Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож з «Музенідіс Тревел»

  1. Широке різноманітність турів
  2. Переваги відпочинку з Mouzenidis

Компанія «Музенідіс Тревел» справедливо вважається найбільшим і найпопулярнішим російським туроператором, орієнтованим подорожі по Елладі. Фірма була заснована давно і за кілька років встигла себе відмінно зарекомендувати. Головний офіс компанії розташований в Салоніках. Захоплюючі тури в Грецію пропонуються жителям Латвії, Росії, України, Білорусії, Румунії, Болгарії. Компанія «Музенідіс Тревел» справедливо вважається найбільшим і найпопулярнішим російським туроператором, орієнтованим подорожі по Елладі

Широке різноманітність турів

Концепція туроператора Mouzenidis Travel зосереджена на досягненні високої якості обслуговування. Цінова політика є доступною для різних категорій туристів, які вирішили поглянути на Афіни. Як досягається такий баланс? Компанія повністю супроводжує своїх клієнтів. Це починається з моменту покупки путівки, а закінчується поверненням на батьківщину. «Музенідіс Тревел» в роботі орієнтований на різні напрямки. Це спеціальні пропозиції і бюджетні тури.

Особливість даного туроператора полягає в широкій варіативності пропонованого напрямку. Це може бути пляжний відпочинок в Греції, йога і шоп-тури, організація оздоровчих та дитячих маршрутів, корпоративні поїздки, екскурсійні напрямки. Паломництво, морські круїзи, тури за хутром, тематичні маршрути. Винно-гастрономічні тури на Крит і лікувальний відпочинок на термальних джерелах. Скоро з'являться ще автобусні тури до Греції.

Переваги відпочинку з Mouzenidis

Чому знайомство з Грецією варто здійснити разом з «Музенідіс Тревел»? Це туроператор, що спеціалізується на даному напрямку. Тому пропонується відпочинок в 13 містах і на 15 островах, в тому числі на Родосі . Особливістю компанії є заселення туристів в комфортабельні номери кращих середземноморських готелів. Клієнтам, які звикли до розкоші, пропонуються вілли. Серед різноманітних пропозицій можна відшукати апартаменти з істотною знижкою і безкоштовним проживанням малюків.

Зручність співпраці з Mouzenidis Travel полягає і в можливості придбати авіаквитки за найвигіднішою вартості. Туроператор працює з усіма надійними авіаперевізниками. Це дозволяє постійно коригувати графік польотів. Унікальна особливість компанії полягає в гарантії від невиїзду. На етапі укладення договору вказується повернення коштів при виникненні форс-мажорних ситуацій.

У туроператора є власний транспорт. Це автобуси, розраховані на різну кількість туристів. Скоро і на них можна буде зручно подорожувати по країні. Відвідувати Салоніки і Халкідікі. Вони оснащені ергономічними сидіннями, системою кондиціонування, Wi-Fi і іншими благами цивілізації. «Музенідіс» точно не економить на якості перевезень своїх клієнтів!

Фото надані рекламодавцем

Як досягається такий баланс?

Новости