Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Паспорт громадянина республіки Абхазія

телефонна консультація
8 800 505-91-11

дзвінок безкоштовний

Загублений паспорт громадянина. Азербайджану в Гудаутах республіки Абхазія. Без документів не можу перейти кордон РФ що робити.

Доброго часу доби! Можете в такому випадку виїхати з довідкою про втрату паспорта, але паспорт все-одно доведеться відновлювати пізніше.

Я громадянин Росії втратив паспорт в республіки В Абхазії скажіть будь ласка що мені робити щоб виїхати обртно.

Доброго дня! В даному випадку звернеться вам варто в консульство Російської Федерації, яка знаходиться в республіки В Абхазії.

Я громадянин РФ, переїхав на постійне місце проживання в республіку Абхазія. Вкрали паспорт. Чи може за мене відновити документи за дорученням один з моїх родичів?

Добрий день. Ні, не зможе.

Ні, не зможе

Громадянин республіки Абхазія перетинаючи кордон з РФ за допомогою російського закордонний паспорта не заповнив міграційний талон, чи може він отримати міграційну карту в УФМС.

Добридень! отримати міграційну карту в УФМС може, без проблем.

Чи може громадянин республіки Абхазія, що має російський закордонний паспорт пройти реєстрацію в рф без міграційної карти?

Доброго дня! Може, якщо у нього крім громадянства Абхазії є і Російське громадянство

Так, може пройти реєстрацію

У мене виникло таке питання, громадянин республіки Абхазія зі своїм закордонний паспортом чи може поїхати взагалі закордон? Знайома їздила в Дубай, але не можу зрозуміти яким чином ... ((як її туди пустили ...

Знайома їздила в Дубай, але не можу зрозуміти яким чином ...... ((як її туди пустили .... Значить у ній закордонний паспорт, виданий іншій страной..может у ній є Російське громадянство наприклад

Чи можна за внутрішнім паспортом громадянина України потрапити в Республіку Абхазія якщо я житель невизнаної ЛНР?

Доброго дня! З квітня 2009 року в'їзд громадян України в Абхазію можливий лише за закордонними паспортами. За внутрішніми паспортами громадян України в'їзд до Абхазії неможливий. При цьому, громадянам України для поїздки в Абхазію на термін до 90 днів не потрібно отримання візи. Майте також на увазі, що наявність в паспорті штампів Абхазії, Південної Осетії чи Росії на кордоні з цими державами унеможливлює відвідування з даного паспорту Грузії. У Грузії це розглядається як незаконне відвідування її території і за це передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність. Також, зараз, де-факто немає легального шляху поїздки з Росії в Грузію через Абхазію.

У мене чоловік є громадянином Республіки Абхазія, там і проживає. Так само у нього є паспорт РФ без прописки, зроблений в Санкт-Петербурзі. Чоловікові 28 років, він військовий, служить в Службі Державної Безпеки. Чи може він зробити собі закордонний паспорт в місті Сочі? Чи потрібні якісь додаткові документи?
Дякуємо!

Доброго дня! Закордонний паспорт можна буде отримати тільки за місцем постійної прописки.

Чи може за мене відновити документи за дорученням один з моїх родичів?
Чи може громадянин республіки Абхазія, що має російський закордонний паспорт пройти реєстрацію в рф без міграційної карти?
Чи може він зробити собі закордонний паспорт в місті Сочі?
Чи потрібні якісь додаткові документи?

Новости