Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Греції відпочивати добре, як не помилитися з вибором?

  1. Більше турів хороших і різних
  2. Що вибрати в Греції?
У літньому сезоні - 2018 TUI Росія розширює асортимент пропозицій по Греції.До традиційних пакетним турам на Крит, Корфу і Родос додалися популярні курорти центральній Греції і півострова Халкідікі, а польотна програма буде виконуватися з 11 міст Росії.Зорієнтуватися у всьому різноманітті турів допоможе майстер-клас від Олени Борисової , Директора по продукту і операційної діяльності компанії.

Більше турів хороших і різних

Тури на відпочинок в Греції з прямими вильотами в майбутньому сезоні будуть доступні туристам з Москви, Санкт-Петербурга, Казані, Краснодара, Ростова-на-Дону, Мінеральних Вод, Самари, Уфи, Челябінська, Єкатеринбурга і Новосибірська. З російської столиці перельоти на Крит в Іракліон будуть виконуватися чотири рази на тиждень - по четвергах і неділях на крилах «Уральських авіаліній», по середах і суботах на Ellinаir, на Корфу - чотири рази в тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і суботах, а на Родос - по середах і неділях. Асортимент готелів величезний: від скромних бюджетних «трійок» до розкішних вілл.


Що вибрати в Греції?

Греція - дивовижна країна, будь-який її куточок унікальний, кожен острів має свій характер і особливості, які треба враховувати при виборі місця відпочинку для ваших туристів.

Крит - найбільший і найпівденніший грецький острів. Тут величезний вибір готелів різного рівня, багато хто має аквапарки і пропонують харчування по системі «Все включено». Допитливих туристів на острові чекає велика екскурсійна програма, активних - прекрасні поля для гольфу і всі можливості для занять спортом. Любителям нічного життя порадьте зупинитися в Іракліоні, Ретімно, Херсоніссос або Малії. Зверніть увагу на готелі ланцюжка Aldemar Hotels: Aldemar Cretan Village 4 *, Aldemar Knossos Royal 5 * і Аldemar Royal Mare 5 *, а також Grecotel Hotels: Grecotel Amirandes 5 *, Grecotel Creta Palace 5 *, Grecotel Caramel Boutique 5 *, Grecotel Meli Palace 4 *, Grecotel Club Marine Palace & Suites 4 *, Grecotel Plaza Spa Apartments 4 *, Grecotel Lux. Me White Palace 5 *. Для молодіжного відпочинку підійдуть наші гарантії, розташовані в Херсоніссос, - готелі Aqua Sun Village 4 *, Eri Beach 4 * і ексклюзив TUI - Chrysalis Hotel 3 *.

Для молодіжного відпочинку підійдуть наші гарантії, розташовані в Херсоніссос, - готелі Aqua Sun Village 4 *, Eri Beach 4 * і ексклюзив TUI - Chrysalis Hotel 3 *

Корфу - самий зелений грецький острів. Відпочинок тут спокійний і розмірений. До послуг туристів аквапарк, морські прогулянки, екскурсії. Зверніть увагу на готелі популярної ланцюжка Grecotel Hotels, можемо запропонувати гарантовані місця в Grecotel Corfu Imperial Deluxe 5 *, Grecotel Eva Palace 5 * Deluxe, Grecotel Lux. Me Daphnila Bay Dassia 5 *, для економних підійде наш ексклюзив - Omiros Hotel 3 * .

Me Daphnila Bay Dassia 5 *, для економних підійде наш ексклюзив -   Omiros Hotel 3 *

Родос - хороший вибір як для туристів, які цікавляться історією, так і для шанувальників водних видів спорту. Саме на Родосі розташована знаменита станція професійного віндсерфінгу - спот Прасонісі, відмінне місце для серферів і кайтеров. Наші гарантії на Родосі з моментальним підтвердженням - Aldemar Amilia Mare 5 *, Aldemar Paradise Village 5 * і Dodeca Sea 5 *.

Номер 1 для сімейного відпочинку

На думку багатьох туристів, в Греції ідеальні умови для відпочинку з дітьми - м'який клімат, зручні пляжі, велика кількість фруктів і овочів, смачна грецька кухня, безпеку і гостинність місцевих жителів.

На думку багатьох туристів, в Греції ідеальні умови для відпочинку з дітьми - м'який клімат, зручні пляжі, велика кількість фруктів і овочів, смачна грецька кухня, безпеку і гостинність місцевих жителів

Якщо ви підбираєте тур для сім'ї з дітьми від 3 до 12 років, рекомендую зупинити вибір на Arminda Hotel & SPA 4 * , Це ексклюзив TUI. Тут всі члени сім'ї будуть відчувати себе комфортно. Уже кілька сезонів в готелі працює наш фірмовий дитячий клуб TUI Тукан . Для юних мандрівників проводяться численні майстер-класи, тематичні уроки, спортивні заняття, ігри та дискотеки. Готель пропонує систему харчування All inclusive, до послуг гостей кілька басейнів, власний аквапарк, SPA-центр і прекрасний піщаний пляж.

Готель пропонує систему харчування All inclusive, до послуг гостей кілька басейнів, власний аквапарк, SPA-центр і прекрасний піщаний пляж

Уваги сімей з дітьми на Криті також заслуговує Grecotel Club Marine Palace 4 * + . Готель розташований на першій лінії пляжу в затишному поселенні Панормо.

Готель розташований на першій лінії пляжу в затишному поселенні Панормо

Туристам зі скромним бюджетом запропонуйте Troulis Apart-hotel 3 *, розташований в курортному містечку Балі. У розпорядженні гостей одно- і двокімнатні апартаменти з кухонним куточком для максимального розміщення 2 + 2. Готель працює на сніданках, є ресторан і два басейни.

Не відкладайте бронювання турів в Грецію на потім! Саме зараз діють вигідні ціни раннього бронювання і зручна схема оплати, а до кінця лютого ще й гарантія кращої ціни РБ.

Яким би не був вибір ваших туристів, можете бути впевнені, їх відпочинок в Греції пройде на відмінно!

Всі пропозиції по Греції .

На правах реклами

Ілюстрація HotLine.travel

Що вибрати в Греції?

Новости