Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорти Греції: квитки, переліт, трансфер

  1. Купівля квитків
  2. Час польоту
  3. Ціна перельоту
  4. Трансфер до місця призначення
  5. Основні напрямки

Переліт на авіалайнері - найшвидший спосіб опинитися в благодатній країні під назвою Греція.

Навіть якщо початок дня провести на московських вулицях або спостерігаючи за хвилями Неви, достатньо кількох годин, щоб вдихати свіжість морських хвиль Середземномор'я на грецьких курортах: Халкідікі , Санторіні, Корфу або Криті. Організувати переліт необхідно заздалегідь, як і продумати всі його тонкощі.

15 міжнародних аеропортів обслуговує зовнішні грецькі авіаперевезення. Для внутрішніх перельотів, використовується ще більше 25 аеропортів. А для місцевих перельотів задіяно ще 4 аеропорти.

А для місцевих перельотів задіяно ще 4 аеропорти

Аеропорти Греції пов'язують країну великими містами і центрами світу в світі і допомагають з комфортом і швидкістю перемістити в інший кінець світу тих, хто побажає відвідати берега Греції.

Скільки летіти до Греції? Яка ціна квитка? Про що слід потурбуватися ще до того, як літак приземлитися в Греції?

Купівля квитків

Квитки в Грецію придбати можна за допомогою спеціальних сайтів, безпосередньо в аеропорту і представництвах туристичних компаній. Слід врахувати, що ціни в літаках, які надають комфорт-клас набагато вище, ніж в економному сегменті авіапослуг. Економлячи на квитку, мандрівник заздалегідь погоджується з деякими незручностями, які, втім, не критичні - невеликий розмір салону, обмеження по подаються страв і напоїв і деякі інші.

Час польоту

Переліт до Греції з більшості великих міст східної Європи складе кілька годин. Прямий рейс з Москви до Афін - це 3 години 20 хвилин польоту на пасажирському лайнері. Майже 4 години буде потрібно, щоб долетіти до Афін з Санкт-Петербурга. Прямий авіарейс з Києва - 2 години і 30 хвилин польоту.

Є більш складні маршрути, з пересадками, які можуть використовуватися пасажирами для перельоту в разі відсутності квитків на прямий рейс. Є й прямі рейси на острови-курорти, наприклад, на Крит. Переліт займе з Москви 4 години. Ціна на квиток в такому рейсі складе близько 500 доларів. Рейс з Санкт-Петербурга на Крит коштує близько 420 євро.

Рейс з Санкт-Петербурга на Крит коштує близько 420 євро

Ціна перельоту

Ціна перельоту туди і назад з Москви - близько 300 євро. Київський переліт до Греції і назад коштує около220-250 євро. Якщо купувати квитки з Санкт-Петербурга, вартість виросте до 400-450 євро.

Зазвичай авіакомпанії пропонують знижки при купівлі квитків туди і назад. У будь-якому випадку необхідно заздалегідь потурбуватися про перельоті не тільки в одну, а й іншу сторону.

Уважно варто прочитати умови авіаційного трансферу, оскільки більш низька ціна авіаперевізника може означати надання мінімальних послуг з перевезення ручного багажу.

Трансфер до місця призначення

15 міжнародних грецьких аеропортів приймають літаки з багатьох країн. Але після перельоту необхідно ще доїхати в те місто, де заброньовані апартаменти або придбана нерухомість. У більшості випадків необхідно не тільки орендувати машину, а й отримати послуги професійного водія, який знає грецькі автостради і призведе найкоротшим шляхом до місця призначення.

Час трансферу в середньому коштує 80-90 євро. Ціна послуги залежить від комфортності замовленого автомобіля. Час замовлення може встановлюватися замовником - автомобіль буде в зазначений час очікувати в аеропорту.

зручність професійного трансферу - можливість заплатити невеликі гроші за перевезення 10 і більше осіб на мінівені. Якщо планується бізнес-поїздка, до трапу літака можна подати автомобіль відповідного класу і підвищеної комфортності.

Основні напрямки

Грецькі аеропорти досить зручно розміщені. Вони охоплюють найбільші центри країни. Найбільший аеропорт розміщений в Афінах . Не поступається йому в популярності аеропорт в Салоніки.

Аеровокзал міжнародного значення працює в Кефалонии, Родосі, Кос, Закінф, Ханья і Іракліон, приймають пасажирів на найбільших островах Греції. Це особливо зручно, якщо врахувати, що саме тут розміщуються кращі курорти Греції.

Скільки летіти до Греції?
Яка ціна квитка?
Про що слід потурбуватися ще до того, як літак приземлитися в Греції?

Новости