Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Греції з Нижнього Новгорода

На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти до Греції з Нижнього Новгорода» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Як дізнатися, скільки точно летіти в Грецію з Нижнього Новгорода, зібралися брати квитки, в різних варіантах вказують від 3 до 8 годин часу?

06.03.2017 Георгій


На цікавить наших читачів питання «Скільки летіти до Греції з Нижнього Новгорода» відповідає редакція сайту «В Отпуск

зростаюча популярність Греції , Як туристичного напрямку, привела до розширення списку міст, з яких здійснюються прямі авіаперевезення пасажирів. Під час планування відпустки важливим питанням для мандрівників є кількість годин, яке вони витратять на переліт до Греції з нижнього Новгорода .

Основним міжнародним аеропортом, які відправляють рейси в Грецію з Н.Новгорода, є авіавузол «Стригін». Посадка може здійснюватися в одному з грецьких повітряних терміналів - на островах Родос , Крит , в Салоніках і Афінах .

Час перельоту між Нижнім Новгородом і Критом (аеропорт «Нікос Казантзакис» поблизу Іракліон) чартерним рейсом складе 2 години 50 хвилин - 3 години 45 хвилин.

До Афін можна долетіти регулярним рейсом з пересадкою за трохи більше ніж 7 годин.

Переліт на о. Родос займе три з половиною години, в разі якщо ви летите безпересадним маршрутом.

У Греції добре розвинене внутрішнє авіасполучення між островами і материковою частиною, і, при необхідності, можна скористатися послугами місцевих авіакомпаній для пересування по країні.

Новости