Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відмова на в'їзд в Ізраїль- поради адвоката

  1. Держава Ізраїль - контроль перетину кордонів
  2. В'їзд до Ізраїлю для іноземних громадян
  3. Які причини для відмови на в'їзд в Ізраїль?
  4. Відмова на в'їзд в Ізраїль для туристів \ подружжя громадян Ізраїлю
  5. Що викликає підозру у чиновників МВС та впливає на відмову на в'їзд до Ізраїлю?
  6. Тривале перебування в Ізраїлі в минулому викликає у імміграційних чиновників додаткові підозри і питання...
  7. Інші підозрілі ознаки того, що збільшуються шанси відмови на в'їзд в Ізраїль
  8. Що відбувається з тими, кому відмовлено у в'їзді в Ізраїль після прийняття рішення про відмову на в'їзд...
  9. Що можна зробити, щоб запобігти депортацію отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю?
  10. Термінове звернення до Апеляційного суду для оскарження рішення про відмову на в'їзд до Ізраїлю
  11. Чи можна отримати дозвіл на в'їзд до Ізраїлю після отримання відмови на в'їзд?
  12. Коен, Декер, Пекс, Брош - Адвокати з питань імміграції в Ізраїль - відмова на в'їзд в Ізраїль

Ви запросили іноземного громадянина в Ізраїль, але, на жаль, йому відмовили у в'їзді, і ви не знаєте, чому

Ви запросили іноземного громадянина в Ізраїль, але, на жаль, йому відмовили у в'їзді, і ви не знаєте, чому? У статті адвокат Джошуа Пекс пояснює, які можливі причини отримання відмови на в'їзд в Ізраїль. Але що ще більш важливо, в цій статті можна отримати практичні поради адвоката, який має справу з імміграцією в Ізраїль - що може бути зроблено, щоб скасувати негативне рішення і отримати дозвіл на в'їзд до Ізраїлю.

Держава Ізраїль - контроль перетину кордонів

Ізраїль є країною, яка строго контролює право в'їзду і виїзду на територію країни .. По-перше, з точки зору безпеки авіакомпаній, аеропортів і прикордонних переходів - щоб забезпечити високий рівень безпеки пасажирів. По-друге, приписи закону про в'їзд в Ізраїль наділяє владою чиновників Міністерства внутрішніх справ, співробітників Департаменту імміграції - схвалити або відмовити у в'їзді на територію Ізраїлю іноземним громадянам.

В'їзд до Ізраїлю для іноземних громадян

Загалом, іноземні громадяни, які звільнені від необхідності отримання візи для в'їзду в Ізраїль заздалегідь, можуть пройти на одному з контрольно-пропускних пунктів і отримати в'їзну візу до Ізраїлю в якості туристів. Ізраїльська в'їзна віза для туристів, яка ще називається віза B / 2, видається, як правило, на три місяці. Громадяни держав, з якими необхідно отримання візи в Ізраїль заздалегідь, отримують візу в посольстві Ізраїлю за кордоном, у себе на батьківщині. І все ж, незалежно від країни походження іноземного громадянина, який бажає відвідати Ізраїль, співробітники МВС на прикордонних переходах уповноважені затвердити або відмовити у в'їзді в Ізраїль, на свій розсуд.

Які причини для відмови на в'їзд в Ізраїль?

Співробітники МВС, які працюють в місцях перетину кордону на законних підставах має право відмовити у в'їзді іноземним громадянам на територію Ізраїлю, на свій розсуд, за умови, що рішення розумно і логічно при обставинах, що склалися. Наприклад, в тих випадках, коли було встановлено, що чоловік хоче в'їхати в Ізраїль не з метою, яка вказана у виданій або в запитуваної візі, у в'їзді в Ізраїль може бути відмовлено. Співробітники МВС зазвичай задають кілька загальних питань людям, охочим потрапити до Ізраїлю, але якщо виникає якесь підозра про причини відвідин Ізраїлю - характер питань змінюється. У тих випадках, коли з'ясовується, що відвідувач має намір працювати в Ізраїлі без дозволу на роботу, або він незаконно перебував в Ізраїлі в минулому, або є ризик поселення в Ізраїлі нелегально, або є перешкода з міркувань безпеки або злочинного минулого, існує ймовірність, що буде прийнято рішення про відмову на в'їзд до Ізраїлю.

Відмова на в'їзд в Ізраїль для туристів \ подружжя громадян Ізраїлю

Останнім часом ми стикаємося з явищем відмови на в'їзд до Ізраїлю для туристів, які приїжджають до Ізраїлю, щоб відвідати дружину / га, жителя Ізраїлю. Іноді буває, що співробітники МВС в аеропорту стурбовані тим, що мета в'їзду - оселитися в Ізраїлі. Подружжю ізраїльських громадян, які хочуть переїхати до Ізраїлю, щоб жити разом, потрібно, по правилам Міністерства внутрішніх справ, врегулювати свій статус заздалегідь . Для тих пар, які не знають, що МВС вимагає врегулювання статусу іноземних подружжя, може бути неприємний досвід відмови на в'їзд іноземного чоловіка до Ізраїлю. Крім того, посадові особи МВС на прикордонних переходах підозрюють, іноді, помилково, що іноземний чоловік, який приїжджає в країну в якості туриста на короткий період, насправді прагне оселитися в Ізраїлі і відкрити справу за спільного проживання або процес по возз'єднанню сім'ї з ізраїльським чоловіком.

Що викликає підозру у чиновників МВС та впливає на відмову на в'їзд до Ізраїлю?

Що викликає підозру у чиновників МВС та впливає на відмову на в'їзд до Ізраїлю

є деякі ознаки того, що співробітники імміграційної служби, розглядають решени про відмову на в'їзд до Ізраїлю. По-перше, ви помітите, що є країни, які, незважаючи на те, що у них безвізове угода з Ізраїлем і їх громадянам немає потреби замовляти візу заздалегідь, на практиці, багато з них отримують відмову на в'їзд до Ізраїлю. Йдеться про держави, громадяни яких мають тенденцію порушувати імміграційні закони, таким чином, ставлення до них з боку імміграційних служб на прикордонних переходах стає більш настороженим. Наприклад, цілком ймовірно, що відвідувачі з країн Східної Європи, ймовірно, зіштовхнуться з великою кількістю питань, ніж громадяни Західної Європи, Сполучених Штатів або Канади.

Тривале перебування в Ізраїлі в минулому викликає у імміграційних чиновників додаткові підозри і питання про нелегальній роботі

Іноземний громадянин, який працював в Ізраїлі в минулому , Або часто приїжджає до Ізраїлю з використанням туристичної візи, можливо, буде запідозрений, що він приїжджає до Ізраїлю на роботу, а не як турист. Співробітники МВС можуть запідозрити, що людина, яка проводить більшу частину свого часу в країні, насправді працює в Ізраїлі, і тому, потрібно оформити легальну робочу візу. Слід зазначити, що перебування в Ізраїлі з гостьової (туристичної) візою, не дозволяє працювати в Ізраїлі на законних підставах. Для роботи в Ізраїлі іноземному громадянину потрібно законний дозвіл на роботу ב / 1. Турист, який заявляє, що він приїхав до Ізраїлю з метою туризму, але не може пояснити, що він має намір робити в країні, які місця відвідати і в якому готелі зупиниться - все це попереджувальні знаки для співробітників імміграційної служби в пунктах перетину кордонів і підстава для прийняття всеосяжного опитування, і в кінцевому рахунку - відмова на в'їзд в Ізраїль.

Інші підозрілі ознаки того, що збільшуються шанси відмови на в'їзд в Ізраїль

Людина, який летить до Ізраїлю з квитком в один кінець, або бере активну участь в антиізраїльських організаціях, або з дружніми зв'язками в Палестинській адміністрації, або тих, які відвідували країни, ворожі Ізраїлю, повинні будуть відповідати на питання працівників імміграційних служб при перетині кордону. Крім того, будь-який відвідувач, який був спійманий на брехні про причини його прибуття, або приховує інформацію під час опитування, що виявляється пізніше при більш серйозному опитуванні, отримує відмову на в'їзд до Ізраїлю.

Що відбувається з тими, кому відмовлено у в'їзді в Ізраїль після прийняття рішення про відмову на в'їзд імміграційною службою Ізраїлю?

Після того, як було прийнято рішення про відмову на в'їзд іноземного громадянина в Ізраїль, імміграційні чиновники прагнуть видалити людини з країни якомога швидше. Якщо це перетин сухопутного кордону, людини, якій відмовлено у в'їзді, легко видалити з країни. Разом з тим, більшість випадків відмови на в'їзд в Ізраїль - в аеропорту Бен-Гуріон. Незважаючи на те, що метою імміграційної служби є якнайшвидше відправлення отримали відмову на в'їзд до Ізраїлю назад в їх країни походження або країни, з яких вони прибули, на практиці, через технічні обмеження, які отримали відмову на в'їзд до Ізраїлю в Бен-Гуріоні, як правило, перебувають якийсь період часу в ізоляторі, що знаходиться поруч з посадковим терміналом. Ті, хто отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю знаходяться в ізоляторі, поки не знайдеться для них місце на рейсі з Ізраїлю. Іноді виявляється, що тривалість перебування в ізоляторі кілька годин, але іноді може бути кілька днів або навіть тиждень. Досвід перебування в ізоляторі неприємний, м'яко кажучи.

Що можна зробити, щоб запобігти депортацію отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю?

Більшість з тих, кому відмовлено у в'їзді в Ізраїль на прикордонному контрольно-пропускному пункті, знайомі з ізраїльськими громадянами або мешканцями, які чекають їх на ізраїльській стороні кордону, і після того, як їх товариш (гість) затримується на контрольно-пропускному пункті, у них з'являється побоювання, що є проблема, що стосується в'їзду іноземного громадянина в Ізраїль. Ізраїльтянин може звернутися до посадових осіб МВС із заявою на отримання дозволу на в'їзд в Ізраїль, або подати заяву на отримання дозволу на в'їзд в Ізраїль, за умови банківської гарантії, яка забезпечує своєчасний від'їзд іноземного громадянина з Ізраїлю, відповідно до дати на в'їзній візі. Співробітники МВС на контрольно-пропускному пункті можуть відмовити в спілкуванні з затриманим іншому, тому на даному етапі рекомендується знайти адвоката, який має досвід роботи з відмовою на в'їзд в Ізраїль і звернутися за юридичною консультацією.

Термінове звернення до Апеляційного суду для оскарження рішення про відмову на в'їзд до Ізраїлю

Якщо у вас вже є рішення про відмову на в'їзд до Ізраїлю, необхідно звернутися зі строкової проханням до Апеляційного суду для запобігання висилки з Ізраїлю і проведення судового розгляду дозволу на в'їзд до Ізраїлю. Слід зазначити, що рекомендується звернутися за допомогою до адвоката з імміграційних справ в Ізраїлі, який знайомий з проблемою відмови на в'їзд в Ізраїль, з тим, щоб оцінити ймовірність зміни рішення Міністерства внутрішніх справ. Рішення про те, щоб подати заяву в апеляційний суд, або вирішити, що отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю повернеться в свою країну, або просити про скасування відмови на в'їзд, необхідно приймати швидко, через брак часу.

Варто зауважити що апеляційний процес йде принаймні кілька місяців, і послуги адвокати будуть коштувати кілька тисяч шекелів.

Чи можна отримати дозвіл на в'їзд до Ізраїлю після отримання відмови на в'їзд?

Іноземний громадянин, який отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю на прикордонному контрольно-пропускному пункті, як правило, не може повернутися відвідати Ізраїль протягом певного часу, яке може іноді доходити до 10 років. Отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю зобов'язаний врегулювати в'їзд в Ізраїль у відділі КПП в МВС, до приїзду в Ізраїль. Для отримання дозволу в процесі подачі заяви на в'їзд до Ізраїлю після відмови на в'їзд до Ізраїлю, має сенс проконсультуватися з імміграційним адвокатом в Ізраїлі і отримати юридичну допомогу.

Коен, Декер, Пекс, Брош - Адвокати з питань імміграції в Ізраїль - відмова на в'їзд в Ізраїль

Коен, Декер, Пекс, Брош - адвокати з питань імміграції в Ізраїль в Петах-Тіква, допоможуть з будь-якого питання, пов'язаного з проблемою в'їзду до Ізраїлю або імміграцією в Ізраїль. Телефонуйте нам для консультацій або юридичного супроводу:

: 03-3724722 : 03-3724722

055-9781688

:   office@lawoffice : [email protected]

Що можна зробити, щоб запобігти депортацію отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю?
Які причини для відмови на в'їзд в Ізраїль?
Що викликає підозру у чиновників МВС та впливає на відмову на в'їзд до Ізраїлю?
Що відбувається з тими, кому відмовлено у в'їзді в Ізраїль після прийняття рішення про відмову на в'їзд імміграційною службою Ізраїлю?
Що можна зробити, щоб запобігти депортацію отримав відмову на в'їзд до Ізраїлю?
Чи можна отримати дозвіл на в'їзд до Ізраїлю після отримання відмови на в'їзд?

Новости