Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Греція підтримує скасування Шенгенських віз для українців

Міністр закордонних справ Греції Дмітріс Друтсас під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив, що Греція виступає за скасування візового режиму з Україною.

Міністр закордонних справ Греції Дмітріс Друтсас під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив, що Греція виступає за скасування візового режиму з Україною

«Для нас кінцевою метою є і буде остаточне скасування віз для українських громадян. Над вирішенням цього питання Греція працює, і ми всіляко доносимо цю думку до інших членів ЄС », - заявив Дмітріс Друтсас.

За його словами, туризм - це важлива сфера, в якій Україна та Греція можуть тісно співпрацювати.

«Нам приємно констатувати, що все більше українських громадян відвідує Грецію. Я розумію, що питання віз становить деякі перешкоди. Ми зі свого боку будемо робити все для того, щоб усунути максимум бюрократичних перешкод і тяганини, щоб туристам було легше та приємніше відвідувати нашу країну », - запевнив міністр закордонних справ Греції.

Він також додав, що його країна готова разом з Україною працювати для позитивного вирішення цього питання.

Як повідомлялося, Україна і ЄС заявляють про прогрес у переговорах про асоціацію і скасування віз.

Про це заявили сьогодні журналістам комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Стефан Фюле і перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.

Корреспондент.net

Від себе додамо, що Греція на даному етапі ДУЖЕ лояльно ставиться до українців. Це виражається насамперед у тому, що візи ставляться досить легко при повному пакеті документів.

Новости