Паелья зі свининою

Оригінальний рецепт приготування паельї для справжніх чоловіків: замість морепродуктів свинина! Дуже ситно, шалено смачно і просто в приготуванні. Всім господаркам на замітку - рецепт паельї зі свининою!

Паелья в казані

Чи збираєтеся на пікнік? Тоді візьміть із собою казан і кілька необхідних інгредієнтів, а з цього рецепта ви дізнаєтеся, як зробити паелью в казані з морепродуктами.

Паелья в воке

Немає на світі більш яскравого, сонячного, ароматного і смачного блюда, ніж паелья. Є багато її різновидів, але класичний варіант з морепродуктами, як мені здається, найкращий, його і приготуємо.

Паелья з рибою

Варіантів приготування знаменитого іспанського страви існує дуже багато. Вашій увазі пропоную дивно простий рецепт паельї з рибою і овочами.

Паелья в мультиварці

Всім любителям класичного іспанського страви пропоную досить простий варіант - рецепт приготування паельї в мультиварці. Це неймовірно апетитно, ситно і ароматно.

Паелья з куркою і овочами

На замітку любителям іспанської кухні пропоную простий рецепт паельї з куркою і овочами. Це ситне, апетитне блюдо для всієї родини, яке обов'язково варто приготувати.

Паелья в мультиварці з морепродуктами

Знамените блюдо, яке має сотні варіацій, можна зробити досить швидко, якщо під рукою побутова техніка. На замітку пропоную вам рецепт приготування паельї в мультиварці з морепродуктами.

Чорна паелья

Хочете по-справжньому здивувати гостей або близьких? Тоді пропоную на замітку оригінальний рецепт приготування чорної паельї. Це неймовірно красиве і незвичайне блюдо.

Паелья з куркою і грибами

Вашій увазі пропоную досить простий рецепт паельї з куркою і грибами. Це ситне, апетитне і дуже ароматне блюдо, яке вчиненого нескладно зробити вдома.

Паелья з куркою в мультиварці

Завдяки кухонній техніці, приготування традиційних страв можна спростити. Вашій увазі пропоную простий рецепт паельї з куркою в мультиварці з овочами.

Паелья з кальмарами

Любителям страв з морепродуктами пропоную неймовірно апетитний і простий рецепт паельї з кальмарами. Ця страва не тільки смачне, але і корисне, так що підійде для всієї родини.

Паелья вегетаріанська

Всім любителям цього відомого іспанського страви пропоную досить простий, але дуже смачний альтернативний варіант - рецепт приготування паельї вегетаріанської з овочами.

Каша рисова з яловичиною

Каша рисова з яловичиною - дуже просте, але смачне, ситне і апетитне блюдо. Готувати його будемо за принципом приготування паельї, дотримуючись класичної техніки приготування цієї страви.

Паелья з куркою

Яскраве, соковите і неймовірно красиве, з трохи пікантним смаком - це блюдо нікого не залишить байдужим. І якщо ви хочете на мить перенестися в сонячну Іспанію, то просто спробуйте його.

валенсийськая паелья

Пропоную вашій увазі неймовірно апетитне, багатокомпонентне і багате фарбами аромату і смаку блюдо - валенсийськая паелья.

Паелья по-іспанськи

Одне з улюблених мною страв тепер і на Вашому столі з цим простим рецептом приготування паельї по-іспанськи! Соковите, пікантне блюдо з морепродуктами - і для обіду, і для вечері.

Паелья з грибами

Як і багато страв іспанської кухні, паелья з грибами має дуже яскравий і насичений смак. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо у себе вдома, я впевнена, що воно вам сподобається.

Паелья з креветками

Якщо ви хочете, щоб звичайна вечеря пройшов як справжнє свято, то цей рецепт приготування паельї з креветками відмінно для цього підходить, адже з ним ваш стіл розфарбувати яскравими свіжими фарбами.

Паелья овочева

Традиційне іспанське блюдо, яке готується з окремих сортів рису з додаванням овочів. Основний її секрет закладений в спеціях, дістати які не дуже складно. Отже, готуємо овочеву паелью.

Паелья з куркою і морепродуктами

В іспанській національної кухні є безліч дуже смачних і яскравих страв, але паелья з куркою і морепродуктами, на мій погляд, найцікавіше блюдо, тому давайте його і приготуємо сьогодні.

Паелья з мідіями

Паелья з мідіями - це традиційне іспанське блюдо. Подана на святковий стіл вона нікого не залишить байдужим!

Паелья з куркою та креветками

Для справжніх любителів традиційної іспанської кухні я пропоную рецепт приготування паельї з куркою та креветками. У цій страві ви знайдете відмінне поєднання приголомшливого смаку і яскравого аромату.

Паелья

Класичне іспанське блюдо з підфарбованого шафраном рису, морепродуктів, овочів і курки. Традиційно подається на недільний стіл.

Паелья з морепродуктами

Паелья з морепродуктами - чудове традиційне блюдо іспанської кухні, які виходить особливо смачним, якщо використовувати свіжі морепродукти. Втім, і з морожених - теж вельми нічого.

Традиційна іспанська паелья

Рецепт традиційної іспанської паельї, приготовленої з курячим м'ясом, тигровими креветками, болгарським перцем і квасолею.

куряча паелья

Традиційні рецепт приготування курячої паельі із зеленою і консервованої квасолею, помідорами, паприкою і цибулею з додаванням трав.


Краща подяка - процитувати запис;)

Новости