Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На літні канікули в Грецію. Дитячий відпочинок на 10 днів коштує 9 мільйонів рублів

Активні ігри, море, вивчення англійської - дитячий табір Ellin Camp Skouras в Греції чекає маленьких гостей. Для того, що б відправити дитину на відпочинок не обов'язково чекати групу, тур може бути індивідуальним. Ціна від цього не змінюється. Канікули в Греції будуть коштувати близько 9 мільйонів рублів. Активні ігри, море, вивчення англійської - дитячий табір Ellin Camp Skouras в Греції чекає маленьких гостей

Як розповіла Holiday.by event-менеджер Active MICE Mouzenidis Group Дар'я Лебедєва, дитина може поїхати в табір з 6 років. Причому, як самостійно, так і в супроводі батьків, які, як правило, розміщуються в готелях поблизу. А для групи 15 осіб, проживання для одного дорослого надається безкоштовно. У таборі кожного малюка чекають не тільки розважальні заходи, але також вивчення англійської та можливість створити передачу на власній радіостанції Ellin Camp Skouras.

«Зараз спільно з« Белавіа »працюємо над введенням послуги« супровід на борту ». Поки в Білорусі така послуга не доступна. Однак, думаю, що в сезон під час польотної програми ситуація зміниться. Складно сказати, скільки це буде коштувати. Швидше за все - в районі 630 тисяч рублів при супроводі в одну сторону », - продовжує Дарина.

Тури в Грецію на Holiday.by

Цікаве по темі:

Вильотів з Гомеля до Греції буде менше: польотну програму на Закінф скасували, в Салоніки - скоротили

З 27 травня стартує польотна програма з Мінська до Афін

Новости