Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Який середземноморський острів вибрати для відпочинку?

Скільки не кажи «халва», солодше в роті все одно не стане. Але варто лише вимовити «острова» і все ... Відпочинок уже почався. Експерти компаній - учасники спецпроекту «Острова» на HotLine.travel - допоможуть визначитися з вибором курорту на Середземному морі.


Зовсім скоро настане літо. І любителі вражень кинуться на пошуки джерел натхнення. І зовсім неважливо, що взяти за основу: відокремлене бухточку з яскраво-бірюзовою водою, химерно порізані скелі або набережну з сувенірними крамницями. Відпочинок на Корфу, за словами Анастасії Тимошенко , Директора з продажу компанії «Карлсон Туризм» , Забезпечить повне занурення в казковий світ.

Цей грецький острів закохає в себе абсолютно кожного. Практично всі пляжі на 217-кілометровому узбережжі відзначені Голубими прапорами, Іонічне море переливається всіма відтінками синього, а кількість фотогенічних точок не піддається рахунку. Не нудьгуватимуь і любителі пізнавального відпочинку. Зовнішність Керкири (столиці) ввібрав в себе вплив різних культур, багато архітектурні шедеври збереглися до наших днів. Наприклад, є ціла вулиця - точна копія французької Рю-де-Ріволі.


Комфортно, за словами Оксани Никитюк , Генерального представника мережі Grecotel , Буде тут і активним туристам. Адже сам острів немов провокує звернути з второваних стежок і відправитися назустріч незвіданому. А такого тут чимало - зелені гори, родючі рівнини, долини і, звичайно, море, яке не піддається опису. «Корфу - однозначно хіт сезону. Затребуваності острова сприяє, в тому числі, більшу кількість прямих рейсів, включаючи програму з регіонів.

Класика відпочинку на островах Греції - Крит, найбільший і найбільш відвідуваний. Популярний курорт з добре розвиненою інфраструктурою, високим рівнем сервісу. І при цьому - чисте повітря, неповторні пейзажі, відокремлені бухти, картинний вид яких здається ілюзією. Славиться Крит і історичними місцями. Туристи знайдуть античні пам'ятники, середньовічні замки, монастирі, сліди спадщини давньої мінойської цивілізації.

Родос не менше цікавий. Пляжів тут багато - берегова лінія тягнеться на 220 км. Тому можна міняти їх хоч кожен день, за настроєм. Є як відокремлені, так і галасливі з усією інфраструктурою. Пляжі на Родосі, як і по всій Греції, муніципальні, т. Е. Безкоштовні.

Родос омивається двома морями. Зі сходу - тепле і спокійне Середземне море, на заході - більш вітряне Егейське. Ці фактори впливають на переваги туристів. Сім'ї з дітьми облюбували східну сторону Родосу, а серфери - західну. Але, звичайно, Родос - це не тільки пляжі, а й історичні пам'ятки, смачна кухня.

Але, звичайно, Родос - це не тільки пляжі, а й історичні пам'ятки, смачна кухня

Тим, хто хоче за один відпустку скупатися відразу в трьох морях, потрібно вирушати на Сицилію. Цей острів на кінчику італійського чобітка омивається Тірренським, Ионическим і Середземним морями. «Пляжі Сицилії найрізноманітніші - від довгих піщаних і галькових пляжів на півдні острова до мальовничих скелястих на півночі», - говорить Юлія Бердникова , Керівник департаменту Європи PAC GROUP . За словами експерта, Сицилія очолює список переваг туристів PAC GROUP серед островів Італії, адже пляжний відпочинок відмінно поєднується з насиченою екскурсійною програмою. На Сицилію варто поїхати хоча б для того, щоб відвідати або хоча б побачити здалеку найвищий діючий вулкан Європи - Етну.

«Срібло» у рейтингу PAC GROUP - у не менш привабливою Сардинії. Сардинія - це казково м'які пляжі, які вважаються найкрасивішими в Італії. Водоспади, тихі бухти з білим піском, озера з рожевими фламінго, величезна кількість національних парків.

В цьому році Сардинія і Сицилія стали більш популярними ще й завдяки появі прямих регулярних рейсів авіакомпанії S7, з якою співпрацює туроператор.

Третє місце в рейтингу його клієнтів міцно займає Искья - острів СПА і цілющих джерел. На кожному курорті є великі термальні центри, які пропонують оздоровчі процедури на основі мінеральних вод та грязей.


клієнти туроператора TUI Росія в майбутньому літньому сезоні вибирають Кіпр. Острів приваблює м'яким кліматом, зручними пляжами, гостинністю місцевих жителів. А також широким вибором розміщення для будь-якої категорії туристів, простотою оформлення провізії. «У цьому році на напрям вийшов кіпрський перевізник Cobalt Air, що також простимулює попит», - відзначили в туроператора.

В топі переваг і ще один середземноморський острів - іспанська Майорка. Тут - приголомшливі види, смачна їжа, велика кількість архітектурних пам'яток і, звичайно, пляжі. Їх на острові більше 200. «Готельна база може задовольнити як найвимогливіших, так і бюджетних туристів», - розповіли в прес-службі компанії.

«Готельна база може задовольнити як найвимогливіших, так і бюджетних туристів», - розповіли в прес-службі компанії

Ми розглянули лише малу частину райських куточків на Середземному морі. Обов'язково доберемося до гламурного Капрі, клубної Ібіци, крихітного острова-держави Мальти і островів в інших кінцях світу. В рамках нових проектів ...

Новости